Stránky

úterý 9. prosince 2014

P2 - 060 Happy Bride v zimním podání

Ahojky všichni, 

mráz a zima už dýchla asi na všechny z nás a pořádně nám leze za nehty. V dnešním příspěvku jsem si tak trochu ten mráz a zimu na ty nehty přenesla, ale snažila jsem se jí zněžnit a zjemnit - hravě a jednoduše. K tomuto "nail artu", pokud se tomu tak dá říkat, jsem použila německý P2 - 060 Happy Bride...

..lak v úžasně oranžové barvě, která se spíš hodí na jaro nebo léto a k opáleným rukám bude vypadat fantasticky. Barvou by se mohl srovnávat i s fešákem claire's pastel neons. Ten ale obsahuje spíš větší podíl bílé, takže působí světlejším dojmem a možná je malinko víc do růžova. Takže p2 je sytější a oranžovější. Svým placatým, ale hodně širokým štětečkem, se dobře lakoval, stačily dva tahy, aby pokryl celý nehet. Je fajn pigmentovaný, ale pokud dáte slabší první vrstvu, tak určitě doporučuji dvě. Já jsem právě ty dvě dávala, protože po první mi zůstala holá místa. A teď ty kouzla. 

P2 jsem lakovala na palec a prostředníček a nechala pořádně uschnout. Na prostředníček jsem nalepila dvě samolepky ze sady od Oriflame, které se mi ale kvalitou příliš neosvědčily. Jdou špatně slupovatz platíčka, protože se mi většinou ožužlal roh, za který jsem se je snažila odlepit. Když jsem je nalepila, tak jsem se je snažila co nejvíc přitlačit pomerančovým dřívkem, aby nikde neodstávaly nebo neudělaly bublinky. Celý nehet se samolepkami jsem přetřela top coatem a stejně se kolem hran udělaly bublinky a dneska jsem dělala těsta na cukroví, takže se mi za ně dostávaly i nečistoty. Navíc jsem si představovala, že samolepky budou vypadat trošku jinak a ne, že se na oranžovém podkladě "ztratí". Čekala jsem je víc pigmentované a bílé. Na palec jsem pak houbičkou naťupkala pískový Rimmel space dust - 007 Shooting Star. Stříbrný Rimmel jsem nalakovala i na prsteníček ve dvou vrstvách a zbytek (ukazováček a malíček) jsem natřela dvěma vrstvama china glaze - white on white. Vše přelakovat top coatem, až na pískový prostředníček, který tedy můžete taky pro hladký vzhled, a je hotovo! Tadá tady je výsledek: 










Použité laky, pomůcky, nálepky.
 

12 komentářů:

  1. nehtíky jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný design, hezky jsi to vymyslela :)

    OdpovědětVymazat
  3. I když se mi moc nelíbí ty nálepky, laky jsou výborný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já jsem si to představovala úplně jinak. Myslela jsem, že to bude vypadat jak namalované a nebude to z toho odstávat.. Děkuji za názor :)

      Vymazat
  4. Škoda tých nálepiek no sú jednoduché ale krásne.
    Ajush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, vždycky se všechno nepovede podle představ :( ale i tak děkuju :)

      Vymazat
  5. Krásná kombinace! Možná bez těch vloček by se mi líbila víc, ale i tak pecka :) asi se inspiruju :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji moc :) to bych byla moc ráda, kdybych byla inspirací :)) vloček je škoda, možná bych udělala líp, kdybych je namalovala nebo vůbec nedělala, ale to by pak nebylo zimní :D

      Vymazat
  6. Krásný Aničko :) A ty prstýnky jsou nádherný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Romí, akorát ty nálepky se nepovedly :( prstýnky si umím u tebe taky představit, úplně by k tobě šly :))

      Vymazat