Stránky

pondělí 12. května 2014

Maybelline Colorama - 654

Krásný den všem, 

předem vám chci říct, že jsem založila na facebooku stránky mého blogu, kde mě můžete také sledovat, lajkovat a komentovat. Budu ráda, když se s vámi spojím i touto formou :-) takže si mě můžete naklikat TADY. Bohužel nevím, jak to mám dát do toho postranního panelu, tak to oznamuji touhle cestou. A teď k lakům.

Jak jsem se v posledním článku zmiňovala, že v brzké době uvidíte další lak od Maybelline Colorama z DM akce 2+1 zdarma, tak ta chvíle právě přichází. A já bych vám ráda představila odstín č. 654. 

Hned z kraje musím poznamenat, že co se barvy týče, je to hrozně neposlušný lak. Co jsem se koukala po internetu, tak snad nikde se nedá najít jeho skutečná pravá tvář. Ať jsem ho fotila jak jsem chtěla, poprosila jsem i "svého osobního fotografa" Buráka, tak ne a ne to zachytit. Snad asi nejlepší bude, když se po něm mrknete naživo v drogérce. Protože ani já ty fotky nemám povedené a lak tak úplně skutečně nevypadá. Na fotkách vypadá úplně modře, přitom je spíše do zelena. Schválně jsem si vzala i svetr v úplně stejné barvě a ten taky moc vyfotit nešel. Ale nedávno jsem si zkoušela šaty v podobné barvě a celkem mi barva zachytit šla, tak já nevím, čím to je. Jinak ale musím vyzdvihnout samá pozitiva. Na nehtech moc pěkně vypadá, barvu bych přirovnala k takové zelenenomodré - petrolejové. Lakování je úplně bez problémů, lakovalo se mi krásně a stačí dvě slabší vrstvy a TC pro rychlé schnutí a větší lesk.

Jako oživení jsem na prsteníček nanesla bílý lak od GS a zase pomocí kuliček na puntíky jsem udělala leopardní vzor. Na ten jsem použila opět 654ku a šedý lak od Essence, o kterém jsem se už zmiňovala v minulém článku. Bohužel ještě nemám černý lak (já vím, jsem ostuda :D), který plánuji v nejbližší době pořídit. Jestli máte nějaké tipy na dobré černé laky, tak je určitě uvítám :-)









6 komentářů:

  1. Krásné a modrý leopard na té bílé krásně vynikne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt parádička, obrovskej like :-) přesně tohle by mi šlo k šátku, tak se možná budu opičit:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuuuu, no tak šup do lakování! :D Udělá mi radost, když někoho inspiruji, určitě se pochlub, jestli se do toho pustíš :))

      Vymazat
  3. Rozvržení → Přidat gadget → Seznam odkazů → Odkaz stránky na FB zkopíruj do políčka URL nových stránek a vlož nadpis. Hotovo :)

    A teď k nehtům :))
    Krásný !!! Jako vždy. :) Taky se mi bohužel jedna modrá nedaří zachytit. Zatím jsem zkoušela jen jednou, ale vidím to bledě. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přidáno, děkuji za návod :)

      Moc děkuji Romí, některý barvy jsou pořádný potvory, kde ani profíci nepomůžou :D

      Vymazat