Stránky

sobota 23. srpna 2014

Gabriella Salvete - 117

Kásný víkend, 

dneska bych vám chtěla ukázat další kousek od GS, který jsem sehnala za parádních 39,90 Kč. A to v Tetě v krabici s názvem bazar, což mě pobavilo. Nevím, proč některé odstíny vyprodávají, ale zřejmě to tyhle mají už za sebou a nahradí je odstíny nové, které už najdete ve stojanech GS. Takže jsem neodolala a hned dva koupila. Tuhle 117ku a fialovou asi 110ku, teď nevím číslo, ale to se určitě brzy dozvíte. 


Stosedmnáctka je černý odstín obohacený o holografické třpytky, kterých je ve flaštičce požehnaně. V černé tekutině se ale lehce ztrácí, takže na nehtech nejsou třpytky tak výrazné. Lakování probíhalo bez větších potíží, až na to, že jsem to zrovna patlala kam se dalo :D K úplnému krytí a šťavnatějšímu vzhledu jsem potřebovala dvě vrstvy, které uschly poměrně rychle. Co se mi ale nelíbilo byl finish laku, který byl hrubý, extra se neleskl se a třpytky vykukovaly. K mému uspokojení jsem použila top coat, který navíc třpytky ještě zvýraznil a celý lak uhladil a zacelil. Přesto se mi ale moje nehty zahalené do černé moc nelíbily. Působilo to na mě moc tvrdě.. přece jen béžová a růžová má do černé daleko. A tak šel asi po 3 dnech dolů, což stejně musel, protože se mu šoupaly špičky. 



Bez top coatu.






S top coatem. 





Lak jsem fotila druhý den po nalakování a už to nebylo ono. Navíc můj gelový nehet na ukazováčku už to má taky za sebou. Na fotkách vypadá hrozně, protože se odchlipoval a nejspíš jste ho viděly naposledy, protože úplně odrostl a zbytek upadl. Konečně mám celý svůj a teď se jen modlit, aby se mi neulomil a vy jste nepřišly o články :D. 

A co vy? Pořídily jste taky nějaký odstín z výprodeje? A líbí se vám černá na nehtech? Mně se víc líbí na kraťoučkých, na těch dlouhých je to na mě moc tvrdé.

13 komentářů:

  1. Pořídila jsem si ten samý včera,ale ve výprodejovém stojanu v Rossmannu:-) Já černou můžu,takže jsem spokojená...

    OdpovědětVymazat
  2. Bazar v Tetě? Hmm :) Tak doufám, že v pondělí taky něco ulovím, chystám se tam pro pár věcí na dovolenou.
    Tento odstín se mi líbí moc, hlavně v lahvičce.. ale s topcoatem taky prokoukl:)
    Černou jsem hodně nosila dříve. Líbí se mi, ale buď na kratšíchg nehtech, nebo na perfektně upravených.. co obvykle nemám ani jedno, takže už je moc nevytahuju. Pokud ano, tak nějaký takový podobný tomuto nebo klasický černý něčím ozvláštním, samotný ho už nenosím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, byla to jen malá krabička s výprodejem starých odstínů, ale cedulka bazar byla roztomilá :D

      V lahvičce vypadá strašně pěkně, ale konec konců i na nehtech, nemůžu mu zase tak křivdit.

      Já jsem na černou nikdy nebyla, dokonce jsem ani žádný černý lak do nedávna nevlastnila. Ale hrozně se mi líbí černá, přesně jak říkáš... s něčím, co ho ozvláštní, takže určo třpytky, efektové nadlaky apod. :) a děkuju

      Vymazat
  3. Černou nemám ani mě nějak neláká ale zase kvůli těm řpytkám bych si dala říci :) Lenka ho má myslím taky a radila trochu přetřít odlakovače a třpytky se zvýrazní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zapomněla dodat, že to asi příště zkusím, protože když jsem ho sundavala tak po pár tazích odlakovačem se to úplně prosvítilo a třpytky vynikly :) tak děkuji za komentář a připomínku! :)

      Vymazat
  4. Aaaach, ten je ♥ Jestli se spolu se staršími odstíny bude vyprodávat, tak ho musím co nejrychleji ulovit, protože je boží. A náhodou se mi na tobě líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, to jsem moc ráda, že se ti tak líbí :) A děkuju moc, tak snad lov byl úspěšný a brzy se budu moct pokochat u tebe! :)

      Vymazat
  5. sice nejsem zastáncem černých nehtů, ale tenhle lak se mi tak líbil, že jsem si ho také koupila :) teď jen aby na něj co nejdřív vyšla řada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě opravdu velice těší, když se tak líbí. Doufám tedy, že budeš spokojená a brzy nalakuješ :)

      Vymazat
  6. Nádherný lak! GS nemám moc ráda, protože se mi zdá, že špatně kryjí, ale co se týče barev...jsou krásné.
    Jinak, tmavé nehty se mi líbí více na delších. Na těch krátkých to trošku opticky ztlušťuje ruku (zdá se mi) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Vidíš, já naopak GS můžu, především tedy pískové. Normální laky taky kus od kusu, ale našla bych své oblíbence :) No, to je asi pravda, ale zase taky hodně záleží na tvaru nehtu, délce lůžka a tak.. takže nevim :D Nejvíc se mi asi líbí na krátkých, úzkých nehtech s dlouhym lůžkem a to už jsem asi moc náročná :D

      Vymazat
  7. Tak tenhle lak se mi strašně líbí:)

    OdpovědětVymazat