Stránky

čtvrtek 23. ledna 2014

Oriflame Power Shine - Vibrant Pink

Krásný čtvrtek, 

dneska tu máme opět růžovou, já vím, já vím, samá růžová. Ale všimla jsem si, že skoro nikdo na tento lak nemá článek. Nebo jsem na něj alespoň nenarazila. A možná to i chápu, on ne každý má důvěru v laky z Oríčka. Já tedy pár kousků vlastním, ale žádný šlágr. Tak špatný štěteček malinkatý v tak velikém víčku, které nejde pořádně držet a nalakovat si nehty, to není nic pro moje nervy. To mluvím o těch klasických. Jenže těmto lakům Power Shine jsem prostě neodolala. No hned tři jsem objednala. A dneska jeden představuji.

Lak má krásnou růžovou barvu s třpytečkama, které mají vytvářet holo efekt. Ten je patrný na umělém světle a tedy musím říct, že na sluníčku je moc krásný. Škoda, že sluníčko teď není vůbec vidět. Odráží se do různých barviček, nejvíc je patrná asi zlatá a vidím v tom i kousky zelené, možná modré. Celkově to vytváří zajímavou podívanou. Na denním světle v zamračeném počasí, což teď vládne každý den, je lak takový nenápadný. Ale barvička je to pořád moc hezká. 

Velké plus musím přičíst v lakování, stačí 2 vrstvičky, které se lakují skvěle. Lak má akorátní konzistenci a šikovný šteteček. O schnutí toho moc nevím, můj top sealer od essence ale zvládá svou práci se schnutím dokonale. Menší minus za výdrž, po 2 dnech mám ošoupané špičky, což mi ale zas tolik nevadí. Laky se u mě na nehtech střídají velikou rychlostí. Jinak se neloupe.



Denní světlo
Denní světlo
Denní světlo
Blesk, denní světlo
Blesk, umělé světlo














Zaujal vás tento lak a chcete vidět i další nebo vás nechal chladným?

2 komentáře:

  1. To je nádherná barva, prosím i další laky z této řady!! Děkuji předem:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné jsou všechny, škoda, že mám jen ty tři, určitě o nich napíšu, děkuji za ohlas a nápad na další článek :))

      Vymazat