Stránky

pondělí 26. ledna 2015

Efektové laky od Essence + VÍTĚZKY GIVEAWAY

Ahojky, 

dneska to bude trošku delší článek, protože to bude hned o třech kouscích, které jsem ulovila ve výprodeji Essence. Snad většina z vás zaznamenala, že v Rossmannu i v DMku měli (možná stále mají) akce na vybrané produkty Essence, mimo jiné i na efektové laky, které mám od nich moc ráda. Jeden kousek se dal pořídit za 35 Kč z obvyklých cca 50 Kč. Já jsem koupila 06 party in a bottle, 11 party crasher a 16 lovely, maybe.

06 Party in a bottle

Prvním je tedy odstín 06 party in a bottle, který obsahuje krásně zeleně smaragdové glittry v průhledné tekutině. Glittry mají dvě velikosti - menší a větší hexagonky. Je ideálně tekutý na efektový lak a dobře se s ním pracuje. Já jsem k jeho nanášení použila mou tradiční oblíbenou houbičkovou metodu, kdy jsem ho nanášela na špičky do ztracena. Nanášela jsem dvakrát, poprvé do půlky nehtu slaběji a pak jsem zintenzivnila konce nehtů, aby to vypadalo jako přechod. Neřekla bych, že je to lak k samotnému nošení, protože není úplně krycí. Určitě ale bude dobře vypadat na nějakém zeleném odstínu, klidně i na všech nehtech. Taková kombinace s mintovou taky nebude úplně k zahození. Jako druhou barvu jsem použila fialovou od GS - 110, kterou jste mohly vidět ZDE. Šel dolů alobalovou metodou.









11 party crasher

Dalším kouskem, který jsem pořídila byl tenhle něžný fialový krasavec v odstínu 11 party crasher. V průhledné tekutině plavou malinké fialové třpytky, kterých je opravdu požehnaně a moc krásně se třpytí. Je více tekutý než předešlý zelenáč, ale lakuje se poměrně dobře. Akorát je těžké odhadnout množství, aby bylo na všech nehtech stejné, což byl můj případ. Bylo pro mě také dost těžké mu vybrat nějakého vhodného parťáka, se kterým bude ladit. Zkoušela jsem na tipy asi 10 možných kombinací a pak se nemohla rozhodnout, na který ho nalakuju "na ostro". Vypadá krásně se všemi odstíny fialové, s mint odstíny zelené i na nude podkladu. Nakonec jsem tedy sáhla po bárbínkovské růžové opět od GS - 102. Tuhle kombinaci jsem nosila nejkratší dobu, protože mi přišlo, že to nějak není ono a příště ho chci zkusit s nějakým světle fialovým. Určitě ale nebude vypadat špatně na všech nehtech s nějakým stejně fialovým podkladem.








16 lovely, maybe

A posledníčkem, který jsem ulovila byl tenhle 16 lovely, maybe. V průhledné tekutině toho tentokrát najdete asi nejvíc, obsahuje jak bílé hexagonky, tak růžové velké i malé hexagonky a do toho všeho ještě obsahuje něco jako vílí prach. Na nehtech vytvoří růžově se třpytící závoj, protože obsahuje spoustu perleťově růžového shimmeru posetou spousty puntíky. Jako podklad jsem použila tenhle fialovohnědý lak od moře, ke kterému se mi hodil asi nejvíc. Tenhle efekťák byl asi nejtěžší zkombinovat, protože ač vypadá hezky, tak moc lakům a barvám úplně nesedí. Aspoň podle mě, ještě jsem váhala nad světle růžovým, ale na ten patlám všechno, tak to chtělo změnu :D.






 


A co vy? Máte nějakého efekťáka z právě probíhající akce. Na mě zbyly už jen tihle tři, zbytek nebyl buď zlevněný nebo byl vykoupený. Nejvíc se mi líbí ten zelený, ale všeobecně jsem s efektovými laky od Essence strašně spokojená a patří k mým nejoblíbenějším. Máte nějaké tipy, jak bych dál mohla tyhle krasavce zkombinovat?
 

VYHLÁŠENÍ

A konečně dlouho očekávané vyhlášení mojí první giveaway. Celkem se vás příhlásilo 10 a krásně se to sešlo, že 5 slečen bojovalo o první balíček a 5 o druhý. 

A kdo tedy vyhrál??


 

GRATULUJU ROMANCE A MARKÉTĚ!

Během zítřka očekávejte e-mail :)

9 komentářů:

  1. Tyjo, nikdy by mne nenapadla růžovo modrá kombinace. Vypadá to moc hezky! :) Já většinou efektovým lakem udělám "francouzskou manik." nebo jen přetřu jeden dva nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se s tím většinou moc nepářu, ale s tou houbičkou je to taky hned a vypadá to moc hezky :) Děkuju :)

      Vymazat
  2. Ještě jednou děkuji! :)
    Nejvíce se mi asi líbí ta poslední kombinace, protože barva toho podkladu je úžasná, možná něco podobného taky zkusím, třeba takový GS 143 vypadá podobně:)
    Osobně moc zkušeností s essence nemám, protože se mi nelíbí ty lahvičky klasických laků, a proto jsem k nim moc nepřilnula. Milovala jsem ty starší, malé :) Ale o těch efektových lacích jsem už slyšela hodně dobrého, tak možná...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není vůbec zač, já děkuji za účast! :) A doufám, že láčky poslouží :)
      GS 143 je moc pěkný lak, ale já ráda používám pod efektové laky krémové bez shimmeru a perleti, což právě 143 má, ale taky to může vypadat zajímavě :)
      To je škoda, je to celkem velké divadlo za málo peněz, tak doporučuji zkusit. Ty malinké jsem taky měla moc ráda, ale moc jich nemám, protože v té době jsem se o laky moc nezajímala. Měla jsem gelovky...Ale měla jsem jeden princeznovský právě ten malinký a od té doby nemůžu podobnou barvu nikde sehnat a s těma novýma lahvičkama jí přestali dělat, to mě moc mrzí :(

      Vymazat
  3. Mám velkou radost, že se na mě usmálo štěstí a ještě v tvé první giveaway :)
    Ty efektový laky jsou všechny boží, taky je zbožňuju, však víš. :) Ta první varianta se mi moc líbí, je to tak nevšední a jiný, super. Poslední se mi líbí nejvíc, vybrala jsi mu ten podklad moc dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky radost, že se vůbec někdo přihlásil. Po prvních komentářích jsem se děsila, že nebudu mít vůbec soutěžící :-D
      Jasné, efekťáci jsou prostě srdcovka... však víš taky :-D Děkuju moc, Romanko :)

      Vymazat
  4. Překrásné nehtíky, zvláště ty první a poslední :-)!

    OdpovědětVymazat
  5. tá úplne prvá kombinácia je dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  6. První nehty jsou dokonalé! Taky jsem si všechny tyhle essencky koupila, tak snad něco vykouzlím :)

    OdpovědětVymazat