Stránky

čtvrtek 8. května 2014

Essence Superheroes

Ahojky, 

dneska s ničím novým nepřicházím, ale na tyhle láčky jsem měla chuť. Byla jsem dva dny bez laku, to je u mě opravdový zázrak. A už mi laky chyběly. Přijdu si jak nahatá bez toho, je mi to i nepříjemné. S lakem mi ty nehty připadají takové chráněné. Je taky pravda, že bez něj jsou náchylnější ke zlomení nebo uštípnutí a naštěstí se nic takového nekonalo. A to jsem byla dva dny na chatě, kde se to nástrahama na zlomený nehet jen hemží.

A jelikož jsem byla na té chatě, první den jsem si hrála s laky od Essence, limitka SUPERHEROES. Já vím, je to stará limitka a už se nedá sehnat, takže někoho možná naštvu, že by se mu laky líbily a někoho možná nechám chladným, protože ho nezaujmou a někdo laky už má. Každopádně mně se moc líbí, tak jsem je tady chtěla mít.

Protože chvíli je teplo, chvíli se mácháte ve studené vodě a tak dále, je první kousek na tohle stavěný. To protože mění barvu podle teploty. Má fialovo-růžový odstín a právě podle zimy nebo tepla je světlý, tmavší nebo tmavý a nebo taky strakatý, jak se mu zlíbí. Pro mě to teda byla zábava na půl dne :-D Když mi byla zima, nehty úplně ztmavly do fialova, na sluníčku se zase usmívaly do světlější růžové. No a ona zábava přišla právě s miskou a studenou vodou - jak málo stačí k dětské radosti :-D Jinak lakování je celkem OK. Lak je víc vodovější, takže já určitě tři vrstvy a nadlak k urychlení schnutí. Sám o sobě moc rychle neschnul. 









Omlouvám se za ty kvanta fotek, ono to jinak nešlo. A to vás ještě další dávka čeká. Tohodle krasavce jsem vyšperkovala ještě efektovým nadlakem od Essence, kterého všichni znáte a byla to snad ještě lepší podívaná.








Další SUPERHERO je lak s olejovým efektem. V lahvičce tedy vypdadá opravdu jak olej na vodě. Hezky duhový, měnící. Ale na nehtech mi přišel spíš jen modrý a občas nějaký odlesk fialové. Možná jsem dala moc vrstev - mám 2 silnější. Nebo to zabil TC, těžko říct. Ale i tak na nehtech vypadá moc pěkně. Dokonce si ho kámoška půjčovala na ples a moc jí ladil k šatům :)




Superhrdina

Padlý superhrdina :D




A posledním kouskem v mé sbírce je tenhle stříbrný, řečený "holografický" lak. Já vlastně ani nevím, proč jsem po něm sáhla. Nějak mě vůbec neoslovil. Na všech nehtech nevypadá ani moc dobře. Hodí se spíš jen jako doplněk nebo k nail artům. Holo efekt vůbec nevytváří, ještě se mi blbě lakuje a ještě neschne :-D. A to focení.. no celý jsem to rozpatlala a ještě blbě nalakovala.. proto jen dvě fotky, ale jste rády po té náloži nahoře, ne? :-D



6 komentářů:

  1. Teda, já už po limitkách od Essence ani nekoukám, ale tentokrát jsem asi udělala velkou chybu.. všechny tři laky se mi líbí, a to fakt hodně! Jsou opravdu krásné, o tom, který mění barvu podle teploty jsem vůbec neslyšela.. a to je tak zajímavý:) No, prohloupila jsem... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda no a právě paradoxem vždycky je, že vždycky chceme to, co už nemůžeme sehnat, že? :-D Ale neboj, myslím, že podobný lak se ještě určitě objeví :)

      Vymazat
  2. Nálož fotek mě baví, určitě nejsem sama. :)
    Ten první je vážně boží, věřím, že se s ním dobře bavilo. :D Poslední se mi náhodou taky líbí, vypadá fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsem ráda :) Já nikdy nevím, kdy přestat :-D A nejhorší je pak vybrat právě jen pár fotek, když se všechny zrovna tak povedly.
      Bavila jsem se vážně skvěle.. dokonce jsem se přistihla, už když jsem neměla nalakováno, že koukám na ruce, jakou mají zrovna barvu :-D

      Vymazat
  3. Jé, lituju, že jsem si ten první kousek nekoupila!! :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho je škoda, že není ve stálé nabídce, užije se s ním plno srandy :D

      Vymazat