Stránky

pondělí 15. prosince 2014

Gabriella Salvete Circus Enamel - Fire Artist 07

Ahojky, 

dneska vám chci představit novinku od Gabriella Salvete, kterou jsem vám už slibovala v minulém článku. A to konrétně lak Fire Artist 07 z kolekce Circus Enamel. Tak snad nevadí, že zase upustíme od vánočních barev a příspěvků. Ten zase příště. 

Z osmi různých odstínů jsem si vybrala právě jemně růžový Fire Artist. Od začátku z fotek pro mě byl favoritem ten bílý, který jsem si představovala jako úplně bílý s jemným třpytem a perletí, prostě jako třpytící se sníh. V obchodě jsem ale zjistila, že je stříbrný a prostě se mi už tolik naživo nelíbil. Růžovou nikdy nic nezkazím a je to moje srdcovka, takže jsem brala na první zkoušku tenhle odstín. Řekla bych, že lak je dělaný na bázi čiré tekutiny s obsahem glittrů. Ale glittrů je v tekutině tak moc, že vytváří efekt růžového laku. Obsahuje tedy miniaturní částečky růžového shimmeru, což je základní barva a vedlejší odlesk růžové je modrá. Dále obsahuje větší glittry, kreré jsou ve více velikostech a mají perleťově zelenozlatou barvu. Celkový efekt je opravdu moc pěkný. Čeho jsem se bála, byla kryvost. Takže jsem pro zajímavost nalakovala každý nehet jinou podkladovou barvou pro porovnání. Výsledek není zase až tak dramatický, kromě černé. 

Na palec jsem tedy nalakovala černý Rimmel Black Out a přes něj GS. Ve výsledku se mi tahle kombinace líbila asi nejvíc a určitě se někdy dostanu k tomu, že tak nalakuji všechny nehty.





Na ukazováček jsem nalakovala růžový podklad. K službě mi byl Oriflamový lak značky The One v odstínu Strawberry Cream. Tahle kombinace byla taky moc hezká. Pořádně v ní vynikla růžová, takže to je opravdové pink combo. 


Prostředníček jsem nechala bez barvy. Použila jsem pouze podkladový bezbarvý lak a GS nalakovala ve dvou vrstvách. Nakonec si myslím, že výsledný efekt nevypadá vůbec špatně, takže moje obavy o kryvosti byly úplně zbytečné. Naopak, v těch dvou vrstvách vynikly více třpytky a finish byl asi nejšťavňatější ze všech. 



Na prsteníček jsem dávala nude lak od Catrice - 050 Moulin Rouge Light a s výsledkem už jsem nebyla tolik spokojená. Ve skutečnosti byl hnědý podklad velmi rušivý a trochu prosvítal a zastíral růžový odstín GS. Takže to bych nedoporučovala.


A poslední malíček jsem zahalila do bílé od China Glaze a přelakovala jednou vrstvou GS. Výsledek nevypadá úplně špatně, ale myslím si, že to není to ono. Bílý podklad zesvětlil růžovou a zase víc vynikala ta modrá perleť. Možná, kdyby to bylo na všech nehtech, tak by to vypadalo líp, než to porovnávat takhle na jednom vedle těch, co se mi líbí víc :D.


K lakování mám jednu námitku. Přišlo mi, že mi lak během lakování houstnul. Vůbec jeho konzistence je dost hustá a neroztíral se mi úplně dobře. Na některých prstech mi prosvítal barevný podklad a někde se laku zase sešlo až moc. Někde mi ani nešel hezky přemalovat přes podkladový, zvláště u kůžiček, protože se mi lepil, a tak jsou patrná i nenalakovaná místa. Vždy jsem přes barevný podklad dávala jednu vrstvu GS a přetírala TC. Na dotek je lak pěkně hladký a pro odlakování určitě předem doporučuji alobal. 





Jak se nejvíc líbí vám? A uvažujete o některém z řady Circus? 

