Stránky

čtvrtek 26. února 2015

Avon - Mauvelous

Ahojky, 

dneska jsem tu opět s lakem od Avonu z řady Gel Finish. Kdo mě zná a čte pravidelně, ví, že jsem jejich fanouškem a zatím jsem nenarazila na kousek, se kterým bych nebyla spokojená. Jediné, co bych obecně při katalogovém nákupu doporučila a na co dát pozor je výběr odstínu. Většinou se neshodují se skutečností a v každém katalogu vypadají trošku jinak, pak jsou ženy často zklamané a upouští od  tohoto způsobu nákupu i přes to, že některé produkty nejsou vůbec špatné. Proto si vždy všechno googlim a na základé swatchů se rozhoduji, který odstín koupit, málokdy jdu do něčeho "naslepo". Někdy mám třeba vybraný nějaký, který si zamiluji, ale po prohlédnutí fotek si to rozmyslím. No a proto jsem dneska tady, abych vám ukázala, jak pěkný může být takový katalogový kousek. 

Mauvelous je krémový lak tmavší fialové barvy s podílem hnědé. Má skvělou pigmentaci, se kterou jsem byla spokojená u všech těchto laků a úzký kulatý štěteček. Stačila by jedna silnější vrstva, ale ze zvyku jsem dala dvě. Velkou práci jsem měla se začišťováním, protože jsem ho lakovala pozdě večer v né úplně skvělých světelných podmínkách. Díky jeho pigmentaci (nebo mé nešikovnosti) lehce přetáhnete a namalujete si i kůžičky okolo. Lak schne do vysokého lesku, ale já jsem kvůli rychlému schnutí dávala Already Dry! top coat od Astoru. Ten mu možná trošku ubral na kráse, protože se mi poprvé stalo, že byly vidět tahy od top coatu a lak na sebe chytal všechen prach jak kdyby byl zelektrizovaný :-D. Nicméně svůj účel splnil a celá manikúra byla suchá v cuku letu. Za mě můžu tento odstín jedině doporučit, protože si myslím, že s ním nic nezkazíte a v každém ročním období vypadá hezky. 









Dáte těmhle lakům šanci? 

Pěkný den :)

17 komentářů:

  1. To je barvička! Tyhle odstíny zbožňuju nejen na nehtech, ale i na rtech :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já radši na těch nehtech, protože na výraznější a barevnější rtěnky si moc netroufám.. nemám na to rty :D i když se mi to na jiných moc líbí takové rtěnky :)

      Vymazat
  2. Máš fakt nádherný nehty! A ta barvička laku je úžasná. Radost pohledět!! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  3. opäť pochvala, ja som nejaké od Avonu dostala, tuším ešte tie staršie, ešte som sa k nim nedostala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem zvědavá, co na ně řekneš, až vyzkoušíš :) doufám, že budeš také spokojená :) Vesměs jsem ani s těmi staršími neměla žádný problém :)

      Vymazat
  4. Konečně mám doma taky jeden kousek. :)) Nakonec mě tvé a Monči krásné fotky přesvědčily, abych taky nějaký zkusila. Tenhle odstín se mi taky moc líbí a na tobě vypadá skvěle. :)
    Jinak naslepo bych taky nekupovala, ještě že je tu ten google s obrázky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda! Už jsem celá zvědavá, až ho u tebe uvidím :D Ale koukala jsem, že teď toho máš tolik nového, že určitě nebudeš vědět, co dřív :D
      Jo, to je fakt, bez googlu bych asi zažila dost zklamání a možná spoustu věcí odsoudila. Děkuju moc Romanko :)

      Vymazat
  5. Už jsem jim šanci dala. A nejednomu kousku. Nově mám jeden objednaný, tak se na něj moc těším. A řekla bych, že to nejspíš nebude poslední kousek. Tvůj má krásnou barvu, takové mám taky moc ráda. Možná popřemýšlím i právě nad ním. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějaký z těch tří nových odstínů, že? :-D Já už jich mám asi pět a nejspíš jsem už skončila, protože většina barev je stejných, co už doma mám nebo mě úplně neohromily. Jak si něco koupím jen abych to měla a nenadchne mě to, tak to málokdy lakuju víckrát a nebo vůbec :D Tenhle kousek mi ale chyběl a jsem za něj ráda :)

      Vymazat
    2. Máš mě dobře prokouklou. ;-) Ano, objednala jsem si ten modrý, Monča ho už má na blogu. Četla jsem ale chválu i na ten bílý, tak možná si pořídím i ten, protože dobrý bílý lak aby člověk pohledal. No ale uvidíme... Počkám si na nějakou zajímavou cenu...

      Vymazat
  6. Nikdy jsem si z katalogu lak neobjednala, ale tenhle musím mít!!! Přesně barva pro mě :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ten lak je boží, celkově tyhle avon laky vypadají skvěle a mě pořád míjejí, musím si konečně někdy nějaký objednat, až bude čas :D
    Závidím ti tvé dlouhé nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Avon laky mám ráda, doufám, že nějaký zkusíš. A taky, že budeš spokojená :)
      Děkuju moc :)

      Vymazat
  8. Dostala jsem ted z teto rady od avonu červený lak od moji mamky a těším se, az ho vyzkousim:-)

    OdpovědětVymazat