Stránky

středa 4. listopadu 2015

Essence Nauti Girl - 04 Crew First!

Ahojky!

Letní limitovaná kolekce Nauti Girl od Essence byla k sehnání v Německu už někdy v červnu, kde jsem jí okukovala. Pořídila jsem si jen vůni, jelikož byla úplně probraná. Když jsem ale byla minulý týden u nás v Rossmannu, objevila jsem jí snad čerstvě vystavenou, jelikož nechyběl ani jeden výrobek.. no nebo kdo by si kupoval na podzim letní limitku? Já určitě :-D

Nejvíc mě samozřejmě zaujal lak, který se dá sehnat ve čtyřech odstínech. Dvě modré, korálově červená a nečekaně můj kousek - nude. Tento odstín má název 04 Crew First! a je skvělý nejen na léto. Má nude barvu s velkým podílem bílé a trochu oranžové. Myslím, že bude slušet snad všem nehtům, protože pro mě je to dokonalá nude barva, která díky bílé hlavně dobře kryje a nebublinkuje. Je celkem hutný a hůř se roztírá, trochu horší je to i s manipulací, víčko je hranaté a celkem velké, takže se špatně drží a trochu v rukách klouže. Štěteček je plochý a rovně střižený, s tím jsem žádný problém neměla. Lak usychá do lesku, ale já mu top coatem ještě nějaký navíc dopřála. 






 Zaujal vás lak nebo něco z této limitky? 

Mějte se krásně!

25 komentářů:

  1. Je to velmi krásná barva.. Já jsi také koupila podobný lak od essence,ale moc mi nevyhovoval
    www.roxi--blogg.blogspot.cz ráda bych získala nové čtenáře budu ráda když se přidaš... Krásný blog..

    OdpovědětVymazat
  2. No to je nádherný odstín, asi si ho koupím :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten ti opravdu moc sluší! Koukala jsem na něj, ale nakonec jsem si řekla, že už mám nude laků víc než dost... ale teď tedy zase váhám :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc děkuji! Já jsem taky váhala, ale teď jsem ráda, že ho mám ve sbírce :))

      Vymazat
  4. Ten je super :) vůbec jsem si té limitky nevšimla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je teď v drogérkách nově, až od včera jí měli v jiném Rossmannu tady :)

      Vymazat
  5. Je dokonalej ♥ Taky by u mě nejspíš skončil, vidět ho. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím :D Zrovna my dvě jsme na tyhle barvy celkem ulítlý :D Moc děkuji ♥

      Vymazat
  6. To je nádherný odstín. Já mám z této limitky světlejší modrý, který jsem kupovala už někdy v létě v Globusu. A teď v týdnu jsem byla v Rossmannu a tam tahle úplně letní limitka. :-D Vážně nechápu, jak to s těmi limitkami je a kde jakou mám hledat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to, i Globus je víc in než naše drogerky :D Taky jsem na to vejrala jako cože? On bude Mikuláš a oni tu mají čerstvou letní limitku :D Taky mě to mate, když na stránkách mají úplně jiný limitky s úplně jinýma datumama platnosti.. kolikrát ani některou, co mají na stránkách nenajdu v žádné drogerce ani Globusu :D A většinou to bývá některá, z které bych si opravdu vybrala...

      Vymazat
  7. No myslím, že veškeré problémy s úchopením a aplikací jsou poté vynahrazeny tím krásným výsledkem, to je fakt krása:)) Taková barvička by se mi teď líbila. A máš naprosto krásný tvar nehtů a vůbec to máš krásně celkově provedené a nafocené :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, určitě to barvička vynahradila, vypadá fakt dokonale :)) Mockrát Ti děkuji, to mě opravdu strašně moc těší! :))

      Vymazat
  8. Júúú, to je krásny odtieň! Ja som dostala modrý aj s nálepkami, ale nechám si ich až na nejaké námornícke letné nechty na budúci rok :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tento se povedl :) Já jsem na ty modré taky koukala, ale zrovna jsem nějak na ně neměla náladu, moc často modrou nenosím, ale vypadaly taky krásně, takže jsem zvědavá, co vytvoříš :-) Budu se těšit.

      Vymazat
  9. My jsme si z této limitky koupily voňavku, jak jinak, dcera je sbírá, já je kupuju. Dostala ji k narozeninám včera a moc se nám líbí. Jinak jsem tu limitku taky nikde neviděla, vůni jsem kupovala na e-shopu.

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat