Stránky

sobota 17. ledna 2015

Blogové narozeniny + GIVEAWAY

Je mi ctí vás přivítat u dnešního článku, kde se budou slavit blogové narozeniny. Ano, je to už přesně rok, co moje vášeň k lakům přerostla v závislost, o kterou se s vámi rádá podílím. 



Blog anisek-nail.blogspot.cz jsem zakládala 17. 1. 2014. A trochu za to vděčím i Romance, jejíž blog jsem objevila jako první a zamilovala si její práci a tvorbu. Pak už jsem celé dny nedělala nic jiného, než sjížděla všechny blogy a sepisovala si deníček s laky, které si musím pořídit. Blogy jsou zlo pro vaší peněženku a tuplem, když ho samy máte. Dlouho jsem rozmýšlela, jestli si mám blog založit taky (a jestli to vůbec někoho bude zajímat), protože já u ničeho dlouho nevydržím. Ale řekla jsem si, že by mě to mohlo bavit a že se do toho pustím. Že bych konečně po letech hledání našla ten pravý koníček, u kterého vydržím? 

Za tu dobu se vás tu sešlo celkem 47 jako pravidelných čtenářů, ale všem, i těm "nepravidelným", chci moc poděkovat za podporu a za to, že mé příspěvky čtete a zajímají vás. Celkem mám 19 430 zobrazení hlavní stránky blogu, za celý rok jsme si společně vyměnily 765 komentářů a napsala jsem 101 příspěvků. To je pro mě velký úspěch, který jsem nečekala, když jsem tento blog zakládala. Jako včera si pamatuju, když jsem publikovala první článek a čekala, zda bude nějaká odezva. První čtenář mě udělal šťastnou na celý den a první komentář pro mě znamenal ještě větší radost :D. Největší úspěch měl u vás článek o, v té době novince, Rimmel - řada Rita Ora, který obdržel 316 shlédnutí. Ten byl ještě focený starým foťákem a moje nehtíky nevypadaly zdaleka tak, jako dneska. Snad i vy uvidíte nějaký posun.

Za ten rok se má sbírka rozrostla o celých 148 laků, takže z původních 74 už vlastním krásných 222 miláčků. A myslím, že zdaleka nekončíme.

Před rokem

To okolo mi přibylo za rok

GIVEAWAY

1. BALÍČEK 

Essence z kolekce yes, we POP! - 03 HELLO HIPSTERS
Catrice z metalické kolekce - Metallicious
Sally Hansen Xtreme wear - 425 Pink Satin
Miss sporty Crush on you - 065
a nail artové dekorace z kolekce yes, we POP!



 2. BALÍČEK

Essence z kolekce yes, we POP! - 01 HEY SMILEY
Cartice - 56 Minter Wonderland
Sally Hansen Xtreme wear - 425 Pink Satin
Miss Sporty Oh My Gem! - 003
a zdobení na nehty Essence z kolekce yes, we POP!




Za to, že mé příspěvky čtete bych vás ráda odměnila maličkostmi, které jsem pro vás nakoupila. Snad nikdo nečeká něco jiného než laky, které k tomuto blogu neodmyslitelně patří. Na výběr budete mít ze dvou balíčků a podmínky pro zapojení do soutěže jsou:

1) být pravidelným čtenářem tohoto blogu, 
2) napsat do komentáře váš e-mail, na který vás budu kontaktovat v případě výhry
3)  napsat do komentáře balíček, o který máte zájem
4)  kdo chce, může připsat tip na články, co byste zde rády viděly nebo změnily

Na soutěžení máte přesně týden, to je do příští soboty 24. 1. a poté randomem vylosuji výherkyně.

A k narozeninám nesmí chybět ani narozeninové nehty.

Použité laky:
  • NYC - 325 Raindrop
  • Avon Stardust - Crystalized Pink
  • Oriflame Neo Chic - Mint Pear
  • Maybelline Super Stay 7 days - 21 Pink In The Park
  • Gabriella Salvete 130
  • Gabriella Salvete 102




Krásný zbytek víkendu a hodně štěstí při soutěžení!

30 komentářů:

  1. Přeju všechno nej tvému blogu! Ať ti to jde pořád tak pěkně, jak jsem za pár týdnů, co tě sleduji, stihla vidět (sleduju na bloglovinu, tak jsem ti mezi pravidelnými na gfc do těď chyběla, takže 48). Máš moc krásné nehty a vždy precizní manikúru. Výhru přenechám jiným, jen jsem ti chtěla popřát.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  2. Vše nejlepší k 1. blogovoým narozeninám :) i já výhru přenechám jiným :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na FB zatím ještě článek sdílený není, takže také popřeji zde všechno nej v blogování a spoustu krásných fotek jako doposud :) (Soutěže se též neúčastním)

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Aničko, přeju krásné 1. narozeniny blogu, spoustu úspěchů, ještě víc milých čtenářů a ať tě tenhle koníček jen tak nepřejde, protože bys nám tu moc chyběla. :-*
    Nad narozeninovým nail artem doslova slintám, je moc krásnej a ten dortíček se ti fakt povedl.
    Já si teda zasoutěžím ráda ( i když je mi trochu hanba, že jsem pořád nezkompletovala narozeninovou soutěž u sebe :-O ), a moc se mi líbí balíček č.1
    Že sleduju je asi jasný :D
    Email : Malykoutekkrasy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko, ty jsi zlatá, děkuju moc! Strašně mě přáníčko potěšilo :)

      Vymazat
  5. Hezká náhoda, také mám narozeniny 17.ledna. :) Takže přeji krásné 1.narozeniny, jen tak dál, tvůj blog mě moc baví a čtu každý článek, ač komentáře píšu minimálně.
    Balíčky se mi líbí oba a asi by mi bylo jedno, který bych vyhrála, ale kdybych si měla zvolit, tak asi ten první.
    Email: lynn17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to dodatečně taky přeji všechno nejlepší k narozkám a děkuju za milý komentář :)

