Stránky

úterý 14. dubna 2015

Jarní nail art pro časopis Modeláž nehtů #2


Že jsem byla v minulém čísle časopisu Modeláž nehtů jste mohly vidět ZDE, ale že se mi tak poštěstí a budu mít článek hned v dalším čísle, to jsem opravdu nečekala! Další dva nail arty, které jsem pro modeláž nehtů vytvořila si můžete prohlédnout právě teď a tady. 


Motýlci

Jsem opravdu velká milovnice zvířat a na jaře se probouzí všechen život, začnou létat včelky a motýlci a právě oni motýlci mě inspirovali k dalšímu nail artu. Je to opravdu jednoduché a zvládne ho každý. Navíc vám tahle barva spolu s motýlkem bude zpříjemňovat den vždy, když se na své nehty podíváte. Použila jsem dva laky od China Glaze - křiklavě oranžovou Flip Flop Fantasy a bílou White On White. Oranžová vypadá opravdu úžasně a zaujme snad každé oko, svítí na sto metrů. Tou jsem nalakovala všechny nehty krom prsteníčků, na které jsem dávala bílý White On White. Bílou jsem nechala úplně uschnout a nalepila na ní šablonku s motýlem, kterého jsem vybarvila oranžovou, šablonu jsem sloupla a motýlek byl na světě. Dozdobila jsem ho pár tečkami a jednoduchý, ale velice nápadný nail art je hotový. 











 
Jen růžová to může být


A nakonec nesmí chybět něco růžového, protože tu já úplně zbožňuji ve všech podobách. Ve své sbírce mám nespočet odstínů růžových a kdekomu se můžou zdát stejné. Já v každém z nich přesto vidím něco jiného a výjimečného. K tomuto nail artu jsem použila žvýkačkově růžovou od China Glaze - Feel The Breeze, kterou jsem lakovala na všechny nehty ve dvou vrstvách. Následně jsem pomocí zdobící kuličky udělala pět teček do tvaru kytičky. Na prostředníčku jsem dělala dvě velké a jednu malou a na ostatní nehty jsem dělala vždy jednu malou kytičku podle toho, kam se mi zrovna hodila. Středy jsem vytvořila pomocí fialových glittrů, které jsem vylovila z laku Your Present Required od China Glaze z kolekce Pop Top - Feeling Sparkly!












 A ještě jednou rekapitulace náhledů časopisu + odkaz na Romanky Nail Art



 Mějte krásný den A.

4 komentáře:

  1. Aaaach, ty fotky jsou krásný, jaro z toho jen srší :) Ty kvítky jsou super, jak jsi doplnila o glitříky.
    A motýlci jsou parádní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Romanko :) jsem strašně ráda, že se ti to líbí :)

      Vymazat
  2. Krásné svěží barvičky jsi použila...krásné pokoukání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, takový byl plán a jsem moc ráda, že se líbí! :)

      Vymazat