Stránky

pátek 14. února 2014

Happy Valentine's Day!

Čauky mňauky holky. Nejprve chci všem, kdo svátek zamilovaných slaví, popřát krásného Valentýnka a abyste si ho pěkně užili a těm, kdo ho neslaví to přeju taky :-D. Tak sice dneska pozdě, ale přeci. Chtěla jsem udělat článek s nail artem k valentýnskému tématu, ale vůbec se mi pro to nenašel čas :-(. Takže přidávám až dneska můj pokus o nail art. 

Předem tedy chci upozornit, že se to teprve učím a tohle jsem dělala poprvé, tak mi to omluvte. Třeba se časem zlepším :-D. 

Takže na tento nail art jsem použila bílý lak od S-he, Pastel Pink od Avonu, 102 od GS a 111 od NYC a lepící proužky. Jako základ jsem nalakovala bílý lak a nechala zaschnout. Poté jsem nalepila proužky a jednotlivé části nehtu vybarvila různými odstíny růžové. Když byl lak suchý, sundala jsem proužky, na prostředníček nalepila černé srdíčko (jinou barvu a ani jiné jsem doma nenašla a na namalování nemám odvahu :-D) a vše přetřela TC. No a bylo hotovo. Ještě jsem tyčinkama dočišťovala, co mi kde káplo nebo jsem natřela vedle. A zde máme výsledek. 







A zde jsou použité pomůcky. Nějak mi začal blbnout foťák, vypadá to, jak kdyby fotku někdo mačkal ze stran ke středu, tak to trošku vypadá jako opilé :-D.




No a zde ještě malý přídavek. Musím se pochlubit, hihi. Ve středu jsme byli na nákupech v Německu, tak jsem si přivezla pár blbůstek a laků. No přece to tam za takové ceny nenechám :-D


NYC - 325 Raindrop, p2 sand style - 030 seductive, asi nějaká limitka od p2 Beauty Rebel - 010 bitter-sweet purple

Essence 6v1 jsem tam objevila a viděla poprvé, jedná se o jakýsi šlechtící a pečující lak se zpěvňovačem, má nehty chránit, zpevňovat, rychle schnout, když se nalakuje tak voní po ovoci no prostě zázrak, dělají ho asi v 5 odstínech, 172 - splash!, 180 - it's raining men!

No a poslední nail art pen, konečně :), vzorníček na zkoušení laků a nailartů, pásky a nějaké kamínky a ozdůbky.
 Tak to bude dneska asi vše, určitě se v blízké době můžete těšit na nějaký článek o novém laku. Který se vám líbí nejvíc?

2 komentáře:

  1. Moc pěkný nail art!. Nepoznala bych, že jde o první pokus, přijde mi povedený. ,) A ta kombinace barev je hezká :)
    Z těch nových laků se mi líbí nejvíc asi ten p2 sand style - 030 seductive a splash! od essence. Zaujaly mě jejich barvy. Docela by mě zajímalo jak vypadají na nehtech

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji moc :-),
      Na ten nový lak splash! od essence už mám článek, tak můžeš omrknout. Vypadá šmrncovně:-).

      Vymazat