Stránky

středa 4. března 2015

Jarní nail art pro časopis Modeláž nehtů

Ahojky, 

konečně nastal ten čas a já se vám můžu pochlubit, že společnost EBD a. s., se kterou spolupracuji, a která mimo jiné provozuje eshop modeláž nehtů, mě oslovila, abych pro ně vytvořila jarní nail art do časopisu. To pro mě byla velká čest, nikdy jsem ani nepomyslela při zakládání blogu, že by se mi tohle mohlo stát. Sice jaro ještě úplně není, ale já doufám, že z fotek na vás alespoň dýchne a začnete se na něj těšit nebo se přinejmenším pustíte samy do nějakého veselého nail artu. Dneska vám ukážu první várku mých výtvorů a tou druhou půlkou se nechte překvapit zas někdy jindy. 

Nail arty jsem tvořila s pomocí laků americké značky China Glaze, a za které strašně moc děkuji modeláži.

Časopis můžete zakoupit na eshopu modeláž nehtů a stojí 50 Kč. K malému navnadění a ochutnávce stačí klik SEM

Sedmikráskový nail art

Prvním nail artem jsou sedmikrásky na modrém podkladě, protože tyhle kvítky mám už od dětství moc ráda. Navíc jméno sedmikráska je opravdu trefné, protože dělají parádu na trávnících a zahrádkách celých sedm měsíců v roce a k jaru neodmyslitelně patří. Nail art na mě působí něžně, čistě a nevinně. Použila jsem laky od China Glaze v odstínech At Vase Value, Sun Upon My Skin a White On White. Nejdříve jsem nalakovala dvě vrstvy modrého At Vase Value a nechala zaschnout. Poté jsem malým štětečkem nanášela bílé okvětní lístky a doprostřed jsem pomocí zbobící kuličky udělala žlutý střed. Celý nail art jsem přetřela top coatem pro lesk a rychlejší shcnutí.

Bohužel mě mrzelo, že bílá na tak světlém podkladě úplně nevynikla. Představy jsem měla trochu jiné a ve skutečnosti to vypadalo mnohem líp. Doufám, že sedmikrásky s menší dávkou představivosti aspoň trochu uvidíte. 

 






Rozkvetlé sakury
 
Dalším nail artem jsou vykvetlé větvičky sakury, která kvete v krásných růžových barvách. Miluju, když na jaře všechno rozkvete, stromy se obalí květy a po zimě vykouknou veselé barvy. Já jsem si ze svých nehtů udělala jaro pomocí laků od China Glaze. Použila jsem modrou v odstínu At Vase Value, růžovou Feel The Breeze a Life Is Beautiful, na větvičky No Peeking!. Na palec, ukazováček a malíček jsem nanesla dvě vrstvy růžového Feel The Breeze a na zbytek nehtů modrou At Vase Value a nechala proschnout. Modrá sloužila jako podklad pro větvičky, které jsem kreslila úzkým zdobícím štětečkem. Uschlé větvičky jsem probouzela ze zimního spánku zdobící kuličkou a nanášela kvítky v růžových barvách. Světlejší růžovou Life is Beautiful jsem vždy nanesla 2 - 3 tečky jako středy kvítků v místech, kde jsem chtěla květy a tmavší růžovou Feel The Breeze jsem pak dodělala pěti tečkama okvětní lístky kolem středů. Pak už jsem jen puntíkem dozdobila větvičky a vše přetřela top coatem.












A ještě náhled časopisu. 



Doufám, že se vám tenhle článek líbil :)

Pěkný den

14 komentářů:

  1. Páni, gratuluju k úspěchu a musím říct, že ti to moc přeju, máš krásné nehty, lakování i fotky. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je taková nádhera, Aničko ♥♥♥ Nail art Rozkvetlé sakury mě přímo chytil za srdce, protože ta barevná kombinace a provedení je naprosto perfektní. :) Jsi strašně šikovná a máš můj obdiv za tak krásný nápady. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju strašně moc, Romanko ♥ strašně mě to těší, začnu se u toho červenat :D tolik chvály, vždyť to si ani nezasloužím

      Vymazat
  3. To je nádhera, jsi fakt šikovná :) ta kombinace s růžovými sakurami se mi hrozně líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát, jsem ráda, že sakury mají takový úspěch :)

      Vymazat
  4. Tyjo, hrozně ti to přeju! Velká gratulace! :)
    a ty nehty jsou úžasné, hlavně ty sakury :) kéž bych se někdy něco takovýho naučila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju :) Je to od vás všech tak milé a jsem strašně ráda, za takové čtenáře :) Sakury nejsou tak těžké, jak to vypadá :) Určitě bys to zvládla.

      Vymazat
  5. Nádherné jsou, tu délku nehtů ti taky moc závidím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, poslední dobou se mi zbláznily a rostou jak šílený, to jsou vždy taková období, že buď rostou strašně nebo vůbec :D

      Vymazat