Stránky

čtvrtek 13. srpna 2015

Trendy Nails - broskvová, fialová

Ahojky, 

o těchto lacích, jste u mě mohly číst již v článku o nákupech. Dostala jsem je jako dárek od mamky, která mi vždy z cest nějaký doveze (ona moc dobře ví, jakou mám úchylku :-D). Tyhle mi dovezla z Dubaje a jedná se o značku Trendy Nails, která se dá sehnat na THEFACESHOP.

Bohužel nevím, kde byste je sháněly vy, ale nafotila jsem je alespoň pro inspiraci, protože na léto jsou to fajn barvičky, které se mod dobře nosily. Kdyby někdo věděl o nějaké alternativě, tak budu moc ráda, když se o ní v komentáři zmíníte.


Broskvový OR203

Asi nemá cenu se sáhodlouze rozepisovat o jeho vlastnostech, chtěla bych jen zmínit jeho štěteček, se kterým jsem sváděla velký boj. Na tak křivě střižený jsem snad ještě nenarazila, za to barvička je moc povedená. Jen kvůli tomu štětečku už ho asi nebudu lakovat, nervy jsou jen jedny. :-D Takže kdyby někdo věděl o něčem podobném, budu ráda za zmínku.







Fialový PP403

Za to tenhle fialový fešák byl bez jediné chybičky, chrochtala jsem si jak v lakování, tak i barvě. Co víc dodat, mrkejte samy..





 

Krásný den :-)

8 komentářů:

  1. Mmmm, to jsou parádní barvičky ( a fotečky :)
    Obzvlášť ten druhý ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji ♥ Mně se tentokrát líbí asi víc ten první :-D

      Vymazat
  2. Ta fialová je naprosto unikátní! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten prvý štetček vyzerá ozaj desne, ale podarilo sa ti s ním vyhrať boj a výsledok je krásny! Fialový lak je tiež super a zbožňujem tvoje fotky odfotené pri kvetinách! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to bylo něco se s tím nalakovat, říkala jsem, že už nikdy víc! :-D Mockrát děkuji, to mě opravdu moc těší! :-)

      Vymazat
  4. Oba jsou nadherne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat