Stránky

pátek 7. února 2014

Catrice Crushed Crystals - 06 Call Me Princess

Ahojte, musím se pochlubit svým novým oblíbencem. Pískáč od Catrice je úžasný a povedený kousek, byla to láska na první pohled. 

Oficiální popis:
06 Call Me Princess
NEHTOVÉ KRÁLOVSTVÍ
3D efekty jsou naprostým hitem této sezóny. Lak s jemnými třpytkami zahalí tvé nehty do diamantového prachu s pískovým efektem, takže tvé nehty se stanou doslova skvostným a nepřehlédnutelným šperkem. 

Call me princess je lak lososovo-růžové barvy se spoustou zlatavého a třpytivého shimmeru, který vytváří krásné odlesky a úžasně se třpytí. Působí takovým slavnostním dojmem a určitě každého zaujme. Opravdu z vašich nehtů udělá jakýsi šperk. V lahvičce je z určitého úhlu vidět i modrý shimmer, který už na nehtech ale nenajdete. 
Lakuje se poměrně dobře, ale já asi měla smůlu na štěteček, protože nebyl rovně střižený a čouhal mi sem tam nějaký chloupek jinam, je takový kostrbatý, takže nelakoval přesně, kde jsem chtěla. Ke spokojenosti stačily 2 vrstvy a schnutí bylo průměrné, stejně jako výdrž. Po 2 dnech se mi uloupl kousek špičky na jednom nehtu. Zbytek ale drží pěkně. A celou dobu se nehty krásně třpytí zlatavými odlesky. Myslím, že ho můžu zařadit mezi své oblíbence, tenhle kousek se opravdu povedl. 

Omluvte tu spoustu fotek, ale to opravdu nešlo vybrat jen pár krásných, krásné mi přijdou totiž všechny:-D. Konečně vylezlo sluníčko, tak jsem toho využila :) První dvě fotky jsou doma a zbytek je focený nezvykle v autě :-D. Alespoň na tom světle venku vynikla jeho krása.








Jak se líbí Vám? Je to Váš typ?

6 komentářů:

  1. Ten lak vypada uzasne! Miluju piskace a Catrice, takze pro nej asi brzo pobezim.

    Maru Ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný lak. Momentálně mám na nehtech pískový lak od značky Golden Rose, tmavě červeno-růžový. Od Catrice mám moc ráda jejich aplikátory sestřižené do kulata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je moc krásný. Jo ty štětečky jsou fajn, ale člověk na to musí mít štěstí, už se mi stalo, že z něj čouhaly chlupy.

      Vymazat
  3. Pěkná barva laku :) Na léto bude super, musím se po něm podívat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to krasavec, v létě se bude krásně třpytit :) dělá nehty krásnější.

      Vymazat