Stránky

úterý 1. července 2014

Maybelline Super Stay - 21 In The Park

Zdravím vás po víkendu, 

doufám, že jste si ho patřičně užily jako já. To se mi totiž povedla taková věc s kterou bych se ráda pochlubila. Možná nevíte, že taky ráda fotím. Západy slunce, krajinky, kytičky.. to je moje. Ale abych dostala příležitost fotit svatbu, to se stane málokdy. S menšími obavami jsem tedy nabídku přijala a v sobotu se tak stalo. Myslím si, že pro mojí nezkušenost se fotky i celkem vydařily, ale strach jsem teda měla. Přeci jen když zmršíte krajinu, tak se nic nestane, ale svatbu? :D 



 Další novinka je, že příští úterý se chystám na dovču k moři na řecký ostrov Rhodos. Jedna z mých největších otázek a myšlenek je, co si s sebou vemu za lak/laky :D. Jaké máte nejraději laky u moře vy? Nebo jaký byste si s sebou vzaly v tuhle chvíli? Budu ráda, když napíšete nějaké tipy, protože já jsem fakt bezradná. No a další moje dilema je s foťákem. Moc bych chtěla nějaké krásné fotky od moře, když už mám ten lepší foťák, ale mám z toho strach. Tahat se s brašnou, zrcadlovkou a k tomu dvouma objektivama. Pak se bát ho vzít třeba na pláž, aby to někdo neukradl nebo ho nechat někde na pokoji - to mě teda děsí. Hlavně už takhle budu mít s sebou dost "krámů". Klidně mi napiště i k tomuhle, co si myslíte vy a jak cestujete. Nalehko nebo musíte mít loďák? :D


Ale kvůli tomuhle tady nejsme, přispívám hlavně kvůli mému novému laku, kterým je úžasná baby pink od Mabyelline v odstínu 21 In The Park. Na tu jsem měla zálusk už dlouho, zrovna tak i na jeho sourozence baby blue - Uptown Blue, kterého sice ještě nemám, ale známe své lidi. Od Maybelline Superstay mám tedy už dva kousky, ten a o druhém jsem už psala TADY. Obecně jsem tedy s nimi moc spokojená. Mají skvělou barvu, pigmentaci, kulatě střižený, ale celkem široký stěteček. Akorát ta výdrž, kterou na obalu slibují 7 dní tak slavná není. Fotky jsou focené 3 dny od nalakování a ještě po skládání dřeva a musím říct, že to přežil ve vší počestnosti. Ale čtvrtý den jsem měla hodně ošoupané špičky, ale zase nepraskal jak jiné laky na mých delších nehtech. 






Lak jsem zkoušela i malinko oživit, tak jsem po dlouhé době zase provětrala starou známou GS 130. A nehty vypadaly moc pěkně. Na někoho možná až moc přeslazeně, ale byly jako pravé princeznovské! :)





 


9 komentářů:

  1. Krása, krása, krása !!!! ♥♥♥
    Už sám o sobě je to překrásný odstín, ale jak jsi mu dopřála ještě vrstvu toho GS, tak to je prostě radost pohledět. :) No a ty první fotky jsou moc hezký.
    K 1. otázce - určitě by se mi na dovolené nechtělo moc čekat, až lak uschne a ještě se tam strachovat, že si do něj rýpnu apod. takže u mě by to jisto jistě vyhrály pískové laky. Určitě Azzurro a Acquamarina -víc bych jich zřejmě nebrala. :) A s tou zrcadlovkou.. nevím nevím.. to bych se dost bála a asi se celou dovolenou o ni strachovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, děkuju!! :))
      Mně se strašně líbí, měla jsem ho právě i u toho moře a vypadal božsky :)

      Nakonec jsem foťák brala, ale jen jeden menší objektiv a clekem se mi to vyplatilo, když jsme pak s mamkou porovnávaly fotky, tak to bylo úplně o něčem jiném a navíc jsme byli na takovém místě, kde jsem se skoroSKORO ani o to nebála. Lidi měli na pláži peněženky, kamery, foťáky a nikdy se nic neztratilo.. je ale pravda, že jsem ho střežila jak oko v hlavě :)

      Vymazat
  2. Čeká na nalkování i když už byl na 3 prstech :D Na Rhodosu jsem byla před 2 lety a zrcadlo jsem sebou táhla, já to zkorigovala tak, že jsem si vzala jen 1 objektiv a to pevnou 50 ale fotky pak stály zato. Jela jsem naštěstí se ségrou, takže foťák mi na pláži hlídala ale přece jenom jsem ho tolik k pláži netahala více jsem se s ním vláčela po městu a výletech. Jinak s laky souhlasím s Romčou. A na jaké místo tam jedeš? Mě se tam moc líbilo krom jednoho letoviska :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to radost pohledět, má skvělou růžovou barvu :)) My už taky jednou byli na Rhodosu, ale to byly ještě doby prvních digitálků a na tvé rady jsem tedy teď vzala pevnou 50 a chrochtám si. Fotky mi vyšly skvěle, akorát je problém, že je to pevný no. Z pláže se mi nevešel celý hotel do toho :D Byli jsme u městečka Faliraki a před několika lety v letovisku Kolymbie, obě místa úplně úžas. Rhodos prostě můžu jen doporučit, byly to jedny z mých nejlepších dovolených. Kde jsi byla ty? A copak za letovisko se ti nelíbilo?

      Vymazat
  3. Nádherný lak, moc se mi líbí růžová na nehtech :) Máš své nehty nebo umělé? :)
    http://nialsfashmania.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tenhle vypadá fakt dobře :)) Nehty jsou moje.. kromě levého ukazováčku, který kvůli malé nehodě v kuchyni mám pogelovaný, ale už je do půlky odrostlý. Tak snad se brzy dočkám a rychle to odroste :D

      Vymazat
  4. Jen růžová to může být...:D Další skvělý NailArt, doufám, že tě potěším tím, že jsem tvoje další čtenářka!:) Budu se těšit na další tvoje příspěvky.:)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, to mě těší moc! Děkuju. Tak doufám, že to tu povedu ke vší spokojenosti :)

      Vymazat
  5. Děkuju mockrát! To mě strašně moc těší, vždycky to člověku udělá radost :)

    Na tvůj blog se určitě moc ráda podívám :)

    OdpovědětVymazat