Stránky

pondělí 30. března 2015

Vodolepky z Bornprettystore

Ahojky!

Dneska to budou tady na blogu samé novinky, nejprve vám ukážu vodolepky, které jsem měla možnost vyzkoušet díky bornprettystore.com a pak si netradičně, ale rychle zasoutěžíme o lístky na Interbeauty Prague, o které budeme soutěžit v samostatném článku. 

Před pár týdny se mi ozvali z bornprettystore.com, zda bych s nimi zahájila spolupráci. Samozřejmě jsem nadšeně souhlasila a vybrala si pár produktů na jejich stránkách, které zde snad brzy uvidíte. Dneska bude řeč o prvním z produktů a to jsou vodolepky s motýlkama. Vždycky se mi strašně mezi vodolepkama líbí složitější vzory, je to pro mě neokoukané a vypadá to jak malované a profesionálně. Určitě u mě mají další plus ve srovnání s obyčejnými samolepkami, protože ty většinou odstávají a neudělají úplně hladký povrch. Já jsem si vybrala přímo tyhle č. XF1438, což jsou filovo-růžoví motýlci s černými ornamenty. Nakombinovala jsem je s, u mě profláklým, China Glaze - White on White a s dosud nelakovaným fuchsiovým S-he 035, protože se nejvíc podobal barvám, kterou mají motýlci. Myslím si, že na bílé nejvíce vyniknou černé vzory vodolepek, vypadá to čistě a hodí se barevně asi ke všemu.

Postup:

1. Nejdříve jsem si nalakovala nehty bílým a fuchsiovým lakem. Na malíček, ukazováček a palec přišel fuchsiový a na prostředníček a prsteníček přišel bílý. Nehty jsem nechala pořádně zaschnout (lakovala jsem je večer a druhý den tvořila). Je dobré mít laky úplně proschlé, abyste si do nich nerýply při aplikaci vodolepek. 

2. K vodolepkám logicky potřebujete vodu, takže jsem si napustila do mističky vlažnou vodu (na obalu doporučují v zimě teplou) a nastříhala potřebné vodolepky. Vždy jsem je nastříhala po jedné a po jedné také lepila. Někdo hodí celé platíčko vodolepek do vody a následně tvoří, což je taky možnost.  Také si dejte pozor na velikost a otočení vodolepky. Původně jsem chtěla, aby se motýlci na sebe "dívali čelem", ale bohužel v balení byly jen dvě vodolepky úplně nejmenší a jednu jsem zničila, takže jsem je otočila oba stejným směrem.

3. Každou vodolepku jsem nechala namočenou cca 20 sekund a pak ji pinzetou vyjmula celou ještě nalepenou na papírku. První pokus byl sundat vodolepku již ve vodě a následně lepit, to se mi vodolepka slepila k sobě a pak byla nepoužitelná.  

4. Když vyjmete vodolepku i s papírkem, tak jí pinzetou uvolněte, aby se klouzala po papírku, dá se to udělat i prstem. Vždy jsem ji pak vzala z papírku pinzetou a položila na nehet. Dokud vodolepku nevysušíte, můžete s ní pohybovat a dát ji na správné místo, to jsem dělala normálně prstem.

5. Poslední krok je řádně vysušit, doporučuji jen přikládat a vysát vodu papírovou utěrkou a netřít, protože by se vodolepka mohla ještě hnout. Přetřít top coatem a hotovo. 

Musím říct, že jsem s vodolepkama dělala podruhé a až na tu první, než jsem přišla na ten správný způsob, jsem byla moc spokojená. Hlavně s tím, jak to potom vypadá. Opravdu jako malované, nikde žádné hrbolky, krásně hladké, a hlavně, skoro hned hotové. Je to zase takové ozvláštnění na nehtech pro toho, kdo to moc nezná a nepoužívá.

No a jelikož jsem nešika a jednu ze dvou nejmenších jsem si zničila a ještě se mi ulomil nehet na prostředníčku pravé ruky, zkusila jsem použít samostatně motýlky bez ornamentu, což taky vypadá moc hezky. V balení byli dva malí a dva velcí.










Za poskytnutní vodolepek moc děkuji obchodu Born Pretty a pokud byste i vy měly o něco od nich zájem, tak použijte slevový kód AKNAW10 pro slevu 10%.



6 komentářů:

  1. Juuu, to je krásný :) mě nějak ty vodolepky nelákají, protože mě odrazuje ta práce s tím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc za komentář, už jsem myslela, že ten článek není vidět, nemá ani sledovanost :D
      Náhodou bych doporučovala to zkusit, protože já si je moc oblíbila. Když přijdeš na ten fígl, tak je to to nejjednodušší, čím si můžeš nehty ozdobit. Není s tím vůbec práce jako třeba s ombré, watermarble nebo razítkem :)

      Vymazat
  2. Moc krásný. :) Vodolepky mám taky ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Romanko :) Já jsem si je teď strašně oblíbila, už se těším, až si nějaké koupím na veletrhu :D

      Vymazat