Stránky

pondělí 11. srpna 2014

Avon - Fabulous

Krásné pondělí, 

dnes vás vítám u dalšího článku s Avoňáckou tématikou a jsem ráda, že vám můžu představit další kousek mnou tolik oblíbené řady Gel Finish. Docela se divím, že je u jiných blogerek vůbec nevídám. Já jim nemůžu vůbec nic vytknout. Tentokrát bude řeč o odstínu Fabulous, který je teda opravdu geniální. 


Předem se omlouvám za fotky, protože jsme to fotili už celkem pozdě a nebylo tak dobré světlo, takže ne všechny 100% odpovídají. Ona i ta barva je celkem taková nevyfotitelná a těžko popsatelná. Na první fotce ale 100% odpovídá. V lahvičce vypadá víc do růžova než na nehtech, na těch je spíš více do červena. Ať už je v lahvičce nebo na nehtech - obojí vypadá strašně dobře. Nalakovaný ho mám už podruhé a určitě se k němu ráda budu vracet. S lakováním ani štětečkem nebyl žádný problém. S TC od Astoru rychle schne a krásně se leskne, navíc dlouho vydrží. Poprvé mi vydržel 5 dní a dneska už ho mám třetí den a drží stále krásně. Přežil i mytí pánví a domácí práce. Za 10 ml zaplatíte v akci cca 60 - 70 Kč, což je v poměru s kvalitou pěkná cena. Já těmhle lakům prostě fandím.







Jedna taky se sluníčkem, ale stejnak jsou lepší bez něj :)

Reklama na Coca-Colu :D



A jak se tenhle kousek líbí vám? A co vůbec vy a laky Avon?

20 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta barvička je moc pěkná...Já od Avonu žádný lak nemám čistě ze subjektivního hlediska-je mi prostě nesympatický,ale když vidím ty barvičky...asi časem podlehnu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak každýmu se nemusí zamlouvat :) Barvičky mají super a uvidíš, třeba časem koupíš jeden a budeš kupovat pořád :D

      Vymazat
  3. Krásné fotky, tyhle laky Avon nemám velkou šanci sehnat. Mám od Avonu jeden z předchozí řady a stím jsem nebyla moc spokojena, tyto jsou možná lepší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to právě dělá strašně moc známých, takže je to strašný zlo.. vždy něčemu podlehnu :D Zatím jsem celkem se všema spokojená, ale nejvíc s těmahle :)

      Vymazat
  4. Ten vypadá opravdu úžasně! Krásně se leskne a barva je famózní!♥
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu tak úžasný! :) Jsem moc ráda, že se líbí! <3

      Vymazat
  5. Laky od Avonu mám ráda :) mám jich asi 25, včetně 2 praskacích a jednoho magnetického. S gel finishem mám zatím jen jeden, ale nebojím se, že by v budoucnu zůstal sám. I když upřednostňuji spíše řadu Speed dry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se někdo takový najde, já jsem taky moc spokojená :) Já mám tedy zatím tři gelový a obávám se, že jen u těch to nezůstane :D

      Vymazat
  6. Páni, ten je ale nádherný! :)
    Ohromné fotky :)
    Ja od Avonu zatiaľ nemám žiaden lak, no už som si jeden objednala cez kamarátku. Váhala som aj nad tými Gel FInish no odolala som im.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc :) Tak to jsem zvědá, jestli budeš spokojená, já doufám, že jo :)

      Vymazat
  7. Neni ti uz trapne mit tak pekne stihle prsty a dokonaly nehty? :) Vyvolava to ve me plno otazek, pokud si na ne uz odpovedela omlouvam se.
    1. Strihas nebo jen pilujes? 2. pilujes i plochu nehtu? 3. Pouzivas spodni a vrchni bezbarvy lak?4. Jak se staras o kuzicku kolem 5. co rika na to tvuj pritel? ten muj hudruhe, ze mu pripominam stetku, a radeji francii :(:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jěžiš, děkuju moc :)

      1. Jen piluji.
      2. Piluji jen špičky, čili zkracuji, plochu nehtu ne.
      3. Používám podkladový lak i top coat
      4. Kůžičku hodně olejíčkuju nebo dávám koplex na kůžičku od Avonu a upravuji pomerančovým dřívkem.
      5. Přítelovi se to líbí a podporuje mě :) Dokonce mi i občas nějaký lak koupí, aby mi udělal radost. :))

      Vymazat
  8. No ty mě na ně vždycky tak navnadíš a stejně si nikdy nedokážu vybrat, když se ke mně katalog dostane. :)) A nakonec z toho nikdy nic není. :D Tenhle ale vypadá vážně moc dobře - ostatně asi stejně jako i ty předchozí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já to znám, taky se vždy u tebe namlsám :) Každopádně tenhle opravdu doporučuju, lakovala jsem ho už víc jak 3x a to je u mě zázrak :) I když ty asi nejsi moc na ty červený, co? Moc je u tebe nevídám :)

      Vymazat
  9. Nádherný kousek! Ten si musím koupit, nejraději bych ho měla u sebe hned..:D No počkám si po dovči..:D Opravdu moc ti sluší i fotečky jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsem ráda, že se takhle líbí :) Snad s ním budeš spokojená :)

      Vymazat