Stránky

pondělí 26. května 2014

Rimmelácký duel - 415 Instyle Coral vs. 230 Portobello Pink

Ahojky, 

v dnešním příspěvku, jak podle názvu můžete tušit, bude řeč o dvou láčkách od Rimmelu - 60 seconds. Portobello pink mám už přes rok a byla ho tam už půlka, což jsem docela koukala, zřejmě byl mým dobrým společníkem. Za Instyle Coral vděčím mé kamarádce, která byla táák moc hodná a koupila mi ho :). Měla jsem na sobě totiž bílé šaty a říkala, že takovýhle láček k nim musím mít :D.


První jsem samozřejmě nalakovala Instyle Coral, protože byl nový a já strašně zvědavá. Řekla bych vám něco k barvičce, ale zkrátka nějak nepozoruji rozdíly mezi lososovou, korálovou a tak. Takže já bych řekla, že je to taková oranžová a jelikož v názvu má Coral, bude se jednat o odstín korálové :-D. K lakování v podstatě nic nemám. Rimmelácký štětečky určitě každý někdy viděl, je šíroký a střižený do kulata. Lakovalo se s ním dobře. Konzistence a pigmentace laku je dobrá, stačily mi dvě vrstvy, které jsem ale musela přetřít TC. Začaly se mi totiž po nějaké době dělat bublinky, ale myslím, že to bylo z mé nedočkavosti a já dala dvě vrtsvy hned za sebou. Musím ale říct, že byl hodně rychle suchý. Lak vydržel krásně asi 4 dny, akorát na ukazováčku udělal prasklinu, jak nehty pruží. 

První den




Čtvrtý den

  
Sluníčkoo



A druhý Portobello Pink je krásná růžová se stříbrným shimmerem, který je kupodivu vidět i na nehtech. A není to jen tak nějaká růžová :-D. Je taková netradiční, neobvyklá. Oproti jiným typicky růžovým lakům mi přijde světlejší a právě šmrncovnější díky shimmeru. To mi připomíná obrázek, který mi poslala kamarádka :-D. Že si prý takhle vybírám laky na nehty. 

 Po dlouhém nelakování trošinku zhoustl a taky už mám jen půl lahvičky, tudíž se špatně nabíral. Za dob, kdy jsem měla deset laků, byl tohle můj favorit, který jsem lakovala hodně často a byl se mnou dokonce i u moře. A vlastně si ho dokonce koupila i přítelova maminka, kterou nadchl. Takže myslím, že jeho koupí určitě neprohloupíte, na nehtech vypadá moc pěkně. Já dávala klasicky dvě vrstvy a pro lesk TC. Lak byl hnedka suchý a ani neudělal bublinky. 







Pro mě těžko říct, který se mi líbí víc, sice jsem víc ujetější na ty růžové, ale ten "losovovýkorálovýoranžový" má jisté kouzlo. Takže s malinkou převahou u mě vítězí růžová. 
A který vítězí u vás?

10 komentářů:

  1. Ten korálový mám :-). A růžový je překrásný, taková vyletněná barva...asi taky dneska nalakuju nějakou růžovou :-D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, je to taková šťavnatá letní růžovka :) Určitě nekaž partu a pojď na růžovo :D

      Vymazat
  2. Ten obrázek, jak si žena vybírá lak na nehty :-D Nepřestane mě bavit asi nikdy! :-D Jinak se mi asi víc líbí Portobello Pink. Přece jen, já tu oranžovou moc nemusím a ani její příbuzné odstíny. Tobě ale sluší moc oba dva! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten obrázek je nejlepší :D Jo, mně se jako líbí oba, ale růžová je prostě růžová :D a děkuju :)

      Vymazat
  3. Mám oba 2 a zatím jsem je měla jednou na nehtech. Proč? Protože mám spoustu laků v čekárně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že to taky takhle dopadne, že jsem si je nalakovala a teď zas budou smutně koukat mezi ostatníma :D

      Vymazat
  4. Tak nejvíc se mi líbí asi ta korálová, ten Portobello je ale taky moc pěkný. :) Ale po tý korálovce se nejspíš kouknu, ta mě zaujala nějak víc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se mrkni, zrovna je mají v Tetě asi za 49,90 :) Růžových mají všichni tolik, ta oranžová není tak okoukaná :)

      Vymazat
  5. No jsou prostě krásný, co ti na to mám jako říííct! :D :* supr fotky! Moc se mi líbí tvůj tvar nehtů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To je hezký :D :* I tak jsi to řekla moc pěkně, děkuju ti :)

      Vymazat