Stránky

pátek 4. prosince 2015

Vánoční nehty poprvé!

Pěkný večer,

první advent už je za námi a můj plán, že budu každou adventní neděli přidávat vánoční nail art nějak nevyšel. I přesto jsem se ale rozhodla udělat vánoční mani během týdne a vy si ji můžete dnes prohlédnout. 

A doufám, že se vám bude líbit!

K této manikúře jsem použila lak od Essence z limitky All That Greys v odstínu 04 Girl With a Pearl, který má lehce našedlou barvu a perfektně se mi k tomuto nail artu hodil. Pořizovala jsem ho v Německu, kde limitka byla v prodeji, u nás, tuším, bohužel k dostání není. 

Dále jsem použila vodolepky, které jsem kupovala na Aliexpressu, konkrétně TADY. Pokud ale vodolepky budete objednávat nebo plánujete koupit nějaké podobné, určitě doporučuji pořídit 2, nebo dokonce 3 balení. Tohle jedno by mi vystačilo na jednu ruku, kdyby se mi první pokus s každým proužkem povedl :-D. Takhle mám udělané jen 4 prsty bez palce, protože na ten už nezbylo. Ono je to docela výkon, jelikož nastříhané proužky jsou celkem titěrné a manipulace s nimi je obtížná. I přesto ale myslím, že za ten výsledek to stojí, protože tohle jsou jedny z nejroztomilejších a nejpovedenějších nehtů, co jsem kdy dokázala zplodit :-D. A navíc se hodí k úžasné svíčce z F&F Home.






A ještě foto vodolepek v celku, foceno mobilem.



Snad se vám dnešní nehty líbily a já přeju krásný víkend!

23 komentářů:

  1. Tak ty jsou vážně parádní. :-o Už se těším na další Vánoční. :-) A chtěla bych se zeptat, jestli se dají nějaké vodolepky sehnat i na českém eshopu. Ráda bych je taky zkusila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc těší, přímo tyto vodolepky jsem nikde u nás neviděla, ale našla jsem stránky, kde mají jiné, ale pěkné.

      http://www.u-modre-kocky.cz/umodrekocky/eshop/1-1-KATEGORIE-VODOLEPEK/46-3-Vanoce

      Vymazat
    2. Děkuju. Určitě nějaké objednám.

      Vymazat
  2. Jezus! Tak toto je vánoční dokonalost! Jak jsem na nálepky a příliš vzorované nehty nikdy nebyla, tak teďka mě to táhne do obchodu, si jít taky nějaké ty vánoční ozdoby nakoupit:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mě moc těší, děkuji Ti! Já jsem na to taky moc nebyla, hlavně proto, že jsem se bála, že to nebudu umět :D Vůbec to ale není taková věda a nehty zas získají jiný rozměr :)

      Vymazat
  3. Tak tohle se ti moc povedlo!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tohle se ti vážně povedlo! Moc se mi to líbí :-) Já se na první vánoční nehty chystám teprve zítra, od července se těším, až konečně využiju razítkovací destičku se zimními motivy, tak snad se mi to povede, protože jsem nerazítkovala zase několik něsíců :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, moc děkuji za pochvalu :)) Na razítka se chystám taky, ale jsem na ně fakt levá, nikdy se mi to nepodaří obtisknout :D Přišla mi jedna destička z Aliexpressu, ale vůbec nevím, jestli na ní dojde :D Budu se moc těšit na tvojí mani :)

      Vymazat
  5. Miluju Vánoce a vánoční nehty! Už se na ně moc těším :) A tyhle se Ti povedly :3

    OdpovědětVymazat
  6. Ty máš opravdu krásný nehty, takže jim sluší snad všechno! :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  7. To je úžasný, jak to ladí k tý svíčce. :D ♥ Vážně moc povedený sváteční nail art ! Snad už taky něco vymyslím, jen mám teď velký problém s tím, že se mi pomalu ale jistě vybíjí baterie do foťáku, takže tak trochu infarktová situace. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta svíčka je snad ještě hezčí než ty nehty :-D Musela jsem jí do článku použít ♥ Mockrát děkuji, Romanko a budu se těšit na tvoje výtvory :-) A držím palce, ať jste s baterkou za dobře :D Není nic horšího, než když se vybije u focení, nejlépe tak po pěti fotkách :D

      Vymazat
  8. Tak to je vážně pecka! :)
    Já si už od října plánuju vánoční nehty a rok co rok se mi začnou v tomhle období strašně lámat a třepit, takže je nakonec ostříham všechny, protože mít 5 nehtů dlouhých a 5 pidi vypadá fakt hrozně.....a protože mam malinkatý nehtový lůžka, tak mi trvá dlouho, než dorostou do pěkné délky, takže ani letos bohužel vánoční nebudou :( Beeeee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak to mě mrzí :-( Je to fakt zvláštní, že i nehty mají "své dny" a v určitém období tohle dělají.. Taky se mi to občas stane, ale není to tak pravidelně, ale mám štěstí, že celkem rychle dorostou. Ale nezoufej, aktuálně jsou trendy krátké nehty a i ty vyypadají dobře, když se pěkně nalakují :-)

      Vymazat
  9. Jéj, tak tieto vodolepky sú krásne, pravé vianočné! :)
    Moc vydarené :)

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím, že ich nutne potrebujem na ďalšie Vianoce, lebo tie moje stromčeky, zvončeky a Santa Clasovia sú už obohrané, takže si ich píšem na zoznam :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to máš pravdu, tak doufám, že je u tebe příští Vánoce uvidím, mně se tento vzor strašně líbí (na čemkoli) :-D

      Vymazat