Stránky

úterý 4. listopadu 2014

Sandwich manicure with China Glaze - Your Present Required

Čauky holky, 

tak vás dneska vítám u dalšího China Glaze ke zrecenzování, který mi byl poskytnutý od modeláže nehtů, za což samozřejmě opět moc děkuji. I při psaní tohoto článku pořád přemýšlím, jestli ho sem dávat. Ale určitě jsem ho zveřejnila, když ho právě čtete :D. Za prvé se mi můj výtvor moc nelíbí a za druhé se mi stal trapas, protože stejné nehty jsem objevila u Romči, když už jsem ty moje měla hotové. Akorát Romča použila jiné základové barvy (i když velmi podobné). Nicméně hned jak jsem tenhle kousek dostala mi bylo jasné, že s ním sandwich mani chci zkusit. On si o to vlastně tak trochu říká. 




Určitě každý ví, co je to sandwich manikúra. Ale pro ty, co nevědí nebo v tom nemají jasno je to styl lakování, kdy jako základovou barvu použijete nějaký lak, co méně kryje. Nalakujete s ním první vrstvu jako základ. Následně nanášíte třpytky a zalakujete opět stejným lakem jako základ. Takže vlastně základová barva je houska a třpytky jsou náplň sandwiche :D. Můžete vymyslet nepřeberné množství kombinací barev a třpytek a dá se s tím pěkně vyhrát. Takže se na to určitě vrhněte a někdy zkuste. Já to budu určitě zkoušet znova, protože zrovna moje kombinace je taková neurazí - nenadchne. 




Jako základovou barvu použila Maybelline 300, který jste mohly vidět tady. Už ho ale mám málo, nevím, kdy jsem ho stihla tolik vypotřebovat. Ale nedivím se, protože je na nehtech opravdu moc pěkný a ráda ho nosím. Strašně špatně už se nabíral a při lakování se celkem lepil. Nemám to ráda, když už lak dochází a nejde vyšťourat :D.




A jako náplň sandwiche jsem použila China Glaze - Your Present Required z kolekce Pop Top Feeling Sparkly!. V lahvičce je čirá tekutina, která obsahuje třpytky, glittry a všemožné třpytící se věci v hexagonovém tvaru všech velikostí. Hrají mnoha barvami, hlavně zde najdete modrou, fialovou, oranžovou a bílou. Musím říct, že ze všech tří, co mám se tenhle nabíral nejhůř. Právě kvůli malému štětečku a velikosti hexagonků. Všimla jsem si, že v lahvičce plave i pár opravdu obrovských, ty se mi ale moc nepodařilo vydolovat. Je to tedy o náhodě, co vylovíte a nalakujete. Je také dost hustý a třpytek obsahuje opravdu hodně, takže má tendence rychle tuhnout. Roztíral se celkem dobře, ale jak říkám, dost rychle pod rukama zasychal, takže se vyplatí pracovat rychle a přesně :D.




Nakonec jsem celou manikúru přetřela top coatem a je hotovo. Přemýšlela jsem, jestli jí ještě nemám zmatnit, ale to snad někdy příště. Celkem se těším, až tohle sundám a nalakuju si zelený S-he za 15 Kč.










12 komentářů:

  1. Prej trapas :D Je to krásný ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, snad se nezlobíš, že jsem taková opice :)) Děkuji!

      Vymazat
    2. Nikdy :)) A žádná opice - ono se v sandwich mani nic moc novýho tvořit stejně nedá :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda:) Na mě je to asi moc nenápadné.

      Vymazat
  3. ja ti neviem, ja v tom žiadny trapas nevidím, mne sa to veľmi páči :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko já se v první řadě neskutečně bavím tvým stylem psaní :-D zbytečně to kritizuješ, nehty vypadají vážně skvěle ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Prej trapas... To se stane. Ja sem si taky připravila článek s lakem,který jsi ten den zrovna zveřejnila. ;-) A já ti nevím,me přijde tahle kombinace docela nápaditá a libiva. Podle mě je to povedené a líbí se mi to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se tak prostě někdy stane no, jsem ráda, že to tak všechny berete, moc mě to potěšilo :) Já už na ten tvůj článek číhám, doufám, že bude brzy na světě! :) A děkuju, ani jsem nečekala, že se to bude tak líbit :))

      Vymazat