Stránky

čtvrtek 15. května 2014

Maybelline Super Stay - 155 Bubble Gum

Ahojky, 

dneska tu máme opět mojí růžovou klasiku, kterou jsem už dlouho nelakovala. A celkem se mi po ní i zastesklo. Ovšem ještě jeden důvod to mělo. Po odlakování předchozí COLORAMY jsem myslela, že budu brečet. To je neodlakovatelný lak, takže jestli jste na něj měly některá zálusk, tak si to prosím rozmyslete. Krásný je, to se mu musí nechat, ale dolu prostě nejde. První dva prsty jsem šmrdlala klasicky a měla jsem je celé modré, to asi nemusím popisovat. A největší chyba, kterou jsem mohla udělat - zkusit alobal. Ještě, že jen na dva prsty!! Protože, když jsem sundala vatičku, naskytl se mi hrůzný pohled. Lak se mi totálně zažral do nehtů a nešel dolu ani boha.. Takže dva prstíky mám pěkně modré, jak když si na ně hodím kladivo :-D Snad to časem pustí a nebudu muset čekat, až to odroste. Takže jsem volila něco méně náročného a hlavně krycího. Původně jsem chtěla nějakou pískovku, ale zas se mi nechtělo nehty zatěžovat tim odlakováním. 



Na scénu přišel můj oblíbenec od Maybelline, který už mám celkem dlouho a jako jeden z mála laků se mi na nehtech objevil víc jak 2x :-D. Nyní ho můžete sehnat v DMku za 79,90 (jestli tedy ta akce ještě platí), jinak stojí víc, ale kecala bych kolik. K lakování nemám žádnou připomínku, je úžasně krycí, akorát tekutý, má plochý štěteček střižený do kulata a prostě nedělá žádnou neplechu. Obecně myslím, že tyhle laky jsou super. Nyní mají i 4 nové jarní odstíny, strašně se mi líbí ta pastelová světle modrá a baby růžová, ale to víte, už se musím fakt krotit :-D.  Díky modrofialovému shimmeru má chladnější podtón, ale vypadá opravdu skvěle. Na nehtech, jako obvykle, shimmeru moc nenajdete, za to se ale krásně leskne a zaujme snad každé oči :-) Bohužel se mi hned druhý den odloupl růžek na dvou nehtech, což se mi při minulém nošení nestalo. Možná už mám moc dlouhé nehty, těžko říct.

DOMA




VENKU
 






10 komentářů:

  1. tak tohle to je naprosto božíí barva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krááásná barvička, supr článek;) Mně takhle obarvil nehty a i prsty modrozelenej láček od essence a asi se zděsíš co na to zabralo :-D Ale je fakt, že to prostě funguje a jednou za čas se to nezblázní - klasickej písek na mytí:-D na vatovej tamponek a jde to dolů jedna dvě :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná barvička a krásné fotky..:) ;) Já bych si ho hned běžela koupit, ale mám pocit, že takových barviček mám doma hodně..ale kdoví..:D Tak třeba si udělám radost. Zítra se těším na nákupy..přece jenom během učení na státnice si to chce udělat radost..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Určitě se po něm mrkni, je moc krásnej :) Taky si vždy říkám, že takových mám hodně, ale každý je něčím jiný :D Tak hlavně hodně štěstí u státnic!

      Vymazat
  4. Máš čím dál hezčí fotky, radost pohledět. :) Odstín mi trochu připomíná Sally Hansen Fuchsia Power. Jinak ten modrý je teda pěkný podrazáček. :D Tohle se mi stalo se zeleným Miss Sporty 346. Krásná barva, ale na celý nehty už mi nesmí. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, to je od tebe tak hezké! :)) Je pravda, že si jsou se Sally podobní.
      No to mi povídej, mě pěkně vyšplouchl :D ještě, že mi Baju poradila ten fígl s pískem, pak dám vědět, jestli to zabralo. Si příště rozmyslim, jestli ho nalakuju :D

      Vymazat
  5. Je to vážně moc hezký láček a tvým nehtíkům sluší. Já mám takovéto barvičky taky moc ráda, ale myslím, že podobných barev mám doma už více než dost, takže řadu a tohohle krasavečka nejspíš rozšiřovat nebudu. Ale víme jak to je, nikdy neříkej nikdy. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je od váš všech tak hezké :) děkuji za tak pěkná slova! :) Já si zase myslím, že takových barviček nikdy není dost, jak jsem říkala výš, každá je něčím jiná a každou mám kvůli něčemu ráda :) Známe své lidi, že? :-D

      Vymazat