Stránky

středa 5. února 2014

Rimmel Salon Pro - 402 Urban Purple

Urban Purple od Rimmelu je moc zvláštní lak různých odstínů. Pořád přemýšlím, co to vlastně je za barvičku. Purple by sice měla být fialová, ale mně přijde i dost do červena, taková krvavá s růžovou a v některém světle i úhlu fialová tedy je. Bylo to vše moc těžké vyfotit, protože na každé fotce se tváří malinko jinak, ono i na ruce je chvíli tmavší a chvíli zase světlejší. To ale nic nemění na tom, že je moc povedený. 

Schne do krásného vysokého lesku. U lakování jsem se tedy musela hodně soustředit, asi jako u jiných podobných tmavších a výrazných laků. Ale štěteček a konzistence je velkým pomocníkem, aby to celkem dobře dopadlo. Ale jedno veliké mínus tady je! To odlakování! Moje prsty vypadaly jak po vražedném masakru, celé červené. Naštěstí to po nějaké době usilovného snažení o vyčištění docela pustilo a já jsem si odvážně nalakovala světlounce smetanový lak :-D. 





No a tady malý pokus o nějaké oživení. U našich vietnamců jsem si pořídila samolepky na nehty jen za 25 Kč. Mají tam opravdu hezké vzory. Ale teda o kvalitě se moc mluvit nedá, ta samolepka vypadala moc pěkně, když se nalepila, ale ta výdrž.. Tak 2 dny a to jí ještě hodně přilepšuji. Bohužel se nepěkně kroutila a dělala vrásky, smrskávala se. Ale na ty 2 dny posloužila :-)



Máte nějaké zkušenosti se samolepkami? Které doporučujete? 

1 komentář:

  1. Vždyť ji máš nalepenou mnohem lépe :D Mimochodem odstín vypadá bezva, připomíná mi Gabču 115 :)

    OdpovědětVymazat