Stránky

pátek 1. srpna 2014

Letní nákupy

Ahojky, 

tradičně vás opět zdravím u šmejdícího článku. Tentokrát to nebudou nákupy za poslední měsíc, to už jsem bohužel prošvihla. Bude to všechno, na co jsem si vzpomněla za dobu od posledního článku o nákupech. Ten můžete najít ZDE. Tedy asi ne úplně všechno, protože spoustu věcí se mnou jelo k moři, kde také vypotřebované zůstaly. To se týká především olejíčků na opalování, sprcháč, šampon a další věci denní potřeby. 

Začneme u nákupů laků, které na tomhle blogu nesmí chybět. Za poslední dobu mi jich do sbírky přibylo celých deset. Za což vděčím hlavně jedné události a tou byl můj svátek. Člověk si přece vždycky musí najít záminku, proč ho nákup laků omlouvá :D. První dva laky jste již mohly vidět v minulých dnech na blogu. Růžový a fialový. Pravidelné čtenářky ví, že jsem je pořídila na Rhodosu, kde jsem byla na dovolené u moře.


Dalšími mými novými miláčky jsou tyhle dva kousky od Sally Hansen, ze kterých mám ohromnou radost. Jsou to první dva nositelé jména "té lepší" značky, které vlastním. O Rockstar Pinku si zde budete moct brzy přečíst bližší info, fotky už jsou nafocené. Koupila jsem je na www.lekarna.cz, kde je mají oproti drogériím za pěkných 56 Kč. Původně jsem kupovala jen Tangle Teezer, který měli ve slevě za 299 Kč. Protože ty hřebeny a kartáče, co doma mám, jsem už dál používat nemohla. Ale podstrčte lakomaniačce laky o 30 Kč levnější a čekejte, že si to nekoupí..


Na poslední fotce je smíchanina všeho. Můj první zelený lak, který je od Catrice, jsem dostala jako dárek od kamarádky. Ta se mnou zčásti sdílí mojí vášeň, a tak si většinou k takový událostem koupíme nějaký lak. Trendy mint zelená od Avonu byla v akci, těším se až ho nalakuju. Pískáč od GS, krásný odstín 15 Clementina je taktéž od kamarádky.. ona prostě ví, co miluju a který už dlouho chci :) V Rossmanovi jsem neodolala limitce od Essence, oranžový odstín, který se tu snad také brzy objeví. Novinka od Astoru - 002 Already Dry, ten mohu jen doporučit. Skvělá záležitost pro rychle suché a lesklé nehty. A poslední kousíček neonka od Dermacol, kterou jste ZDE také mohly už vidět.


A přesouváme se i k nelakovací kosmetice. Prvním úlovkem je suchý šampon, který jsem tentokrát zkusila od shaumy. Protože trpím rychle se mastícími vlasy, tak se tahle fajn vychytávka dost často hodí. KONEČNĚ jsem sehnala tyhle odlakovače od Essence, měli je v Globusu za 38 Kč a vzala jsem rovnou tři, ten třetí nevidíte, jelikož už je na chatě. Kdysi jsem tenhle koupila v Německu a u nás se nedal sehnat. Byla jsem s ním strašně spokojená, jelikož účinně odlakuje a navíc opravdu hezky na odlakovač voní. Tento růžový má být zpevňující a voní po jahodách a exotickém ovoci. Prodávají ještě modrý hydratační, který má vonět po kokosu, dokonce stál 32 Kč, ale už nebyl ani jeden :(. Ten by se mi býval hodil víc..  A sprcháč od Avonu, který voní po citrusech.


Další a poslední kapitolou článku jsou věci, které jsem dostala jako dárek. A to protože se slavilo mé jméno - Anna. Velkou radost mi udělal poukaz do DMka, kde jsem pořídila sprcháče, řasenku - k tomu byl lesk na rty zdarma a tužku na obočí. Ne, opravdu jsem si nekoupila žádný lak :D.


Další velkou radost mi udělal tento kufřík. Asi k tomu není co dodávat :).



Další věcí jsou šperky, které mi koupila mamka a miláček u moře, a které jsem dostala až k svátku. Moc pěkný náhrdelník, který bohužel zastiňuje ženské vnady, kterými já moc neoplývám. Ve velkém výstřihu ale vypadá moc pěkně, ještě musím přijít pořádně na to, s čím se kamarádí. Máte nějaký tip na kombinaci s tímhle náhrdelníkem? Řetízek na nohu, který vypadá nevšedně, ale nohu obarví na černo :D. A poslední je náramek se stříbrným přívěškem nekonečna, protože tenhle znak mám ráda ve všech podobách. A vlastně kdo ne? Teď nekonečno frčí.


Krááááásným dárkem pro mě byla tato peněženka. Ta mi udělala opravdu velkou radost. Miluju takovýhle styl a tvar peněženky, protože se mi do ní vejde všechno. Karty, doklady, peníze a další blbosti. V té staré, která vypadá podobně, ale je červená, jsem našla dokonce ni knoflík a záložku do knížky :D.


Tak to by pro dnešek z mých úlovků bylo všechno a já doufám, že jste vydržely až do konce. A hlavně, že se vám dnešní šmejdění líbilo.

11 komentářů:

  1. Fajnové nákupy :) Ten kufřík je luxusní, z toho musela být opravdu velká radost. :)
    Zpětně ti tedy ještě přeji vše nejlepší k svátku. :)
    Jinak ten náhrdelník bych úplně viděla v kombinaci s lehkou, bílou košilí svázanou v pase + světlé džíny/kraťay/sukně :)) Anebo k nějakým úplně jednoduchým černým šatem s větším výstřihem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kufřík mě opravdu moc potěšil :)
      Děkuju moooc :)
      No, tak to se shodneme. Měla jsem podobnou představu a dokonce jsem ho měla i k černým uplým šatům nad kolena s větším výstřihem :D

      Vymazat
  2. :-D k tomu není co dodat, nádhera! Přesně takové ty věci, co nám udělají radost viď:-) na druhou stranu je to fakt šílený a říkám si, že kdybych šetřila...blá blá :-D Až se vrátím z dovči, chystám podobný článek, tak to porovnáme :-) každopádně na Astor, Sally a Clementinu od GS se taky chystám :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej :D smýšlím stejně :D Tak to se budu moc těšit na tvůj článek :) Astor určitě doporučuji, Sally bude brzy na blogu a GS má velký úspěch, dokonce mi sem chodí sousedky si ho nechat nalakovat :D :D

      Vymazat
  3. Peněženka je opravdu pěkná, ta se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš nádherný tvar nehtů, jak o ně pečuješ? Já snad nikdy takového tvaru nedosáhnu, kvůli praxím v nemocnici, stříhat stříhat a lak je zakázaný ovoce! :X
    Mimochodem máš pěknou sbírku laků :)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No s péčí to moc nepřeháním :) Tvar udržuji jen pilováním do rovna a malinko vždy zapiluju ty růžky, aby nebyly ostré a jinak hodně krémuju ruce a dávám olejíčky. Vnitřně posiluju nehty, ale také vlasy a pleť Biosilem, to je skvělá věc :)

      To je škoda, že to je takhle zakázané, vím, že masérky to nesmí mít taky. Mám kamarádku, co dělá masáže a vždycky si na dovolenou nechá udělat gelovky, aby si ty nehty užila. To si asi moc nedokážu představit :(

      Vymazat
  5. ja mam kabelku velmi podobnu tvojej penazenke :)

    Pozyvam ta na DERMACOL giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta musí být krásná! :)

      Určitě navštívím :)

      Vymazat