Stránky

čtvrtek 24. července 2014

Článek od moře + růžový lak na nehty

Moc vás zdravím po delší přestávce, 

v minulém příspěvku jsem psala, že se chystám na dovolenou a ten čas tak strašně letí, že už jsem zas zpátky a připravená znovu přispívat. Nafocené mám už čtyři laky, takže se je na co těšit (doufám). 

I u moře na vás myslím :)

Prvím kouskem, kterým začnu bude, myslím, pro všechny nebo jen pro mě? :D neznámá značka DL DOROTHY L. Pouliční rhodoský lak na nehty za 1 ečko. Trošku jsem se bála, jestli mi po tom neslezou nehty, ale mile mě překvapil. Svojí světle růžovou barvou se stříbrným shimmerem si mě získal. Navíc na opálených rukách vypadá moc pěkně. Na svou světle růžovou barvu je ve dvou vrstvách krycí a suchý během chvilky. Ale tohle pozitivum přikládám spíše mému novému TC Already Dry ! od Astoru, která je novinkou v českých drogériích spolu s base coatem. A musím říct, že jsem strašně ráda, že jsem ho koupila. Suší úplně skvěle a dodá laku pěkný lesk. Výdrž laku byla až překvapující, jelikož jsem se pořád hrabala u moře v písku, který strašně rád a strašně lehce lak ošoupává. Díky jeho pěkné barvě a dobrým schopnostem jsem se pak stavila ještě pro další - ale o tom až příště :).

Původně jsem na blog nechtěla dávat svoje nohy, protože ty se s laky a vůbec takovou péčí (já vím, jsem ostuda) tak nekamarádí, ale ta fotka se mi líbila.  Mimochodem na nohách to vyhrál lak od claire's. Srdíčko pro vás :)








Ten lak na fotkách asi moc vidět není, je to dost přepálené :D protože sluníčko tam je strašně ostré a ty růžové nehty úplně září. Nicméně šlo spíše o to, abyste se pokochaly a nasály tu "mořskou atmosféru". Spojila jsem krásu (moře) s jinou krásou (laky). A pro pokochání přikládám ještě něco málo jiných fotek krásného řeckého - rhodoského moře a jiných zákoutí.





Vstávala jsem na 6 kvůli východu slunce a stálo to za to!






 A nakonec jedna bonusovka. Já a můj miláček.


Doufám, že nálož fotek a článek více o moři než o nehtech se vám líbil a budu ráda, když napíšete, jak léto trávíte vy :)

6 komentářů:

  1. Tu značku Dorothy si pamatuji, kupovala jsem ségře rtěnku té značky. Fotky jsou boží a tahat sebou zrcadlo se vyplatilo. A v jakém místě jsi byla? A líilo se Ti tam? Já léto trávím tím, že chodím do práce, dovolená u moře nebude nejsou chechtáky, takže asi někdy v srpnu s vezmu dovču a budu chodit s Bárnym na prochajdy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, vážně? :D Tak to je dobrý :) Děkuju moc za pochvalu, od tvého zkušeného oka to moc těší :) Jak jsem psala k růžovému laku, byli jsme u Faliraki, konkrétně to byl hotel Pegasos, kdyby ses chtěla mrknout. Bylo to báááájo, nechtělo se mi domů :( U moře je vše tak skvělý, nejen, že je tam krásně a moře a teplo, ale ještě se mi strašně zlepšila pleť a vlasy a nehty, prostě všechno skvělý, chtěla bych tam bydlet :D Tak moře bude jindy, vy si to s Bárnym určitě spolu vynahradíte tady a navíc by mu bylo smutno :) I když teď asi frčí, že si páníčci berou miláčky s sebou. V letadle s námi letěli tam i zpátky dva pejskové :D byli zlatí :)

      Vymazat
  2. Ty jo vypadá to, že ste si fakt užívali :-) nádherný fotky a láček taky supr ;-) a máš nádherný vlasy!!!!!!!!!! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, užívali jsme si moc :) Škoda, že to tak rychle uteklo. Děkuju moooc!!! To mi ještě nikdo neřekl :D Jsi fakt zlatá :)

      Vymazat
  3. Jééé, to jsou tak krásný fotky. :) Dovču bych taky hned dala, ale nevypadá to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, děkuju moc :) Uvidíš, třeba ti to vyjde :) a když ne, tak zase příště :)

      Vymazat