Stránky

úterý 2. prosince 2014

Nude Catrice a Black Rimmel ve zlatém kabátku

Ahojky holky :)

Konečně s tím hrozným počasím přišlo trošku sněhu a s tím i trošku světla! Nikdy bych nevěřila, že se z tohodle budu radovat. Po růžovém příspěvku jsem se rozhodla udělat něco úplně jiného a nerůžového. Po dlouhém rozmýšlení, dumání a stání nad svou sbírkou jsem sáhla po třech lacích, o kterých jsem si myslela, že by spolu mohly vypadat pěkně. Mít tolik laků je spíš zlo, než štěstí.. protože s každým lakem navíc je těžší a těžší si vybrat. A také čím víc jich mám, tím víc mi přijde, že nemám takový, který zrovna potřebuju. Kdybych jich měla pět, tak to nebudu mít tak složité :D Možná se v tom někdo najde..

Na dnešní lakování jsem použila tradiční a často lakovaný černý Rimmel - 800 Black Out, kterým jsem pokryla ukazováčky a malíčky. Na zbytek nehtů jsem lakovala nude Catrice z výprodeje 05 Bonjour Chérie! Nehty jsem zahalila do dvou vrstev a počkala, až uschnou. Pak jsem všechny ještě přetřela zlatým, podle mě spíš efektovým, lakem od Catrice 08 Goldbusters také z výprodeje. Ta zlatá tomu dodala takový šmrnc a elegantnost a hlavně netradičnost. Není to totiž typicky zlatý ani typicky efektový lak. V mléčně žluté a málo krycí tekutině plave spoustu zlatých šupinek a zlatý shimmer. Ty ovšem nehází různé odlesky zlaté, ale i zelené. Občas na mě nehty působily i takovým zlatavě zeleným nádechem. Vše jsem přetřela TC a mohly se vesele nosit. 

No a dneska už fotky s mrazivou atmosférou. Možná mám už někde ruce růžové jako prasátko z té zimy, tak se nedivte :D.








A jedna bonusovka :)


Mějte se krásně a nezmrzněte! :)

7 komentářů:

  1. Pěkné fotky! A kombinace laků také moc povedená, zlatou teď kolem Vánoc můžu..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Konečně bylo trošku světlo :) Já už taky přemýšlím, co bych vánočního nalakovala :)

      Vymazat
  2. Jé, já se tak zaradovala, když jsem si u sebe na blogu všimla, že máš nový příspěvek. :D
    Krásná kombinace, velmi elegantní ! Jinak já měla dnes po focení tak prokřehlé ruce, že až bolely, a když jsem si všimla, že sotva držím lahvičku těmi zmrzlými pazourami, tak jsem radši zalezla dovnitř. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé a já se zaradovala z tvého komentáře! :))
      Děkuju moc, Romanko, od tebe mě to zvlášť těší, když tak pěkně kouzlíš s barvama :) Já jsem měla ruce, jak opařený prasátko a nemohla s nima hejbat. A ještě když jsem fotila s těma rampouchama a trvalo to, než se to zaostří, tak mi málem upadly :D Co my všechno pro ty naše čtenářky neprotrpíme viď? :D

      Vymazat
    2. Jojo, čekání na to, až se milostivě zaostří detail je v tom mrazu zvlášť příjemný. :D

      Vymazat
  3. Krásná kombinace, umím si ji představit k malým černým někam do divadla nebo k róbě na ples.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mě moc potěšilo :) Jsem ráda, že kombinace splnila svůj účel, protože přesně takhle jsem si to představovala :)

      Vymazat