Stránky

pondělí 5. ledna 2015

Avon - Parfait Pink

Ahojky, 

vítám vás u prvního letošního příspěvku! A protože jsem chtěla začít zvesela a nějakou jedovatou barvou, půjčila jsem si od přítelovo mamči tenhle krásný růžový lak od Avonu. Je z řady Gel Finish a už jste tady mohly pár kousků vidět. S těmito laky jsem byla moc spokojená a u tohodle kousku tomu není jinak. 

Má krásně sytou růžovou barvu, která se na fotkách může zdát světlejší. Ve skutečnosti mi přijde, že je malinko tmavší a má v sobě trošku modrý odlesk. Ale focení v light boxu musím ještě vychytat, tak doufám, že mi odpustíte. Obsahuje jemný shimmer, který pod mikroskopickém zkoumání naleznete i na nehtech. Ten dodává barvě šmrnc a krásný lesk. Pro úplné krytí a zacelenou barvu mi stačily dvě slabší vrstvy, které jsem přetřela top coatem a lak uschnul do extra lesku a vcelku rychle. Se štětečkem se pracovalo dobře, je dost úzký, plochý a rovně střižený, pěkně se s ním nabírá barva. Co mě ale nemile překvapilo? Výdrž.. Už druhý den mám ošoupané špičky a na ukazováčkách mám kousek odloupnuté růžky, a to jsem skoro nic nedělala. Možná je to také tím, že jsem líná lakovat i hrany nehtů. Výsledek se mi ale stejně, i přes tu výdrž, moc líbí a nehty pořád dokola očumuju.












8 komentářů:

  1. Tobě tyhle odstíny vždycky tak sluší. :) Vypadá vážně moc pěkně a na fotky se dobře dívá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, původně to nebylo vůbec v plánu ho sem dávat, protože ty fotky nejsou úplně reálné :) ale jsem ráda, že se ti líbí. Děkuju moc Romanko :-*

      Vymazat
  2. Fajnová barva a fotky jsou prima, jak psala Romanka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná barvička, taky jej doma mám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je, snad všem nehtům sluší. A moc dobře se nosí :)

      Vymazat
  4. Tak to je můj problém snad s každým katalogovým prodejem, ne jen s Avonem, vždycky to beru jako sázku do loterie. Ale už jsem se naučila si to prvně vygooglit jak laky a jiné odstíny kosmetiky vypadají v akci, což se mi vyplácí. Už kolikrát jsem si řekla, že tenhle tedy ne a přitom v katalogu vypadal tak hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barvička a Tým nehtíkům moc sluší :)

    OdpovědětVymazat