Stránky

pátek 12. prosince 2014

Rimmel Salon Pro Kate - 317 Hip Hop

Ahojky, 

dneska si dáme jenom takovou rychlovku. Neodolala a nutně jsem musela včera do drogerky pro zlevněnou Gabriellku CIRCUS, kterou tedy mám a brzo se na ní můžete těšit. Jenže jsem u toho narazila i na tenhle červený lak ve slevě. Normálně tyhle Rimmely stojí asi 100 - 120 Kč, aspoň myslím, ale ve stojanu ho měli za 49,90. Tak jsem si řekla, že celkem dobrá cena a brala ho. Na pokladně mě čekalo velmi milé překvapení, protože paní prodavačka mi za něj řekla 19,90. To mě začal hlodat i ten druhej Jazz Funk, který byl stejně zlevněný, ale už jsem se nevracela :D. Takováhle překvapení by na mě mohla číhat častěji..

Přiznivci červených laků budou mít radost. Protože dneska je to sice o kapánek jinčí odstín, ale opět to je červená. Nějak jsem na nich teď začla ulítávat. Tenhle Hip Hop je přesně ta červená, kterou jsem si nechtěla kupovat od L'orealu v jejich červené kolekci, protože je dost světlá a do oranžova.. a pak jsem si ji stejně koupila u Rimmelu. Je to klasická krémovka a obsahuje kapku mrkvičkové barvy, ale pořád je barva laku červená. Nehty jsou pěkně výrazné a vypadají veliké. V lahvičce působil, že bude pěkně krýt, ale v první vrstvě prosvítaly konce nehtů, což mě celkem překvapilo. V druhé už se barva sjednotila a čekala na konečný top coat pro lesk a rychlé schnutí. Tlustým a placatým štěteček se lak dobře nanášel a pěkně vykresloval. Na fotkách je lak možná trošku víc oranžovější, ale ne zase tak o moc a tady je: 







No a příště už se asi můžete těšit na tuhle Gabriella Salvete Circus enamel - 07 Fire Artist. Pokud vyjdou fotky i lakování. Ještě přemýšlím, zda jí budu lakovat bez ničeho nebo zkusím nějaký podklad (nude, bílou, černou, růžovou - co myslíte?). Protože to vypadá, že se jí nebude chtít krýt. Už máte GS Cirkus? Pokud ano jaké odstíny a už jste lakovaly? 



A co ta červená? Líbí se vám? 

Pěkný víkend! :)

6 komentářů:

  1. Fajn odstín červený, sluší Ti :) a na toho cirkusáka jsem moc zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Hani :) cirkusák už je hlásím nafocen. Teď jdu s obavama zjistit, jestli je taky použitelný :D

      Vymazat
  2. Ta červená se mi líbí, vypadá na tobě moc pěkně :) Circus nemám zatím žádný, tak uvidím jestli si nějaký po Vánocích dopřeju :) Těším se na článek. A myslím, že bys ho mohla nalakovat a vyfotit jak s podkladem, tak i bez :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Romčo :) Už ho mám nafocený, teď mě čeká zpracovávání. Pojala jsem to zajímavě, každý nehet jsem udělala s jiným podkladem :D Tak snad z těch fotek vyleze něco použitelného :)

      Vymazat
  3. Miluju laky ve slevě :D Teď mám laků ale hrozně moc, takže žádný nekupuju. Dostala jsem totiž od přítele vánoční kalendář s laky na nehty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky miluju laky ve slevě :D A kdo ne? :D Já si taky říkám, že se musím krotit, že jich mám šíleně moc, už se mi nevejdou ani do šuplíku.. ale nech tam lak, který stojí normálně 100 a je zlevněný na 19, 90 :D Jééé, tak to je úžasný :) Přítel ví, jak udělat radost, co? :)

      Vymazat