Stránky

úterý 22. dubna 2014

L'Oreal - 624

Ahojte krásky, 

dneska jsem dostala chuť nalakovat si nějakou svěží jarní barvičku a tou tahle 624ka rozhodně je. Už se na ní třesu celkem dlouho. Budete si myslet, že jsem praštěná, ale pořídila jsem jí hodně výhodně. Někdy minulé číslo časopisu Joy byl tenhle krasavec jako příloha... no a jak to u lakomaniaček bývá (já teda nevím, jestli jsem takový extrém jen já), tak já si koupila rovnou tři časopisy právě kvůli těm lakům :-D. Chtěla jsem ještě čtvrtý, ale to už si přítel celkem klepal na čelo :-D. No tak jsem to tam smutně nechala. 



Dovolím si říct, že tenhle láček se chová jako duochrome, snad to říkám dobře, v tom názvosloví zatím nejsem tak sběhlá. Ale krásně se na sluníčku a při pohybu mění. Jako základní barva je modrá, ale ta se mění přes zelenou, zelenkavou až do takové zelenožluté. Stála barva na nehtu opravdu neposedí. Když vytáhnete štěteček oslní vás zlatavě zelená a při lakování první vrstvy udělá na nehtech jen jemný shimmerový povlak, ale už nádherně perleťový a měňavý. Obvykle dávám vrstvy dvě, ale tenhle krasavec, dle mého uvážení, snesl i tři. Choval se docela poslušně, akorát trošku pruhuje, ale to u takových hodně shimmerových laků bývá. Nakonec dostal nános turbo dry tc od NYC a vesele si schnul asi 15-20 minut. To je super, no ne? :-)

S bleskem


Na sluníčku



No a nakonec taková malá blbost a zpestření. Tenhle lak se mi skvěle hodil k mojí milované mikině, díky které se ráda vracím do dětských let. S pandičkou tvoří skvěle sladěnou dvojku. Tak snad jsem vás trošku pobavila :-D.


Krásný zbytek den :))

7 komentářů:

  1. Ta mikina je boží. :D Jinak podobný kousek mám od Max Factor a jsou to vážně moc hezký odstíny. Asi bych měla začít sledovat časopisy, protože tohle je už druhý u kterého byl v příloze lak na nehty a já o tom NEVĚDĚLA !! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji i za pandičku :-D Koukala jsem k Tobě na ten Max Factor a je to hodně podobná barvička, skoro úplně stejná :-) Tak se mrkni teď na novou Jackie, včera jsem na ní koukala v Tescu.. to je obvykle první věc, co dělám, kouknout na časáky! :-D A jsou k tomu 3 různé dárky, maska na vlasy, lak nebo ještě něco, ale nevzala jsem to, byl to takový mint zelený, vypadal jak od Flormar a takový mint už mám dva.

      Vymazat
  2. Suprový lak a suprová mikina!! Chtěla bych prodávat časopisy ve stánku:o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiiii :-) To já ani ne, tolik peněz, co bych tam nechala a žádný lak neprodala :-D

      Vymazat
  3. V drogérii se mi hrozně nelíbil, ale jak ho vidím na nehtech, tak není k zahození :)) Navíc na tak krásných nehtech ;)
    Panda mikina je super, hrozně mi připomíná tyhle reklamy :D https://www.youtube.com/watch?v=XYz3sl0LEA4

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš děkuji! Strašně si toho od Tebe vážím! Že jsi vůbec zavítala ke mně na blog a ještě jsi zanechala pěkný komentář. Pravidelně Tě sleduji :)

      To jsem vůbec neznala ty reklamy :D ale moje pandička je asi mírumilovnější :D

      Vymazat
    2. No, já o něm doteď vůbec nevěděla :D Tak tě tu mám v záložkách ;)
      Jj tahle je pěkná mrška, nevypadá jak ty rozkošný, co se celý den cpou větvičkama :D

      Vymazat