Stránky

sobota 15. března 2014

NYC - Raindrop + pokus o nailart

Ahojte, dneska jsem měla chuť tvořit, a tak nadešel čas na ozkoušení udělátek, které jsem zatím zkoušela jen na zkoušecí paletku, na nehty jsem neměla ještě odvahu, protože teprve s tímhle začínám. Jedno jsem pořídila u Avonu, má menší kuličku, takže dělá menší puntíky a z druhé strany má štěteček na proužky. Druhé jsem koupila v Německu a má na jedné straně malou kuličku a na druhé trochu větší, na větší puntíky, které jsem chtěla vyzkoušet. Protože puntíků není nikdy dost a jsou vždycky roztomilé.

Nejdříve tedy začnu lakem, který tvoří převažující barevný základ - krásný modrý odstín připomínající oblohu bez mráčků (která se nám na víkend bohužel schovala). Jedná se tedy, jak už z názvu můžete tušit, o lak od NYC - Raindrop. Modrá krémovka s dobrými vlastnostmi. Má dobrou konzistenci, pěkně se s ním pracuje, občas někam steče, ale to tou šikovností.. Pro mě určitě 2 vrstvy k mé spokojensti a hlavně už ze zvyku, ale myslím, že i tak jsou 2 vrstvy třeba. Ale nesmí být silné, jinak jsme zase u problému s bublinkama. Schnutí je lepší než u včerejšího Midtownu, což je u krémovky oproti laku se shimmerem divné, ale potěšilo. Mně se strašně líbí, možná i víc, než s následujícím nail artem. Moc hezky se taková barvička nosí.




No a k mému vylepšení, tedy pokusu o nail artík, použila jsem broskvový lak od Essence, o kterém jsem psala tady. A bílý lak od Gabriella Salvete - 148. Nail art penem s větší kuličkou jsem udělala puntíky a proužky jsem udělala normálně štětečkem od laku, které se mi tedy moc nepovedly, takže to mi prosím omluvte. Chtěla jsem použít štěteček od nail art penu od Avonu, ale ten je moc hubený. A s tím ještě neumím ani pracovat, nemám pevnou ruku a trochu tý šikovnosti. Ale nakonec z toho tedy něco vylezlo. Co na to říkáte? 





A tady jsou použité věcičky. 




4 komentáře:

  1. Myslím, že z toho vyliezla veľmi milá manikúra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mně se nakonec celkem líbí, až na ty otřesné proužky.. ty ještě musím nacvičit :-D děkuji

      Vymazat
  2. Použila jsi krásné jemné barvy, které ti moc sluší! nail art se mi líbí moc:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, chtěla jsem něco milého a roztomilého a to pastelové barvičky s puntíkama přece jsou! :-D Děkuju moc za pochvalu, moc to potěší :-).

      Vymazat