Stránky

pondělí 5. května 2014

claire's pastel neons

Ahojky,

tak konečně přicházím s tímhle lakovacím příspěvkem. Nevím, jestli u vás bude mít takový úspěch, jako u mě, ale já jsem nadšená! Moc jsem se těšila, až vám ho ukážu. Tuhle pastelovou neonku jsem ulovila v Praze v Palladiu, ale obchůdek claire's mají i v jiných městech... jen ve Varech nee :(. Což je opravdu škoda, protože má úžasné barvičky i efektové nadlaky. Doteď mě mrzí, že jsem si jich nevybrala víc.

Jak jsem již prozradila, je to krásná neonka oranžové barvy a je ještě k tomu pastelová, takže pro mě jako dělaná. Lakuje se moc dobře, má úzký štěteček a celkem dobrou kryvost. Dvě vrstvy byly akorát. Má lesklý finish, ale ta výdrž. Prošel opravdu zatěžkávací zkouškou.. a to doslova. V pátek jsem nalakovala a v sobotu jsme měli oslavu. Už od rána jsem pekla, dělala a zdobila mísy, pořád něco krájela a v něčem se máčela. To by asi nevydržel žádný lak. Začalo to loupáním, ale nebylo to tak hrozné. Katastrofa přišla až večer, když jsme seděli venku v pergole, byla strašná zima a já si hřála ruce u krbu. To lak už nevydržel a sloupal se jak slupovací lak. Takže jsem včera ani nepotřebovala odlakovač :-D. Ale na oslavě měl opravdu úspěch, moc mi ho všichni chválili a já musím jen souhlasit. Je fakt božííí :)). 









7 komentářů:

  1. Souhlasím, je to nádherná barva ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je ale krásný lak!! Já neonky můžu a tento bych brala hned..:D A když jsme u těch pastelových neonek to je teď asi novinka..nový trend..Teď jsem si je koupila od Maybelline..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc krásný, mám z něj fakt radost :) Jojo, koukala jsem na ně v DMku, mají 2+1 zdarma. To je dobrá cena :) Ale zrovna jsem měla nový tenhle, tak jsem nevěděla, který všechny vzít :D Zajímal mě ten zeleno-žlutý nebo jaká to byla barva. No uvidím, ještě po nich určitě budu koukat :D Doufám, že je u Tebe brzy uvidím :)

      Vymazat
  3. Tak to je naprosto dokonalá barvička. Jinak máš moc pěkný tvar nehtů a dokonalou kůžičku, copak na ni používáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji moc :)) Používám Zdokonalený komplex na nehtovou kůžičku od Avonu a střídám to s olejíčkem od Gabriellky - Nail & Cuticle oil. A pak když si vzpomenu tak se mažu krémem na ruce, který zrovna popadnu :D

      Vymazat
  4. Krásný blog a já ho objevím tak náhodou ... My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat