Stránky

pátek 30. května 2014

Pokus - omyl - a k tomu gelový lak Avon - Roses Are Red

Ahojky, 

tohle bude takový pokusný článek, jelikož (některé z vás možná ví z fb) jsem pořídila nový foťáček a ještě s ním pořádně neumím. Je to zrcadlovka a jak asi víte, k té jsou třeba objektivy, kterých je velké množství a druhů a každý je na něco jiného. A co čert nechtěl.. v sadě, co jsem koupila není žádný na blízko, takže nevím, jak to bude s fotkama na blog. Což pro mě bylo asi nejdůležitější, ale to nějak ještě vyřeším :) Abyste se mohly se mnou kochat fotečkama a láčkama. Něco jsem zkoušela pořídit a něco fotil můj přítel :). To je ten první pokus. :-D

Další věc, co chci říct je poněkud smutná, jelikož jsem strašně šikovná a při vaření jsem si uřízla nehet až ke kůži. Takže mým dalším pokusem je gelový nehet. Možná kroutíte hlavou nebo se divíte, ale já jsem z toho byla tááák strašně nešťastná, až se mi chtělo brečet, že budu muset minimálně 3 měsíce počkat než to doroste a že nebudu moct lakovat a řádně přispívat. No jo typická ženská - nejhorší je zlomenina nehtu. Hlavně už jsem si strašně zvykla na svoje dlouhý nehty a zrovna nedávno si je chválila, jak krásně rostou. Gelové nehty dělám mamce, které bohužel příroda nenadělila pevné a hezké nehty. A je s nima moc spokojená.

No a když už jsem u těch gelových nehtíků, chce to i pořádný lak, který i ten zbytek přirodních dokáže proměnit v gelovky. Alespoň to tedy slibuje. Řeč je o novince, kterou můžete sehnat u Avonu a je to lak s gelovým finishem. Přesný název zní Avon Gel Finish - odstín Roses Are Red. 

V podstatě je to můj první červený lak na nehty. Nevím proč, ale nikdy jsem neholdovala červeným lakům, i když vím, že ve sbírce by neměl chybět žádné ženě, protože to je prostě klasika. Ale já jsem ráda, že jsem si počkala na ten pravý, protože tím Roses Are Red určitě je. Je to krásná sytá červená, která schne do extra vysokého lesku a má nabuzovat dojem gelových nehtů. Což vlastně i celkem splňuje. Jediné, co musím vytknout je jeho schnutí, protože když jsem si ho večer v 7 nalakovala a ve 12 šla spát, probudila jsem se s otisky vlasů a povlečení. To mi tedy od něj nepřijde hezké. Takže pokud chcete extra lesk bez tc, připravte se, že budete muset nehnutě sedět minimálně 5 hodin :-D. K lakování žádné připomínky nemám, až na mojí šikovnost.. ty červený jsou asi zakletý, je opravdu těžké je precizně nalakovat. Bohužel se mi po 2 dnech začly šoupat špičky a na palcích se odprýskl. Takže asi nejlepší řešení je použít TC - jak na schnutí, tak i ochranu. 



 

Tady jsem se snažila si zalakovat chudáčka nehtíka, vidíte jak je ukrojený ukazováček.


Tady už gelový.



Blbla jsem :D



12 komentářů:

  1. Fotky máš náhodou moc pěkně..a vždycky se dá z fotky z dálky udělat ořez..:) A nebo existují přibližovací čočky..sada 4ks asi tak za 600 možná míň..:) A jsou to opravdu super na focení nehtů atd.
    Jinak lak je moc pěkný, červenou já můžu ;) Já mám dva tyto gelové a zatím super.
    odkaz na ty čočky: http://www.megapixel.cz/akira-sada-makropredsadek-12410-52-mm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé dekuju moc, já jsem dvě ořízla, ale nenastavila jsem si ve foťáku lepší kvalitu, takže to vypadá divně, ale tak použitelný to bylo :-) Na první pokus to snad ujde.

      Ty předsádkový čočky jsem měla na starém foťáku, na to se to dalo, ale teď právě mám objektivy na který se to nedá šroubovat, ale i tak moc děkuju za radu :) Ještě se o to pozajímám.

      Taky se mi červená začla líbit :) Dokonce už mám přelakováno a mám jí 5 dní na nehtech, to je na mě celkem dlouhá doba.. jenže mám zkouškový, takže to bude i tim :-D Kdy je utebe uvidím? Mně má přijít ještě jeden - Very Berry, nemohla jsem se rozhodnout, který vybrat. Tak se ráda inspiruji :)

      Vymazat
  2. to s tím uříznutým nehtem během vaření znám. taky se mi to už párkrát povedlo. :-) fotky jsou náhodou moc povedené. a červený láček je parádní. já mám na vyzkoušení objednané z katalogu dva kousky, tak jsem na ně zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pech, co? Já jsem z toho byla úplně hotová :-D Tak snad jsem nic nezkazila tou náhražkou, to ještě uvidím no. Láček je fakt super, jsem strašně zvedavá, až je uvidím na blogu :) Hrozně mě zajímaly, jak budou vypadat, protože v tom katalogu to přeci jen není ono. Je to sázka do loterie, pak jsem vždy napjatá, co přijde :-D

      Vymazat
  3. Mmmm, tohle je ale vážně nádherná červená. ♥ Ty fotky jsou rázem úplně jiný. :D Je to fakt znát. Líbí se mi, že umí takový to rozmazaný pozadí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si jí taky zamilovala ♥ Děkuji ti Romí, jsem z toho, jak to fotí úplně nadšená :) to jsem vždy strašně chtěla, aby to umělo rozmazat pozadí. Teď vše, co vyfotím vypadá tak hezky :D i blbá miska s ovocem :D

      Vymazat
  4. Moc pěkný odstín, taky jsem neodolala a dva si na zkoušku objednala. A fotky jsou super co se kvality týče. Jediné, co bych já osobně vytkla, jsou zdrobněliny, bylo tam na mě až moc nehtíků, foteček a láčků... Ale já jsem v tomhle trochu postižená, taky mi to bylo na začátku blogování vytýkáno, polepšila jsem se a přerostlo to až v jakousi alergii na tyhle výrazy... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor a cením si toho. Sama musím uznat, že toho je tam moc.. Nějak jsem se nehlídala a rozvášnila se :D Budu si na to dávat pro příště pozor.

      Vymazat
  5. Tak ten lak je naprosto dokonalej a koukám, že ti povyrostly drápky:P z toho jdnoho si nic nedělej, doroste, i když ten pocit totálního naštvání znám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úplně boží! Jestli máš ráda červenou, tak se po týhle podívej. Jsem si jistá, že tvým drápkům bude nesmírně slušet :) No na tvé rady papkám Biosil a nejspíš je to i znát, pokud si zrovna neřežu nehty do oběda :D

      Vymazat
  6. Naprosto nádherný lak vhodný na každou příležitost... vypadá fakticky dobře!!
    Nechceš se navzájem odebírat?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný! Všem doporučuji, akorát to odlakování je trošku vražda :D

      Můžem ;)

      Vymazat