Stránky

sobota 12. dubna 2014

Gabriella Salvete Stars - Raspberry 05

Krásný víkend, asi si už podle názvu říkáte, že jsem totálně out, když představuji všem známý, ze všech stran propíraný a možná už i okoukaný, ale za to povedený pískáč od GS. 


Jenže pravdou je, že tahle řada je nestárnoucí, velmi vyvedená a řekla bych, že pořád frčí, i když teď jsou v módě spíše puntíky. Přiznejte se, že taky nějaký takový pískáč máte? Strašně ráda se k těmhle lakům vracím a dneska jsem měla vyloženě chuť si ho nalakovat. Ze svých "ušmudlaných" čtyř kousků jsem sáhla po holčičí malinově růžové, která je krémová a neobsahuje třpytky. Na těhlech lacích mám ráda, že se dobře lakujou, rychle schnou a taky dlouho vydrží. Akorát u těch třpytkatých jako je moje Lila - úplně jeden z prvních z původních čtyř kousků, pro mě asi nejhezčí kousek a krásný Acquamarina, které nejspíš taky někdy ještě u mě uvidíte, je problém s odlakováním. Jdou opravdu špatně dolu, ale to není nic, co by nezvládla alobalová metoda.

V lahvičce od Raspberry je patrný úplně minimální stříbrný třpyt, ale na nehtech ho nikde vidět není - samozřejmě. S lakováním nemám žádný problém a už v první vrstvě pěkně vypadá. Druhá tomu teprve dodá šťávu a lak si může vesele schnout. Což netrvá nijak dlouho. Uschne do hrubé textury, která není tak převratná jako u třpytkáčů, ale vypadá velmi pěkně. Ve výsledku se mi tenhle lak moc líbí. Je to vyloženě holčičí barvička a sluší snad všem nehtům. Posuďte samy :-).








6 komentářů:

  1. Taky se k těmhle lakům moc ráda vracím, zrovna mám na nehtech GS Eleganza:o)) Pěkně nalakováno a hezká barvička, jen jsem nenašla fotku s hrnečkem, třeba příště:o)))) Hezký víkend přeji!:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je taky moc pěkný kousek ten Eleganza, o tom jsem přemýšlela, třeba na něj taky dojde, až bude za dobrou cenu :) Děkuji Ti, s tím hrnečkem to do příště musím teda napravit!! Krásný zbytek víkendu:))

      Vymazat
  2. Mně osobně se pískový laky nikdy neokoukají. :)) Krásně nalakováno a nafoceno. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mooc :) taky se mi neokoukají a určitě nezůstanu jen u těch 4 kousků :D

      Vymazat
  3. Tenhle odstín mám doma od léta a pořád jsem se k němu nějak nedopracovala. Ale když ho tak vidím tak bych mu měla dát šanci :)

    http://just-nail-it.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě dej, mně se taky válel dlouho v šuplíku než jsem ho nalakovala a teď na léto bude super :)

      Vymazat