Stránky

úterý 21. dubna 2015

Vodolepky z Born Pretty Store #2

Ahojky, vítám vás u dalšího článku, který se bude týkat mé spolupráce s Born Pretty Store. Jak jsem minule slibovala, uvidíte další Nail Art ze sady, která obsahuje pět druhů vodolepek, a který se tentokrát ponese v duchu jara a zelené.


Dnešní vodolepky jsou tedy zelené barvy s bílými puntíky, na každé je ještě potisk ptáčka nebo drátu s mašličkou. Strašně se mi tenhle vzor vodolepek líbil, když jsem je viděla všechny pohromadě, až s prací jsem ale zjistila jak jsou nepraktické nebo jsou pro hodně dlouhé nehty. Na některých vodolepkách jsou totiž ptáččci až na konci a při aplikaci a zkrácení bych ho ufikla :(. Cíleně jsem proto hledala nějaké ve správné velikosti, ale i se správným vzorem. Vodolepky jsou totiž dělané tak, že jedna ruka má směr drátů vodorovně a druhá svisle. Nakonec to stejně dopadlo každý pes jiná ves, ale je to tak schválně, aby bylo alespoň něco vidět, ať už mašlička nebo ptáček. 


S aplikací vodolepek jsem tentokrát nebyla úplně maximálně spokojená. Nevím, čím to bylo, ale z nějakého důvodu se mi nechtěly přicucnout a pořád mi po nehtech klouzaly, i když jsem je řádně vysušila. Problém tedy byl i se zkrácením, protože něustále utíkaly, kam neměly. Když jsem je měla nachystané k zafixování, přetřela jsem Top Coatem, aby se přicucly, vyhladily vrásky a neodstávaly. Občas se mi někde trošku potrhaly, tak snad mi to omluvíte, ale byl to docela boj.


Dlouho jsem vymýšlela, s čím tento vzor sladím, protože myslím, že na všech nehtech by to nevypadalo úplně dobře. K Nail Artu jsem tedy použila zelený lak od China Glaze - Grass Is Lime Greener, bílou klasiku China Glaze - White on White a šedý lak z limitované edice Love Letters od Essence - Inkheart, který je primárně určen na razítkování. Schválně jsem nepoužila černou, protože ta šedá se mi zdá jemnější a osvědčila se už u jednoho podobného Nail Artu. Dále jsem potřebovala zdobící kuličku dvou velikostí a to je vše, může se tvořit. Nehty jsem nejprve nakalovala bílou Chinou a nechala zaschnout, poté jsem větší kuličkou a šedým lakem udělala nepravidelné větší puntíky a do nich jsem menší kuličkou dělala zelené puntíky. Menší zelené jsem ještě dodělala do prázdých míst, kam se mi to hodilo, akorát na fotkách jsou špatně vidět (musíte hledat :D). Opatrně přelakovat Top Coatem, aby jste puntíky nerozmazaly a je hotovo.










Moc děkuji bornprettystore.com za poskytnutí produktu k recenzi. 


A co vy? Jak se tenhle jarní nápad líbí vám?

8 komentářů:

  1. Krása, radost pohledět!!! Moc se mi líbí tvé nápady :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Z fotek vůbec nejde znát, že bys s něčím bojovala, vypadá to moc krásně ♥ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc potěšilo, děkuju moc, Romanko! :-*

      Vymazat
  3. Moc povedené! Hlavně je to takové veselé a hravé ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! To jsem ráda, protože přesně tak to mělo působit :)

      Vymazat
  4. Na fotkách vyzerajú super a ani nie je vidno, že by neposlúchali. Ale veľmi dobre tomu rozumiem, vodolepky - kvietkovaná francúzska u mňa neposlúchali rovnako.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ty se ti moc povedly! :) Děkuju, jsem ráda, že to není poznat :D

      Vymazat