Stránky

čtvrtek 26. listopadu 2015

6x s laky China Glaze EverGlaze

Ahojky, 

po delší době vás opět vítám u článku. A za to delší čekání na článek vám dnes ukážu hned šest úžasných odstínů dlouhotrvajících laků EverGlaze. 

Jedná se o obdobné laky jako jsou ty desetidenní od EBD, kdy top coat a barevný lak spolu splynou a vytvoří gelový efekt, který slibuje dlouhou výdrž a vysoký lesk. K lakování nepotřebujete žádné UV světlo, nehty není nutné brousit a laky jdou odstranit obyčejnými odlakovači.

Před aplikací se doporučuje nehet odmastit, popřípadě jemně zmatnit, což ale není nutné. Pod laky se nepoužívá base coat a lakují se na holý nehet. Celou manikúru je nutné zakončit aktivním top coatem, který je dělaný přímo k lakům EverGlaze. Aktivní top coat splyne s barevnou vrstvou tak, aby uzamknul barvu a vytvořil efekt stejný jako u gel-laku. Laky se vytvrzují denním světlem, ale doporučuje se nechat každou vrstvu proschnout jako klasický lak. 

Tyto laky můžete sehnat na eshopu modelaznehtu.cz hned ve 48 úžasných odstínech, každý stojí 290 Kč a má 14 ml. Teď se pojďme vrhnout na šest z nich.  





Adrenaline Rush

Tohle je naprosto dokonalá barva, okamžitě jak přišel, šel na nehty a na nehtech bych ho mohla mít pořád. Rázem se stal mým nejoblíbenějším a nejkrásnějším lakem, který sklidil mnoho pochval. Má zářivě růžovou barvu s celkem výrazným modrým shimmerem, který laku dodává právě tu jedinečnost a nevšednost. Lakování probíhalo velmi dobře, sice má trošku horší krytí, kdy mi i po dvou vrstvách trochu prosvítaly konce, ale co bych mu kvůli barvě neodpustila. Je akorát hustý, nikam nezatéká a pěkně se vykresluje. Byl opravdu rychle suchý a to nejlepší přišlo s top coatem. Ten mu dodal dokonalý lesk, který vydržel po celou dobu nošení, byl krásný tři dny, pak už se mi trochu začly šoupat špičky.

Seženete ZDE.








 Ultra Orchid

Druhý, který jsem lakovala a který sklidil snad ještě více úspěchu než Adrenaline Rush, byl fialovo-růžový Ultra Orchid. Je to taková barbie růžová s velkým podílem fialové, takže má studený podtón a sluší snad všem. Je trochu tekutější, ale neroztéká se a nezatéká ke kutikule. Lakovala jsem ho už i mamce a sousedce a ty z něj byly úplně paf. Každý jim je chválil a od teď už jiný lak ode mě nechtějí :-D. Navíc opravdu hodně dobře drží, mamce dal v klidu asi 10 dní a už ho nosí znova, sousedce zas údajně nic nedrží, ale tohle je pro ní prý zázrak.

Seženete ZDE.






Lil'Bow-Tique 

Lil Bow-Tique je krásná a něžná růžová, přesně moje barva. Myslela jsem, že bude obsahovat větší podíl bílé a bude trochu víc krýt. Lakovala jsem ho dvakrát a pokaždé se choval trochu jinak. Prvně byl tekutější a méně kryl, trochu zatékal ke kutikule, proto doporučuji lakovat slabší vrstvy. Do dalšího lakování mi ale přišlo, že trochu zhoustnul, takže i lépe kryl a neroztékal se, kam neměl. Pokaždé jsem dávala dvě vrstvy, občas mi někde trochu pruhoval nebo dělal brázdničky, ale zázračný top coat vše vyhladil a spravil. Nosila jsem ho moc ráda, na nehtech vypadá opravdu úchvatně.

Seženete ZDE.







Bleeding Love

Bleeding Love je červená klasika, která sedne snad každým nehtům. Tento lak je hodně jelly, takže více tekutý, ale má opravdu hodně výraznou barvu. K úplnému krytí stačily dvě vrstvy, k lakování nemám vůbec žádné výtky, zkrátka bezproblémový lak. Na nehtech vypadal moc krásně a s přehledem dal 3 dny, pak už byly dost vidět ošoupané konečky. Lak se ale nikde neodprýskl a celou dobu vypadal opravdu jako když mám gelové nehty.

Seženete ZDE.







 I Lilac It

I Lilac It je celkem obyčejná fialová, se kterou jsem neměla vůbec žádný problém. Je akorát hustý, pěkně se vykresluje a nikam nezatéká. V pohodě stačí dvě slabší vrstvy, které rychle uschnou. Pro mě to asi není taková pecka jako předešlé laky, ale na nehtech vypadá moc pěkně. Myslím, že své přiznivce si najde, protože je to zcela bezproblémový lak.

