Stránky

čtvrtek 1. května 2014

flormar - P18

Ahojky po delší odmlce, v posledních dnech jsem toho měla celkem hodně. Škola začíná být čím dál těžší, byly nějaké zkoušky a do toho nějaké to cestování, ale už jsem zase tady s novým příspěvkem.

Ke sluníčku a k teplu, které bylo minulé dny, neodmyslitelně patří zářivé a veselé barvičky, takže jsem sáhla po růžové neonce od Flormaru. A musím říct, že vypadá krásně! Nehty jsem si zapilovala víc do rovna a nalakované v tomhle neonovém kabátku působily skoro jako gelovky. A to by nebyly moje nehty, aby se mi neodlomil růžek, když jsem s nimi tak spokojená. Tyhle barvičky jsem si zamilovala, takže není překvapením, že jsem si hned koupila další neonový kousek, tentokrát krásnou oranžovou od claire's, kterou jsem pořídila v Praze v Palladiu.

Jak už to u neonek bývá, jsou to neposlušné a neposedné barvičky a to jak k vyfocení, tak i v tomto případě ve výdrži. Tohle je prostě nevyfotitelná barva. Na pomoc jsem musela přivolat jednoho zkušenějšího fotografa, než jsem já (to je snad každý:-D). Tahle růžová je naštěstí celkem dobře pigmentovaná, tak ani nechce bílý základ. Akorát je ve finále trošku tmavší, než by asi působila na bílém podkladě, ale já jsem byla spokojená. Dvě vrstvy jsou akorát. Přetírala jsem lesklým TC, protože uschne do matna a lesk tomu dodá tu šťávu. Bohužel už druhý den začal lak praskat, kvůli pružnosti nehtů při ohýbaní a odlupovaly se růžky. Po 6 dnech, což je u mě opravdu moooc dlouhá doba, jsem už měla vidět všude prasklinky a odprýskané růžky, no ostuda. Takže dneska šel lak dolu a já s nadšením nalakovala další (snad tentokrát poslušnější vyfotitelnou oranžovou) neonku. Při odlakování tahle růžová zanechávala trochu růžové okolí nehtů.

Takhle nějak to vypadalo, když jsem fotila já:





A takhle vypadá reálná podoba:




Vypadá krásně, ne? Líbil by se mi i kdyby vypadal jako nafocený ode mě :) 
A příště se můžete těšit na moje novinky za duben :-)


4 komentáře:

  1. Na léto naprosto perfektní. Btw supr tvar nehtů ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to úžasná barvička a teď mám snad ještě lepší, brzy ukážu :)) Děkuju moc! Mám z toho fakt radost, že mi zase narostly trošku a povedly se takhle vytvarovat :-D

      Vymazat
  2. Tyhle odstíny vyfotit, to je prostě boj :D Škoda, že taky nemám v nouzi k dispozici šikovného fotografa :D Láček je samozřejmě krásnej. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mi povídej :D Ale ty ho přeci nepotřebuješ, ty máš vždycky moc krásný fotečky! :)

    OdpovědětVymazat