Stránky

úterý 1. dubna 2014

Gabriella Salvete - 109

Krásný apríííl, tenhle lak je jednou z dalších krásných ozdob ve sbírce. Svým luxusním vzhledem a barvou připomíná červený satén. Červených laků popravdě moc nevlastním, má úchylka se orientuje převážně na růžové a světlé laky, ale pomalu a jistě se přeorientovávám i na jiné. Poslední dobou kupuji hodně modrých, dokonce i zelených, které jsem neměla vůbec ráda. Můžu říct, že se zatím s těmahle barvama oťukávám. 

Téhle 109ky jsem si až donedávna ve stojanu nevšimla, ale jak jsem ho vytáhla, abych si ho prohlídla.. to byla láska na první pohled. Dokonce i mamka si ho zamilovala, ta která výrazné barvy nenosí a červenou už vůbec ne. Je to tmavá červená, která obsahuje shimmer, v lahvičce ho je vidět více, ale na nehtech vykreslí zajímavý efekt. Podle světla se tváří tmavě rubínově a na sluníčku září a odráží odlesky od shimmeru a je zase světlejší. Už při lakování z něj budete nadšené, má skvělou konzistenci, štěteček i kryvost. Stačí malé množství, které pokryje celý nehet a většinou stačí jednou máznout, nemusíte do toho víckrát zasahovat. Pro šťavňatější a výraznější vzhled doporučuji dvě vrstvy, jedna stačí těm, co nechtějí tak výraznou barvu.Pro extra lesk jsem použila TC, díky kterému byl i lak rychle suchý. 






10 komentářů:

  1. jůůů to je krásná barva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi moc líbí. :)
    Tak jsem ti to tady trochu zaspamovala :)) Ale tvůj blog se mi vážně moc zalíbil. Divila jsem se, že ho neznám a pak jsem si všimla, že ho máš od ledna, takže chvilku. :) Moc krásný fotky, láčky mi odstíny vyloženě sedí a přeju ti, ať se ti s blogem daří. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju fakt moc ani nevíš jakou tohle udělá radost :) Je to chvilinka no, ale snad se bude dařit. Tak ještě jednou děkuji, fakt to moc potěší :)

      Vymazat
  3. Krásná barvička..a sluší Ti ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Právě jsem objevila Tvůj blog a jsem nadšená!:o)) Jdu si projít všechny příspěvky, protože už teď se mi tu moooc líbí:o)) Krásný lak, nevím, jak mohl uniknout mé pozornosti, budu to muset napravit. Hezký den:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuji, děkuji moc za Tvá krásná slova, tohle tak strašně potěší :-) Lak je úžasný, brzy bude další neméně krásný :)

      Vymazat