K focení nám dneska svítilo i sluníčko, takže jsem ráda, že bylo konečně dost světla a nebyla na nebi ta odporná šedá deka :) Doufám, že sluníčko zpříjemňovalo den i u vás.

18 komentářů:

  1. Mně se líbí na té černé...asi proto,že mám zrovna na nehtech tento lak ve fialovém odstínu Magic Show a moc se mi líbí:-)Jsem ráda,že o Circus konečně někdo napsal:-)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, na té černé je to pecka :) Ten fialový se mi taky líbil, ale nevím, jestli ještě půjdu do dalšího :) Vůbec o nich nikdo z bloggerek nepíše, ráda bych je viděla.. asi s tím GS nepřišly v pravý čas..

      Vymazat
  2. mi se nejvíc líbí s tou černou, to vypadá krásně. ale jinak si asi žádný pořizovat nebudu, přijde mi to takové podobné jako pískáče. škoda, že nepřišli na Vánoce s nějakou tématickou kolekcí, jako třeba ty glittry od Rimmelu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Myslela jsem, že černá bude mít úspěch, taky se mi líbila tahle kombinace nejvíc :) Přesně to si myslím taky, že měli spíš přijít s něčím vánočním a nebo s tímhle počkat na jindy, protože do tohodle času se to moc nehodí :)

      Vymazat
  3. Tak úplná bomba na tom černém, to je úplně dokonalý vesmír :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na té černé je to úplná bomba ! A pak se mi líbí samostatně. :) Dneska jsem si je poprvé hezky prohlídla v drogerii a musím říct, že mě nakonec zaujal asi jen jeden - ten fialový. Trochu mi ty odstíny totiž připomínají Stars. Nevzala jsem si žádný, ale pro ten fialový se asi někdy vrátím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S černou je to fakt TOP! :D Když to vídím, že se to tak líbí, tak možná ještě udělám článek jenom na černou s timhle na všech nehtech :) Mně se ten fialový taky líbil, ale já teď mám zas nějaký období, kdy koukám po světlejších barvách.. ale třeba na něj taky dojde (až bude zas v akci nebo ho uvidím u tebe) :D

      Vymazat
  5. na tom černém podkladu vypadá naprosto úžasně ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mám velkou radost, že s černou uspěl :)

      Vymazat
  6. Súhlasím s tým čiernym, na tom vyzerá fantasticky a páči sa mi aj na bielom podklade, tam je taký jemnejší. Samotný je tiež krásny. U nás ešte nie sú, bola som sa pozrieť, kúpila som si Rimmel, tak neviem, či pôjdem ešte po týchto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Suzi :) Jak jsem psala už Romče, asi plánuju udělat článek jen s tím černým, když tak uspěl :D Na tom bílém by taky asi nevypadal špatně, ale taky by to muselo být na všech :) Už jsem tak okrajově viděla u tebe článek, až budu mít čas, tak pořádně pročtu.. měla jsem teď zkoušky ve škole :( tak jsem vůbec nestíhala číst a odpovídat :(

      Vymazat
    2. to je v poriadku, sama neviem, kde mi hlava stojí a to sa nemusím učiť na skúšky :-)

      Vymazat
  7. Já mám doma Juggler (ten tmavší růžový), ale ještě jsem ho nelakovala. Btw řekla bych, že GS okopírovala Barry M a jejich řadu Glitterati (ne, že by mi to nějak vadilo, jenom podotýkám :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, máš pravdu! Kdybys mi o nich nenapsala, tak o tom ani nevím - děkuji za připomínku :) Spíš tak vím, co se děje v drogériích, ale tyhle internetově sehnatelné laky moc nesleduju :)

      Vymazat
  8. Mám ten modrý, odlakovával se nečekaně dobře, žádný alobal, jen odlakovač s acetonem. P. S. S tím černým podkladem je to bomba! A souhlasím, je hustý, jakoby lepkavý gel. Ale vydržel mi 5 dnů plného provozu.

    OdpovědětVymazat