Stránky

pondělí 28. července 2014

Dermacol 01 NEON Yellow

Ahojky, 

zdravím u dalšího příspěvku. Dneska bude řeč o novém neonovém laku od Dermacol v ostínu 01 NEON Yellow. U stojanu s těmito laky jsem se zastavila a dlouho uvažovala, který si vezmu. Jelikož jsem nejednou zmiňovala, že žlutá mi stále ještě pořád nesmí na nehty. No ledy se prolomily a já vesele lakuji i žlutou. Není to sice taková ta typická žlutá, té bych se asi pořád bála, ale za to je svítivá a signální, opravdu křiklavá. Když jsme s přítelem byli na houbách tak jsem zářila na celý les a myslím, že by se nemusel bát, že se mu ztratím :-D



Za 39,90 Kč si koupíte malinké balení 5 ml, což teda pro mě bohatě stačí. V malé lahvičce se skrývá i malinký a úzký štěteček. Jelikož se jedná o neonku, jistě tušíte, kam tím mířím. Nekryje. Takže jsem použila známý fígl s bílým lakem jako podklad. Akorát právě kvůli malému štětečku v kombinaci s mýma nešikovnýma rukama jsem se neuměla dostat až ke krajům a překrýt jednolitě bílý lak. Takže na konci u kůžičky bohužel prosvítá, ale to mi zajisté odpustíte. Jak jsem psala výše, byla jsem s ním v lese, takže přežil i dloubání hub, následné čištění a ještě zářil a oslňoval pár dní poté. Ve finále jsem s ním spokojená, na nehtech vypadá dobře a oslníte s ním celé okolí. 

Jak krásně svítí



Můj gelový nehet už je do půlky odrostlý a moc dobře to nevypadá, už se těším na svůj

Se čmeldou






6 komentářů:

  1. Ty jo...tyhle neonky jsem dlouho obcházela, že jako ne...no a nakonec mám 4 :-D žluťásek samozřejmě nesmí chybět. Ještě jsem ho nezkoušela, ale děsně se těším, vypadá skvěle. Dost mě překvapila ta oranžová 16 NEON Smile, vypadá na nehtech hodně dobře a to oranžovou nemam ráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky dlouho kroužila okolo :D Ale nakonec jsem ulovila jen tenhle žlutý a ten asi bude poslední. Spíš mě teď v Rossmannovi zaujaly limitky od Catrice, tak nevím, jestli to nevrazím do nich :D Doufám teda, že ten oranžový u tebe brzy uvidím a budu pro něj muset jít taky, to mi neuděláš, že ne? :D :D

      Vymazat
  2. Mám ten Neon Barbie a ten sice kryje ve dvou vrtsvách dokonale, ale i s podlakem se loupe první den v celých kusech a s nadlakech dá sotva 3 dny. Takže další od Dermacolu nemám ani chuť zkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, bohužel jsem to u tebe na blogu četla, co ti vyvedl :( A vůbec se nedivím, že tě to odradilo od další koupě. Myslím ale, že za to můžou hlavně ty třpytky, které nadělaly víc škody než užitku a tím kazí jméno těm ostatním..

      Vymazat
  3. Anisku super barvička! V ní musíš svítit jako světluška:)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svítila jsem na sto honů :D Barvička je to teda pořádně jedovatá! :)

      Vymazat