Stránky

středa 31. prosince 2014

Co mám na nehtech na Silvestra?

Zdravím vás u posledního článku tohoto roku, 

ani já nebudu pozadu a ukážu vám svou silvestrovskou manikúru. Protože se vám všem moc líbila kombinace černé s lakem od Gabrielly Salvete Circus, rozhodla jsem se jí použít na všechny nehty. A taky vyzkoušet můj nový light box. 

K lakům toho moc říkat nemusím, oba jste zde už viděly, černý Rimmel dokonce několikrát. Takže to opět bude spíš takový fotočlánek. Černý Rimmel jsem nalakovala ve dvou vrstvách, nechala proschnout a v jedné vrstvě lakovala Circus. Oproti minule se mi zdálo, že se lakoval i líp, tolik nelepil a docela dobře se roztíral a pokryl celou černou plochu. Nakonec jsem všechny nehty přelakovala top coatem a bylo hotovo. 

Snad se vám moje první fotky v light boxu budou líbit. Ještě se asi mám, co učit, ale na první pokus se na to celkem dá koukat, co myslíte? :)








Nakonec chci všem popřát všechno nejlepší do Nového roku, hodně štěstí, zdraví a úspěchů! Abyste si dnešní oslavy příchodu Nového roku užili a děkuju všem, že jste se mnou :)

12 komentářů:

  1. To je krása, tomu GS ten černý podklad vážně moc sluší. :) A na fotky se rozhodně dobře kouká, krásný jsou. :) Jinak teda ještě jednou vše nejlepší do Nového roku, Aničko :-* :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Romanko! :-* S černou je opravdu úžasný, jednou za čas se mi něco povede :D A jsem ráda, že mi i tvé zkušené oko pochválilo fotky :D

      Vymazat
  2. Moc hezký, ta kombinace je vážně fajn. Fotky z lightboxu jsou parádní :) Taky bych ho potřebovala :) Přeji krásný nový rok a hlavně zdraví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuju moc :) Light box ještě musím vychytat, pořádně nevím jak s tím zacházet.. s bílou, světlem a podobně. Snad už to bude jen lepší. Taky přeji ještě jednou šťastný nový rok :)

      Vymazat
  3. Jedním slovem: bomba! Dvěma slovy: dokonalá bomba!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je úžasné, vyzerá to dokonalo! :) Fotky sa mi tiež veľmi páčia a tiež by som Ti chcela zaželať v Novom roku len to najlepšie a už teraz sa teším na tvoje nové články :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Veru, jsem moc ráda, že se ti líbí! :) Doufám, že se články budou v novém roce líbit tak, jako doteď :)

      Vymazat
  5. Opožděně přeji krásný rok 2015 :) Tyhle drápky jsou přímo skvělé a už teď se těším na Tvé další články a designy, které naprosto zbožňuji. Ať se Ti daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Tohle mi vždycky udělá strašnou radost :)

      Vymazat
  6. Tak to je pěkné, opravdu se mi tahle kombinace líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak snad jsem s ní aspoň někoho inspirovala :)

      Vymazat