Stránky

pátek 17. dubna 2015

Rimmel Rita Ora - 558 go wild-er-ness

Asi jste si všimly, že v nedávné době vtrhly do drogérek nové laky Rimmel a s nimi i jarní/letní kolekce vytvořená opět zpěvačkou Ritou Orou. Celá kolekce Rita Ora je podle mě moc povedená. Je plná krásných, šťavnatých a veselých barev na jaro a léto jako dělaných. Můj výběr padl na dva odstíny, první byl fialkový 558 go wild-er-ness, o kterém je dnes článek a druhý 300 glaston-berry, o kterém zas někdy jindy. 

Prvně chci zmínit design flakonku, který se týká nejen laků Rita Ora, ale i laků 60 seconds. Z obalu zmizel nápis 60 seconds a obsahují jen nápis Rimmel a číslo s názvem odstínu, to na mě působí hezky čistě. Design Rity Ory je navíc ještě doplněn na víčku o kytičky, které jsou sladěné s barvou laku, což se mi strašně líbí. U všech laků byl ale zachován tvar flakonku i štětečku. Štěteček je plochý, dost široký a střižený do obloučku, jak jsme na něj u Rimmelu zvyklé. 

Co se týče 558čky, je to krásný fialkový odstín a je to krémovka, jako všechny laky této kolekce. Ve flakonku se mi zdál trošku našedlý, ale po nalakování vypadá krásně sytě a po šedé není ani stopy. Oproti první kolekci Rita Ora (ZDE - mint odstín), kdy jsem měla problém s dost hustou konzistencí, je tenhle zas dost řídký. Kvůli řidší konzistenci a menší pigmentovanosti špatně kryje v první vrstvě, takže je třeba dát dvě, což úplně stačí. Co ale můžu do nebe vychválit je to, že tenhle kousek nejen, že na nehtech úžasně vypadá, ale drží! Dost jsem byla s jeho výdrží překvapená, protože jsem ho nosila asi pět dní, což je na mě u laku dlouhá doba a byl nepoškozený. Dokonce jsem ho lakovala i přítelovo mamince, která má s výdrží u laků docela problémy a tomuhle dala vyloženě zabrat. Byla velmi mile překvapená, že vydržel domací práce a hlavně práce na zahrádce, kde rukám dáváme pěkný záhul. 







Máte nějaký kousek z nové kolekce Rita Ora nebo jste odolaly?

7 komentářů:

  1. Tak doteď jsem bez větších problémů odolávala, což se ti tímto článkem podařilo úspěšně změnit. :D :D
    Je nádhernej, že až slova docházejí ♥ A ty tvoje fotky a krásný nehtíky ! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to mě moc potěšilo, že mám takový vliv :D Opravdu ale na něj můžu pět jen chválu a navíc, je to tvůj srdcový odstín, takže jsem to trošku čekala, že by tě mohl oslovit :D Děkuju moc, Romanko! :-*

      Vymazat
  2. Jasně jsou super já mám ten béžový v odstínu 498, ale tenhle je úplně úžasný ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já váhám, jestli zůstat jen u těch, co mám, když jsou tak super :) Tenhle je bomba :)

      Vymazat
  3. Jasně jsou super já mám ten béžový v odstínu 498, ale tenhle je úplně úžasný ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je úžasná barva :O Kdybych těch lakú neměla tolik, tak bych po něm hned skočila. (MYslím ale že podobný mám) Myslím si, že kolekce Rita Ora se moc povedly - všechny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba na něj ještě někdy dojde :-D Já si kolikrát taky říkám, že už takový nepotřebuju, protože podobný mám doma, ale ta vášeň a touha je kolikrát silnější než já.. a už jen kvůli vám to koupím, abych se mohla podělit o nový úlovek :-)) A jinak souhlasím, Rita Ora je super kolekce, snad všechny laky se mi líbí :-)

      Vymazat