Stránky

pondělí 7. prosince 2015

Voňavé setkání se značkou Cuccio

Dneska tak trochu polezu do zelí beauty a life blogerkám, protože dnešní příspěvek nebude čistě jen o nehtech, jak je zde zvykem, od tématu ale nebudeme daleko. Ráda bych vám podala report z krásného a voňavého setkání od značky Cuccio. To se konalo minulou sobotu v Praze, v cukrárně Alchymista, kde jsem se cítila velice příjemně, a to hlavně díky dobré společnosti a také díky milé obsluze. To, že tohle zmiňuji, berte tak, že u nás ve Varech na takovou cukrárnu nenarazíte a já si tak trochu přišla jako z jiného světa :-D.

Po celou dobu nás provázela úžasná vůně máslíček a perníčků, což ve mě nastartovalo vánoční náladu. Akce započala milým přivítáním  a seznámením se s ostatními. Jsem moc ráda, že jsem mohla osobně poznat některé blogerky, obzvlášť Viennettku, se kterou jsem si kápla do noty a až do konce setkání se z nás stala nerozlučná dvojka. 

Více fotek najdete na facebooku modeláže nehtů ZDE, nebo ZDE, kde jsem si některé půjčila. Bohužel jsem si s sebou nevzala foťák a některé fotky jsou focené mobilem. 





Po přivítání úžasnou Nikolkou se dostala ke slovu specialistka na značku Cuccio Libuše Růžičková. Ta nám nejdříve pověděla něco o značce Cuccio, její historii a jaké je její portfolio. A především nám dala kolovat a očuchat všechna máslíčka - přesněji tedy máslové emulze, které oplývají neskutečně božskými vůněmi. Mimo nich najdete v nabídce například produkty na pedikúru, výživy na nehty i kutikulu, odstraňovač nehtové kutikuly, peelingy, manikúrní lázně, olejíčky, pilníky a mnoho dalšího a krom pečující kosmetiky najdete u Cuccia i laky na nehty, gel-laky nebo i gely. To proto, že dříve byla značka Cuccio určena především nehtovým profesionálkám a zaměřovala se na umělé nehty. Dnes je Cuccio používáno ve špičkových lázních a salonech po celém světě a je zaměřeno na péči o přírodní nehty, ruce, nohy a celé tělo, ale jeho učinky můžete pocítit i doma. 


Po zhltnutí teoretické části jsme přešly k praxi. Nejdříve jsme dostaly instrukce a názornou ukázku expressní manikúry a poté jsme si ji ve dvojicích mohly vzájemně vyzkoušet. Jak jsem už zmínila, v mé péči skončila Viennettka a já jsem měla trochu strach, abych jí spíše neublížila a nezničila její krásné nehty, než je opečovala. Nejdříve se tedy Viennettka starala o mě, dopřála jsem si manikúrní lázeň, která trvala asi 5 minut a přijemně šuměla. Poté mi nanesla Jablečný odstraňovač kutikul, který se pečlivě vmasíruje, abychom mohly upravit kůžičky. Na to jsme používaly tzv. pusher, což je kovový oboustranný nástroj k zatlačení a úpravě kůžičky. Z toho jsem měla největší strach, protože je dost ostrý a tak trochu působí jako nějaký chirurgický nástroj. Nakonec se ale nikomu nic nestalo a přešly jsme k péči o pokožku. Každá jsme si mohly vybrat máslovou emulzi nebo Lyte (ultra jemná máslová emulze s nemastnou texturou), kterou jsme vmasírovaly. Já jsem si vybrala "příchuť" Vanilka a třtinový cukr, která voní dokonale po vanilkových rohlíčkách, vůně byla opravdu hodně intenzivní a z rukou jsem jí cítila ještě druhý den. U masáže jsem Viennettce říkala, jestli nechce se mnou domů a masírovat mě takto každý den, protože to byl opravdu relaxační zážitek a já si celou manikúru moc užila. 