      Vymazat
  6. Milá Ani, ja sa veľmi teším, že som tvoj blog objavila, pretože som si to tu veľmi obľúbila :)
    Gratulujem a želám ešte veľa úspechov a milých čitateľov. Zaslúžiš si ich oveľa oveľa viac! :)
    Narodeninové nechty sú krásne, ten koláčik je úplne chutný :D
    Mne sa veľmi páči druhý balíček a môj e mail je sunriseofmylife787@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Anicko, preju Ti, aby Te to tady s nama bavilo jeste hodne dlouho, protoze se vzdycky moc tesim na kazdy novy clanek, nadherne fotky, na inspiraci v lakovani... Prosila bych zase nekdy hrnickovou, pripadne siskovou fotku, uz jsem s tim asi otravna, ale kdyz me se hrozne libi;)) Taky se mi moc libi balicky, o ktere se soutezi, asi vic c. 1:) c.ram@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Marcelko :) O to víc mě to baví když mám od vás takovou odezvu! :) Tak s šiškou a hrnečkem se budu muset napravit a snad v nejbližší době nafotím :)

      Vymazat
  8. Blahozelaaaaam k prvym narodeninkam ;-) a prajem vsetko najlepsie a najblogovanejsie, vela napadov a inspiracii a teraz budem sebecka ( ale urcite hovorim za nas vsetky) vela vela prispevkov :-) dakujeme ze nam sprijemnujes den a pokracuj v tom dalej, si super :-) vsetko najlepsie a prajem pekny dnik :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je od tebe tak milé! Děkuju strašně moc :) Takové komentáře opravdu zahřejí u srdíčka :)

      Vymazat
  9. sugarrose@centrum.cz
    Balíček 2
    :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Blahopřeju k prvním blogovým narozeninám! :) Pevně doufám, že nebudou poslední, byla by škoda přijít o všechnu tu inspiraci a nápady které nám přinášíš. Když vidím tu hromadu laků, mám zase chuť zaútočit na drogerii :D I já se zapojím do soutěže, víc mně zaujal balíček č. 2, J.Dvouleta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky doufám, že nebudou poslední :) Jen ber drogerku útokem!

      Vymazat
  11. Jsem moc ráda, že jsem tvůj blog našla, jsi moc šikovná a máš krásný nehty .) Líbí se mi balíček č.1
    Daniela P
    lady.ell007@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, gratuluji k narozeninám tvého blogu je úžasný :) A myslím, že máme společné. Jednak jsem taky velkou sběratelkou laků na nehty ( ovšem na tvojí sbírku nemám :D) a včera jsem si založila blog.Taky jsem hodně přemýšlela, jestli ho založím a budu mít čas, a jestli to bude někoho zajímat. Ale nakonec jsem si ho založila, sice tam nic moc není, ale věřím že postupem času bude. Tvůj blog jsem objevila náhodou.Hledala jsem totiž jeden lak a já ho našla na tvém blogu :D Takže pokud bys měla zájem jestli by jsi se nechtěla spřátelit. Jako, že já si dám tebe do seznamu oblíbených blogů a já tebe (radši jsem to napsala takhle :D) Můj blog je: http://sofi-beauty-s.blogspot.cz/ Tak budu ráda, když odepíšeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se mrknu a můžem se spřátelit :) Děkuji za pěkný komentář :)

      Vymazat
  13. Wow, tak tohle mě překvapilo, fakt. Čtu tvůj blog asi půl roku, i když ty o tom asi nevíš, protože moc nic nekomentuju :D A myslela jsem, že máš blog mnohem déle, vzhledem k tvým dokonale upraveným nehtům. Vážně máš můj obdiv. Já jsem totální závislák na lacích, nemám sice takovou sbírku jako ty, asi okolo stovky, ale už tak mám pocit, že jich mám hrozně moc a nikdy je nevyužiju :D
    Asi bych si nemohla založit blog, protože moje nehty nevypadají tak hezky a často musí být krátké kvůli klavíru, ale... doufám, že za rok budeš slavit další narozeniny a další a další, protože tvoje příspěvky vždycky potěší :)
    Jinak, asi se mi víc líbí balíček 2., i když je těžké rozhodnout :)
    meggynapravnikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ono je to chvilinka, teprve rok..ale i tak to strašně letí, rok utekl jako voda :) Děkuju moc, tvůj komentář mě strašně potěšil :) Taky mám pocit, že je nikdy nevyužiju, mám jich tolik a pořád to roste, většinu nalakuju jen jednou a pak už se k nim nevrátím.. hlavně za to může ten blog, protože pořád kupuju něco nové, abych vám to mohla ukázat a nechci lakovat něco dvakrát, pak bych nemohla psát články :-D

      Vymazat
  14. Jo jinak se chci taky přihlásit do soutěže :)....1)Pravidelný čtenář jsem 2) můj email je: sofi.michailidu@seznam.cz 3)líbí se mi 2 balíček 4) nezměnila bych nic :)

    OdpovědětVymazat
  15. Strašně moc všem děkuju za tak milé vzkazy! Opravdu mě každý jeden z nich ohromně potěšil! ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  16. gfc-Jana Svobodová
    líbí se mi víc balíček č.1
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tolik laků, to je nemožné :D

    OdpovědětVymazat
  18. Vše, co budete potřebovat pro oslavu 40. narozenin:

    http://www.party-sortiment.cz/party-sortiment/eshop/12-1-Happy-Birthday-jubilea/90-2-40-let

    OdpovědětVymazat