Stránky

středa 2. března 2016

Trend It Up Desert Nudes - 010

Ahojky!

Dneska bych vám ráda ukázala další lak, který jsem pořídila v německém DMku od značky Trend It Up, kterou bohužel seženete jen tam. Je to podobné jako u nás se značkou S-he, která je také DMkovská. Sortiment Trend It Up je ale mnohem atraktivnější a pro mě je atraktivní především kvůli lakům.. jak jinak. Mají různé řady - mini laky - N°1, klasické laky - Double Volume and Shine, pískové, duochromatické, metalické a další a taky dělají limitované edice podobné těm od Essence. Dneska to tedy bude o jednom pískovém z řady Desert Nudes.

V řadě Desert Nudes je celkem pět laků, které mají - už podle názvu - nude barvu v různých odstínech. Název řady je velmi trefný, protože laky jsou pískové a to jak texturou tak i barvou. Krásné odstíny nude jsou obohaceny o různě barevný shimmer, můj č. 010 je nejsvětlejší a má v sobě drobný růžový shimmer, což ve flakonku vypadá opravdu nádherně. Na nehty si shimmeru ale moc nepřenesete. Moc příjemné je lakování, kdy bez problémů stačí dvě vrstvy a lak celkem rychle uschne do pískové textury. Textura je ovšem celkem dost drsná, chvílemi mi efekt byl i trochu nepříjemný na dotek. Ale to bylo možná tím, že už hodně dlouho jsem žádný pískáč nelakovala. K mému překvapení celkem dlouho držel a ještě větší překvapení bylo, že šel i dobře dolu a to bez alobalu. Cena za tenhle lak byla 2,45 €, za mě spokojenost.







Co vy a pískové laky? 

5 komentářů:

  1. Uplne nadherny odstin, mam take jeden piskovy a s nim jsem spokojena.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Na 3. fotce je krásně vidět ten shimmer, který jsi zmiňovala - bomba. :) Ale i když třeba nejde tolik na nehtech vidět, i tak je vážně moc pěknej a sluší ti, Aničko. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To by bola kolekcia pre mňa :-) Nude a pieskové :-)))

    OdpovědětVymazat