Stránky

pondělí 24. srpna 2015

Avon Sheer Love + Gabriella Salvete Circus - 04 Acrobat

Ahojky, 

tenhle kousek mám už delší dobu, ale právě teď nastala chvíle, abych vám ho ukázala. Protože jsem pro něj našla úžasného parťáka, ale to až ke konci článku. 

Sheer Love od Avonu pochází z jejich gelové řady Gel Finish a je to ten typ laku, které já miluji. Světle růžová nude, která z vašich nehtů udělá něco dokonale upraveného a něžného, a s kterou nikdy nešplápnete vedle u kterékoli příležitosti. U těchto barev se často stává, že špatně kryjí, typickým příkladem je 101ka od GS. Sheer Love mě ale mile překvapil a kryl ve dvou vrstvách, které zaschly do velkého lesku a vytvořily tak opravdu gelový look. Lakování nemám skoro co vytknout, pěkně se po nehtu rozléval a spokojenost byla i se štětečkem. Pro rychlejší schnutí jsem dávala ještě top coat, ale i přesto se mi zdálo, že lak schnul poměrně dlouho, což je jediné minus. I tak si ale myslím, že za 59 Kč udělá pěknou parádu. 






A jelikož jsem si pořídila ve slevě další kousek od Gabriellky z řady Circus, 04 Acrobat, nutně jsem ho potřebovala na něco vyzkoušet. Sheer Love se zdál jako skvělá volba. Acrobat ve své lahvičce skrývá spoustu stříbrných třpytek, které hází duhové odlesky a ještě jemný růžovo modrý shimmer. Celá manikúra nakonec působila tak slavnostně až svatebně a přitom něžně a nenápadně. 







Jak se vám tahle dvojka líbila?

23 komentářů:

  1. Wow vypadá to úžasně jak samotný Avon tak potom s GS :) Já pořád přemýšlím, který ten gel finish ještě pořídit a už vím..tento je opravdu božský :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Určitě tenhle můžu doporučit, vypadá fakt krásně a nezlobí :-)

      Vymazat
  2. Libi se mi odstin.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je krásné kombo, moc se mi líbí takové odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to super, já bych do těch třpytek asi nešla, nějak na ně v poslední dobu nemám moc náladu, dávám přednost jednoduchosti (i když teď zrovna mám na nehtech lak sugar od GS :D),ale ten avon lak je překrásný! Hrozně se mi líbí takový nehty, ale málokdy na to mám dost dlouhý nehty a hlavně málokdy se mi chce to lakovat, protože často se tam udělají nějaký bublinky a tak :D Ale vypadá to úžasně na tvých nehtech! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sugary jsou taky pěkné :-D Úplně to chápu, já mívám taky různá období, teď bych pořád lakovala samé světlé, tělové, růžové, ale na tmavé nemám náladu.. a jindy je to zas naopak. Glittry a třpytky taky nemám moc ráda hlavně kvůli sundavání, i když vypadají skvěle.. Jinak si myslím, že tenhle bude vypadak krásně na krátkých i dlouhých, udělá prostě takový upravený vzhled :-D A děkuju moc! :-)

      Vymazat
  5. OMG! To je krása, je to přímo dokonalé :)

    Unboxing | Parfums.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsem moc ráda, že se tak líbí! :-)

      Vymazat
  6. Krása! Oba dva mám doma, ale tato kombinace mě nenapadla. Moc děkuji za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem zvědavá, jestli zkusíš a co na to budeš říkat, až to uvidíš na vlastní oči :-D

      Vymazat
  7. Tohle je překrásná kombinace, Aničko ♥ Je to tak krásně mrazivý, jako kdybys měla na nehtech krystalky ledu, užasný. A Sheer Love už teď asi chci. :D Stejně jako Monča, už ani já pořádně nevím, jaký bych pořídila další, takže teď vím. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš, že mě to napadlo taky, že to vypadá jak třpytící sníh nebo jak říkáš krystalky ledu :-) Proč si neudělat zimu v létě :)) Mockrát děkuji, Romanko, moc mě to od tebe těší ♥ A jsem zvědavá, jestli ho pořídíš :-D Jen ti to oplácím, protože co článek u tebe, to je u mě další položka "must have" :-D

      Vymazat
  8. Sheer Love mám taky a je úplně úžasný určitě si ho pořiďte :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za doporučení, jsem ráda, že ho chválí i někdo jiný :-) alespoň je vidět, že je fakt super :-D

      Vymazat
    2. Jasně a hlavně dlouho vydrží, tahle "gelová" řada se fakt povedla :-)

      Vymazat
  9. Nádherný lak a v kombinaci s GS je prostě dokonalý, moc ti sluší :) Máš vše krásně nafocené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc! To mě opravdu velice těší :)

      Vymazat
  10. Ten odstín je krásný a kombinace s lakem od GS byla vážně skvělý nápad :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat