Stránky

čtvrtek 26. března 2015

Rival de Loop #31 Magic Dream

Ahojky, 

po delší době tu jsem zase s článkem a tentokrát to u mě bude prvně od značce Rival de Loop, kterou můžete sehnat ve vybraných Rossmann drogériích. Tenhle kousek vlastním už celkem dlouho, ale došla na něj řada až teď. Poslední dobou nemám vůbec nápad, co lakovat a už vůbec něco tvořit. 

Odstín č. 31 má moc zajímavou barvu. Když se na něj zadívám, tak vidím světlejší fialovou tekutinu, která je plná třpyteček a šupinek zlaté barvy, které ale mění svůj odstín až do zelené a pod umělým osvětlením jsem v něm viděla i růžové odlesky. To bylo přesně to, co jsem hledala, když jsem chtěla mít zajímavé nehty, ale nechtělo se mi nic tvořit, tenhle lak to totiž udělá za vás. Už si přesně nepamatuji, kolik stál, ale mělo by to být kolem 40 Kč, což zas není tolik a značku bych zařadila někam mezi Essence a Miss Sporty. Zase ale u ní najdete spoustu zajímavých a neokoukaných odstínů laků. K lakování samotnému nemám snad žádné připomínky, je ideálně tekutý a má plochý široký štěteček střížený dokulata. Určitě to chce dvě vrstvy, které po nalakování byly krásně jednolité, ale při usychání se mi zdálo, že lak jakoby zezrníčkovatěl. Nekodážu to asi úplně popsat, ale na kráse mu to neubralo. Co myslíte?








Mějte se krásně :)

9 komentářů:

  1. Myslím, že nebude žádným překvapením, když řeknu, že je vážně moc pěkný. :D Přesně dle mého gusta. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To jsem ráda, že se líbí, děkuju moc Romanko :)

      Vymazat
  2. Nééé, zase Rossmann, který mam na míle daleko :o) Barva naprosto nádherná, jakmile vyleze sluníčko, tak tyhle třpytkatý laky zbožňuju! M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A navíc ono to není ve všech Rossmannech, například ve Varech tuhle značku nevedou, ale v Sokolově, což není tak velké jako Vary, to zase mají.. Takže abys pak nebyla zklamaná, pokud navštívíš Rossmann a mít to nebudou. Mockrát děkuji, na sluníčku vypadal božsky :))

      Vymazat
  3. Vypadá to nádherně, i když já na tenhle typ barev moc nejsem :) Musím tyhle laky vyzkoušet, ještě žádný nemám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě taky záleží na náladě :) Určitě vyzkoušej, mají spoustu jiných krásných odstínů :))

      Vymazat
  4. Juu právě teď ho mám na nehtech :-)

    OdpovědětVymazat