Stránky

pátek 5. prosince 2014

L'oreal pure red - Freida

Krásného Mikuláše všem, 

dneska jsem své nehty oblékla do svátečního červeného kabátku. A onou sváteční barvou se stal tenhle mrňous od l'orealu, kterého jste mohly vidět v nákupech v minulém článku. Je z kolekce věnováné právě klasickým červeným odstínům a mě z nabídky oslovil jen tento. Zbytek v kolekci byl moc do oranžova nebo dost světle červený a k takovým barvám já zrovna netíhnu a hlavně si myslím, že mému odstínu kůže nesluší. Stále ho můžete pořídit v drogeriích a já ho kupovala v Rossmannu v akci za 65 Kč, což je celkem pěkná cena vzhledem k cenám za l'oreal laky. 

Tenhle Freida's Pure Red je krásně červený, ale ne jen tak obyčejně, obsahuje ještě několik kapek vínové a celý flakonek se krásně leskne zlatým a červeným shimmerem, což laku dodává nádech luxusu. Moc dobře se lakoval, protože má ideální konzistenci a placatý kulatý štěteček, kterým jdou lehce a krásně vykreslit obloučky. Už v první vrstvě vás osloví a v té druhé vám přitáhne oči a nebude je chtít už pustit, doslova se budete utápět v červené a v jejích odlescích. Přesně tak si představuju vánoční barvu, ideálně by se hodila paní santa clausové :D. Jinak na fotkách vidíte tři vrstvy, jelikož už jsem ho nosila déle a lak nebyl úplně nepoškozený k focení, tak jsem ho přelákla. Výsledek to ale nijak neovlivnilo, protože ty tři vrstvy vypadají stejně jako dvě. Co bych mu vytkla? Dlouhé schnutí, a že při prvním lakováním mi udělal nevzhledné bublinky, které jsem se snažila zakrýt TC, ale oni vylezly skrz a ještě popraskaly, takže jsem nehty měla hrbolaté a do dírek se dostávaly nečistoty. Toho jsem si ale všimla jen já, jelikož mám asi chorobu z blogování :D a jiní mi nehty moc chválili. Takže pokud zrovna neoplýváte červenými laky, nejste jejich příznivci nebo si myslíte, že vám nesluší... a nebo naopak červené laky milujete, tak si myslím, že tenhle by vám neměl ve sbírce chybět. Já jsem za něj moc ráda a vyhovuje mi jeho ideální množství. 







Jinak pokud někoho zaujal prstýnek, tak jsem k Mikuláši dostala sadu z Tally Weijl, kde jsou prstýnky jak klasické tak i na druhý článek prstu, což se mi k focení na blog strašně líbí. Mají více druhů a mají i zlevněné, tyhle stály 99 Kč. Mějte krásný víkend! :)

17 komentářů:

  1. Červený lak! 8-) Tenhle je naprosto luxusní! Mám nějaký slevový kupónek do DM na tyto laky, tak je konečně omrknu. Jejich plná cena vzhledem k množství se mi zdá přemrštěná. Tento lak bych si dokázala představit i na štědrý den. Tobě mooc sluší a vítám další červenou do tvé sbírky. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to určitě utíkej, dokud je v akci! :D Byla by škoda, kdybys jako milovnice červené neměla tento ve sbírce :) Já bych si ho za plnou cenu taky nekoupila a děkuji :))

      Vymazat
  2. Tak toto je pravá červená. Úžasná, vianočná a ešte aj sexy! :D Ozaj krása.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, děkuji moc :D přesně tak na mě působila :D

      Vymazat
  3. Joooo, prstýnek mě hned zaujal :)) Barva odstínu ti vyloženě sedne, vypadá super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty prstýnky jsou bomba, fakt se na ně mrkni, jestli budeš mít cestu do TW :D Já jsem věděla, že tě zaujme, jsi taky taková straka jako já, co? :D A děkuju, jsem ráda, že jsem vzala tenhle tmavší, ty do oranžova a světlejší by se ke mně nehodily..

      Vymazat
  4. To je panečku barva, jak píše Jitka, cena se mi zdá taky přemrštěná, takže do nich většinou jdu jen ve slevě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máme stejně, tenhle sice stál 65 Kč ve slevě, což i tak je dost, ale zase za stovku bych si toho malýho prcka nekoupila :)

      Vymazat
  5. Jak už jsem psala, na červené nehty nejsem, ale tady na tyhle láčky od L´oreal mám zálusk :D

    OdpovědětVymazat
  6. k blížiacim sa Vianociam ideálny odtieň!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak toto je úplne krásny červený odtieň :)

    OdpovědětVymazat