Stránky

čtvrtek 4. září 2014

Srpnové nákupy

Ahojky, 

měsíc zase utekl jako voda a já jsem tu zase se shrnutím toho, co jsem si za poslední měsíc pořídila. Podle mě toho zase tolik nebylo. Držela jsem se zkrátka, ale to asi z důvodu, že jsem se moc často nedostala do blízkosti drogerie. Za to jsem ale hodně věcí nakoupila z katalogů Avon a Oriflame. To je neskutečný žrout peněz, tolik to tu peněženku nebolí, když se to objednává, za to ale když to přijde, tak je to mazec. Takovýhle fígle na mě :D

Jako první várku představím laky, kterým se na blogu věnuji. První je černý GS odstín 117, ten už jsem ukazovala ZDE. Ten jsem pořídila ve výprodeji za 39 Kč. Další je růžový lak od Oriflame, který mě i mile překvapil, protože lakům od Oriflame moc neholduji. Toto je odstín strawberry cream. Ve zkratce: má 8 ml a velký štěteček (tlustý, hodně štětin), celkem dobrou pigmentaci a obsahuje shimmer. Určitě ho v brzké době nahodím, abyste ho mohly vidět. Vyšel mě asi na 70 Kč, což se mi tedy zdá hodně. Katalogová cena je (když je ve slevě) 99 Kč, kvůli které jsem víc kousků nepořizovala. Zlevněný Essence 171 galactic glam jsem pořídila za 29,90 Kč. Ještě jsem ho nestihla lakovat a opravdu nevím, kdy na něj dojde řada, vůbec na takovou barvičku nějak nemám poslední dobou chuť. Můj vysněný Catrice, do kterého jsem se totálně zamilovala u Baju. Odkaz na láček TADY. Nádherný pískáč 02 PLUMdogMillionaire. A poslední na fotce něco z péče o nehty. Používám ho jako podkladový lak, stál mě 56 Kč a má působit i proti třepení nehtů, tak uvidíme.


S velkou radostí vám chci ukázat moje nové přírůstky od značky Sally Hansen, za což vděčím mému miláčkovi, který vždycky ví, jak mi udělat tu největší radost. Všechny jsem dostala jako překvapení od něj (já jsem musela být hodná). Zatím jsem ještě vůbec nestihla nalakovat, ale určitě je brzy vyzkouším a ukážu vám je.


Další radost jsem si udělala u Avonu, kde jsem si koupila tyhle krásné šperky. Sadu náhrdélníku, naušnic a náramku z perel se společným stříbrným prvkem. Musím říct, že vypadají moc hezky. Jsou moc elegantní a outfit úplně rozzáří. Tedy alespoň pro mě je to nezvyk, protože já si doteď na žádné šperky moc nepotrpěla.


Další drahé katalogové zlo je tahle voňavka. Moje oblíbená Little Red Dress od Avonu mi pomalu dochází a já se rozhodla zkusit něco nového. Musím říct, že tenhle parfém je úplně jiný než ten předchozí, ale i tak mi moc hezky voní. Jen si ještě musím zvyknout. Vůně mi připadá taková orientální, celkem kořeněná, ale na nějaké rozbory já nejsem :D 


Péče o ruce se nesmí zanedbat, a tak se zásobuji i krémy na ruce, které teď byly v akci u Oriflame. Jeden mě vyšel na 30 Kč, mám několikáté balení a celkem mi vyhovují. Už dlouho přemýšlím nad článkem Jak pečuji o své ruce, ale nevím, jestli by o to byl zájem a jestli se do toho vůbec mám pouštět. Ještě uvidím, jak se toho zhostím.


Jedna taková maličkost z Tesca - náramek za 10 Kč, nejspíš pro holčičky, co šly do školy. Protože to bylo ve výprodeji mezi školníma potřebama :D. Takové výprodeje a cetky jsou to největší zlo pro někoho, jako jsem já. Ještě, když je to růžové, tak neodolám. Snad se s tím budou krásně fotit fotky pro vás :).


A poslední kousky sloužící pro moje denní líčení. Dermacol linky se štětečkem, který je ve víčku. Stačí ho vytáhnout, zacvaknout a máte linky i štěteček. Tyhle si opravdu chválím, jsou krásně černé, moc dobře se nanáší a hlavně drží celý den a neobtiskávají se. Určitě někomu, kdo linky používá a shání nějaké dobré drogerkové doporučuji. A úplně poslední věc je štětec na make-up, který jsem vyzkoušela poprvé v životě. Tento je od Oriflamu a stál mě 99 Kč, což asi naznačuje, že to není žádný šlágr. I když těžko posuzovat, když o tom moc nevím a taky pořádně nevím, jak s tím pracovat. Každopádně svou práci zastane, make-up nebo BBčko pěkně nanese a já nemám upatlané ruce, za což má pochvalu největší.


Mějte hezký večer

A.

4 komentáře:

  1. Crushed Crystals <3 SH <3 GS ... je to jasné, ne ? :D
    Na linky, fixy apod. mi přišly slevy do DM na Dermacol, tak nad tím docela uvažuju..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, mně přišly včera... to je tak vždycky, když si něco koupím, tak to zlevní nebo dostanu slevy :D

      Jasnéééé <3 :D

      Vymazat
  2. Skvělý nákupy :-)) a děkuju za odkaz, ten lak je prostě pecka a na tvých nehtech bude vypadat božsky!!! Já jsem za srpen nakupovala jen oblečení, fakt jsem přes rok všechno utratila za laky a šatník plakal, takže jsem mu věnovala výplatu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)) Nějak na něj pořád nevychází řada, nestíhám tak často lakovat, takže nehty mám třeba i 6 dní.. což u mě je divné :D Taky bych měla přestat kupovat laky a zazásobit se na podzim/zimu oblečením :D

      Vymazat