Stránky

čtvrtek 18. prosince 2014

Oriflamové laky od The One

Pěkný podvečer, 

někdo z vás už možná na faceeboku zaregistroval, že mi v pondělí přišly katalogové laky. Konrétně oriflamové laky podznačky The One, které jsou v právě probíhajícím katalogu ve slevě. Z přemrštěných 149,- Kč na zatím nejnížších 69,- Kč, což zas není tak šílená pálka. Proto jsem neodolala a rozhodla se vyzkoušet. V katalogu slibují až 14 denní výdrž, což si řekněme na rovinu, nedá skoro žádný. A navíc bych 14 dní nevydržela nosit jeden lak :D. Oba mají moc pěkný flakónek, až neobvykle velký na katalogový prodej. Většinou, když si něco objednávám, tak očekávám, co pěkného přijde a pak se obvykle dostaví zklamání, protože to, co působilo v katalogu velké, přijde 3x tak malé. Lak má 8 ml, kulatou lahvičku a dlouhé zkosené víčko s logem Oriflame. Určitě se pak dobře hledají v šuplíku mezi ostatníma, což cením :D. Pro oba laky platí, že mají delší, plochý a kulatě střižený štěteček. Na tyčku z víčka se nabírá hodně barvy, která pak stéká a může se stát, že si na nehet dáte laku víc, než je třeba. 


ICE PINK

První, který jsem lakovala byl odstín Ice Pink. Název napovídá, že půjde o nějakou růžovou, což ale může kdekoho zmást. Jedná se o pěknou nude nenápadnou barvu, která ALE obsahuje jemný shimmer v růžové a stříbrně barvě. A právě ona růžová je mrazivě krásná. V lahvičce se to jen hemží odlesky a drobným třpytem. Když se tohle všechno pokusíte přenést na nehty, tak se to překvapivě povede i s tím shimmerem, sice ne v takové intenzitě, ale základní nude barva získá pěkný šmrnc. Lakováno bylo ve dvou slabších vrstvách a bohatě to stačilo. Na jeden nehet mi laku káplo víc a bohužel se mi udělalo pár bublinek, tak opravdu doporučuji lakovat třeba víckrát, ale slabě. Lakovala jsem ho na úterý a perfektně se mi hodil, protože jsem šla do školy na zkoušku a nechtěla jsem moc provokovat předešlým Cirkusákem :D Nehty nepůsobily vyzívavě, ale decentně a upraveně. To já mám rád! :)







Amethyst Rock

Druhý krasavec mě v katalogu láká už delší dobu. A myslím, že teď přišel ten správný čas ho objednat a nalakovat. Vánoce jsou za dveřmi a tenhle odstín vyloženě nabádá k tomu se na ně těšit. V základní barvě je hodně tmavě fialový a obsahuje spoustu zlatého shimmeru. Tak nějak jsem si představovala vánoční barvu (bože, o kolika barvách a lacích tohle ještě řeknu? :D). V první vrstvě trochu prosvítá a je pěkně vidět ta temná fialová, v druhé se lak až začerní a vysypou se z něj zlaté částečky a podívaná může začít. Možná by na mě nemusel být až tak tmavý a mohlo by být vidět víc té fialové, takhle opravdu působí až černě. Ale ten zlatý shimmer se mi v něm strašně líbí, možná bych ještě zkusila Nikolky tip z článku o GS Sugar, kde měla problém, že jí zanikaly bílé puntíky. A tak vzala odlakovač a tamponkem jemně setřela barvu z glittrů, aby vylezly bílé puntíky. Takhle by mohla ještě více vyniknout ta zlatá. I tak se mi ale moc líbí, proto i víc fotek a hlavně se mi dneska fotilo líp než jindy.









A ještě nějaké společné foto



Jinak jsem si za zkoušku udělala nečekaně radost (já si vždycky nějaký důvod pro koupi laku najdu) a pořídila tyhle fešáky. Lak z Avonu už jsem měla objednaný dýl, stál mě 59 Kč a měl by být pískový a v Tescu na mě vybafly tyhle dva mrňousové, o jejichž existenci jsem nikdy neměla ani ponětí :D. A strašně smutně koukaly, tak jsem je musela vzít. Určitě se budou taky hodit na Vánoce a hlavně tmavě modrá se zlatou, to je super dvojka.



Vím, že bloggerky moc netíhnou ke katalogovým lakům a taky se moc na blozích neobjevují. Tak doufám, že po dnešním příspěvku u někoho třeba prolomím ledy a nalákám vás k pořízení aspoň jednoho kousku. Já jsem skoro nikdy s žádným lakem z katalogu neměla problém nebo nebyla zklamaná. Ale chápu, že je to větší zážitek stát u stojanu, pomuchlovat se s nima a vybrat naživo ten nejhezčí :D

Krásný večer všem :)

6 komentářů:

  1. Krásný oba dva obzvlášť Amethst Rock :) ten se určitě bude líbit i Romance :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Hani :) Mělas pravdu :D Já jsem myslela, že zaboduji i s tim nude, ale štve mě, že tolik nevyšly fotky, protože se neukázala jeho pravá tvář :(

      Vymazat
  2. Amethyst rock mi pripomnel GS 164... Jinak mam chut dat katalogovym lakum sanci☺ Mas dokonale nehty i fotky,jak ja sem chodim rada!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, máš pravdu, trošku podoba tam je :) Jsem ráda, jestli jsem aspoň někoho oslovila a ještě víc jsem ráda, když se sem vracíš! :)

      Vymazat
  3. Tak tohle jsou fakt moc pěkný kousky. A ten druhý je prostě..nemůžu najít to slovo, ale to přesně je :D Krásnej, nádhernej, ňuňu ♥ :)) Hanička má pravdu, líbí se mi moc. :)
    Ty laky F&F vypadají pěkně - i cena je hezká :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuju moc, Romanko :) To jsem ráda, že jsem tě aspoň s jednim oslovila až takhle :D Na ty z F&F jsem tam koukala jak chleba z tašky :D Vůbec jsem neměla tušení, že bych vevnitř v Tescu našla takový kousky :)

      Vymazat