Názorná ukázka manikúry


Brala jsem to hodně vážně a zodpovědně



Následoval oběd v podobě toastů a každá jsme si vybraly ještě nějaký ten dortík s kávou. Na výběr jich bylo několik a všechny vypadaly lákavě, u mě zvítězil čokoládový cheesecake a byl opravdu vynikající, akorát jeho fotku bohužel nemám.


Moje historicky první cappuccino s obrázkem :-D

Vyvrcholením celého dne bylo překvapení - 45 minutový pobyt v solné jeskyni, kde jsem byla poprvé. Bylo to skvělé završení relaxačního dne. Při tlumeném světle, relaxační hudbě, zabalená v dece jsem si opravdu odpočinula. 



Velkou radost mi také udělaly dárečky, které jsme všechny dostaly. Tašku s názvem mého blogu jsem ještě nikdy nedostala a ohromně mě to potěšilo.


Taška dále obsahovala perníčky ve tvaru Cuccio laků, které úžasně voní a je mi líto je sníst.


Dále jsem dostala revitalizační tužku na kutikulu Granátové jablko a fík. Zpevňující podlak, který obsahuje výtažky z přesličky rolní, které jsou pro nehty důležité a dodávají jim elasticitu a pružnost. A máslovou emulzi s vůní toskánských citrusů, bergamotu a šalvěje, tyto extrakty zajišťují pleti zářivost a jas a udržují v pokožce vlhkost. S klidným srdcem vám můžu doporučit jakékoliv máslíčko, zkušenost už mám s papájou a guáve, mlékem a medem nebo granátovým jablkem a fíkem a pokaždé jsem byla maximálně spokojená, nejenže všechny úžasně voní, ale ruce na opravdu dlouhou dobu hydratují a hlavně nejsou mastná, takže ruce jen zvláční a dodají hebkost. 

 

Nakonec jsme ještě každá dostala personalizovaný lak, já dostala odstín Out Of This World, což je krásný holograf.


A dostala jsem ještě něco, o čem zase příště. Prozradím jen, že se máte opravdu na co těšit.

Tímto bych chtěla ještě jednou poděkovat modeláži nehtů za uskutečnění a pozvání na tak úžasné setkání, moc jsem si ho užila a ráda se obohatila o nové informace, zkušenosti a známosti. Na modeláži také seženete výše zmíněné produkty.

A co vy a značka Cuccio? Slyšíte o ni poprvé, máte už nějaké produkty nebo vás láká nějaké vyzkoušet? 

7 komentářů:

  1. Tato značka je pro mě neznámá, slyším o ní poprvé.. Takže já jako milovnice laků na nehty se po nějakém laku od značky Cuccio mrknu :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, s laky od nich mám jen milé zkušenosti :-)

      Vymazat
  2. ja som o nej už počula, stihla som si ju obhliadnúť aj na Interbeauty v Bratislave, mala som zálusk na nejaký nude lak, ale nevedela som sa rozhodnúť zatiaľ, čo mama si odtiaľ odniesla jeden krém na ruky a jeden na nohy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky když se neumím rozhodnout, tak si nic nekoupím... ale pak si vše googlim a vyčítám, že ten jsem měla koupit.. :-D jinak, zrovna nějaké nude laky od nich fotím, tak bych ti mohla s výběrem trochu pomoct :-)

      Vymazat
  3. Moc hezky jsi o akci napsala, musel to být vážně příjemný den. :)
    Asi bych rozhodně taky měla vítr, kdybych měla někomu provádět manikúru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, moc velká spisovatelka nejsem :-D Ale den jsem si příjemně užila, ptala jsem se i na tebe a škoda, že jsi se také nezúčastnila :( Snad se zas někdy brzy uvidíme, třeba na jiné akci :-)

      Vymazat
    2. Právě jsem si víkend předtím vybírala volno, takže jsem nemohla :( Ale snad příště ! :)

      Vymazat