Stránky

pátek 11. prosince 2015

Vánoční nehty podruhé!

Tak jsem tady dneska znovu s dalšími vánočními nehtíky (ty první jste mohly vidět ZDE) a zdá se, že měly celkem úspěch jak tady, tak i na instagramu. 

K dnešnímu velmi jednoduchému nail artu jsem potřebovala opět jeden barevný lak a vodolepky. Vodolepky jsem zase pořizovala na Aliexpressu, kde hrozně ráda nakupuji věci na nehty (nejen na nehty), věci tam mají asi 3x levnější a neplatíte poštovné, navíc tam mají takový výběr všemožných blbostí, o kterých si u nás můžu nechat jen zdát.

Jako barevný podklad jsem zvolila fialový lak od Essence z limitky Merry berry v odstínu 02 Purple with Purpose. Fialová tekutina obsahuje velmi zajímavý shimmer - fialový a chvílemi se mi zdá až nahnědlý, hnědou ale na nehtech ani nikde jinde nehledejte, to je nejspíš jen můj přelud. Na nehtech lak působí moc příjemným dojmem, fotky bohužel nevyšly podle mých představ, protože u nás ve Varech je od listopadu do března polární noc. A odpoledne po práci ve 3 hodiny se už vážně špatně fotí. Berte tedy prosím fotky jen orientačně a spíše jako inspiraci na vánoční nail art, lak zrecenzuji třeba někdy příště. Důležitý je hlavně roztomilý sobík.








Taky už na vás padla vánoční atmosféra? A jaké nehty plánujete ke stromečku? Já ještě nemám žádný nápad, takže jestli máte nějaké tipy, sem s nima! :-)

Mějte se krásně.

12 komentářů:

  1. Ty vodolepky jsou hezké ;) A manikúra samozřejmě taky!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sob je aký rozkošný! :D Škoda, že na Merry Berry som ešte nenarazila, snáď ju niekde objavím, lebo tie laky sa mi celkom pozdávajú...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, laky jsou pěkné, mně se ještě líbí ten červený nebo růžový.. Píšou na něm, že má být červený, ale je spíš růžový :D

      Vymazat
  3. Tenhle láček mám už taky doma, tak se těším, až na něj vyjde čas a nahodím ho. Je vážně krásný. A ten sobík je super. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá moc pěkně na nehtech, škoda, že mi nevyšly líp fotky :( Děkuji :)

      Vymazat
  4. To je tak krásný ! <3 Překvapilo mě, jak moc hezký tyhle nový laky od Essence jsou. Tenhle je úplně boží. Sobík je ňuňu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji moc, Romanko <3 Laky vypadají opravdu moc pěkně, ale mrzí mě, že fotky nevyšly, jak bych chtěla :(

      Vymazat
  5. Už na instagramu jsem je obdivovala, jsou prostě boží!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bola som ochotná si kúpiť túto limitku, hoci ďalšie laky fakt nepotrebujem. Len akosi k nám nedorazila potvora... Nechtíky sú ako inak super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jí zase viděla úplně všude a ještě dodnes jí mají v drogériích, což zas bylo něco na mě, abych odolala. Měla jsem ještě zálusk na tu růžovou nebo červenou (nevím, co to je přesně za barvu). Ale já jsem to zvládla! :-D Moc ti děkuji, Suzi, za milé komentáře :-)

      Vymazat