Seženete ZDE.







What's The Coral-Ation?

A poslední z celé šestice je broskvový What's The Coral-Ation? Ten jsem lakovala celkem třikrát a z tohoto jediného jsem moc nadšená nebyla. Barva je to moc pěkná, v oranžové tekutině plave spoustu dorbného shimmeru, ale barvou to u mě končí. Lak je lakování od lakování hustší a hustší, takže se špatně nanáší. Nešlo mi dát slabé vrstvy, protože díky jeho hustotě se nechtěl chytit na nehet, ale když jsem se zase do nalakovaných míst vracela, tak jsem si ho občas shrnula, nemluvě o pruhování a brázdách. Poprvé bylo třeba tří vrstev, další lakování už jen dvě. Navíc kvůli jeho hutnosti i déle schne, což je moc velká škoda u takové krásné barvičky. 

Seženete ZDE.







Za poskytnutí laků k recenzi chci moc poděkovat eshopu modelaznehtu.cz

To by bylo dnes ode mě vše a vy mi napište, který lak je váš favorit a jestli s nimi máte nějakou zkušenost.

25 komentářů:

  1. Jednoznačně Adrenaline Rush! Ten mi taky všichni chválili, krásná barva. A samozřejmě u tebe opět krásně nafoceno :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrenaline Rush je prostě pecka, moje nová srdeční záležitost :-) Moc děkuji, Nikolko! :-*

      Vymazat
  2. Wauu, tak to jsou barvičky, to je krááása :)) Můžu se jenom ještě zeptat, jak dlouho to zhruba tak schne, prosím? Já totiž nesnáším normální schnutí, zato rychloschnoucí miluju, tak jen abych věděla, jaké možné utrpení mě čeká :D, když do nich půjdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bohužel bych řekla, že tyto laky mají normální schnutí, možná trochu lepší než průměr, tedy až na ten oranžový, ten díky jeho hutnosti schnul opravdu dlouho. Ale já myslím, že kcůli těm barvičkám určitě za vyzkoušení stojí, alespoň jeden odstín :-)

      Vymazat
  3. Nádherné odstíny! brala bych je všechny až na ten červený. Od téhle značky zatím žádný lak nemám. Máš moc krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že červený moc úspěchů nesklidil :-D Přitom se nosil dobře :-) Moc děkuji a určitě doporučuji vyzkoušet, hlavně kvůli odstínům, Adrenaline Rush a Ultra Orchid :D

      Vymazat
  4. Každý odtieň je nádherný, brala by som všetky! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou dokonalé odstíny, všechny musím mít :-D

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  6. Slintám nad úvodní fotkou - jak bonbonky ty tvé nehty vypadají ♥ :)
    Barvy jsou moc krásný a moji favorité jsou jednoznačně Ultra Orchid a Lil'Bow-Tique. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc děkuji, Romanko ♥
      Myslela jsem, že půjdeš zrovna po nich :D

      Vymazat
  7. No teda... to je DOKONALOST! Tak krásné laky jsem ještě neviděla.
    Nejméně se mi asi líbí červený, ale já obecně červenou ráda nemám.
    A máš krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda :-) Jejich odstíny jsou všechny hrozně povedené. Ta červená není ničím moc zvláštní no, ostatní jsou alespoň trochu neokoukané, takže zaujaly víc. Mockrát děkuji :))

      Vymazat
  8. Mě se nejvíc líbí Ultra Orchid. A máš super tvar nehtů a skvělé fotky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl největší favorit u většiny, kterým jsem laky ukazovala a opravdu to můžu jen potvrdit a naživo je ještě mnohem mnohem hezčí :) Mockrát děkuji, to mě opravdu těší :o)

      Vymazat
  9. Ty 3 růžovky jsou naprosto boží! Jedna hezčí něž druhá :) Nejvíc se mi líbí ta světlounká, ta je vážně krásná. Nějméně se mi asi líbí ta červená, oproti ostatním na ní není nic zajímavého.
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžovky jsou taky moje srdcovka, takže z nich jsem byla na větvi :D Ta světlá se hrozně dobře nosila, obecně u všech 3 jsem si pořád koukala na nehty, jak krásné jsou :-D Hodně taky udělá ten top coat, který se fakt extrémně leskne, pak už tomu není co vytknout :-)

      Vymazat
  10. Ty nehty jsou naprosto bozske! Mohla bych se prosim zeptat - s cim fotis?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji! Fotím na Canon EOS 40D s objektivem Canon EFS 17-85mm :-)

      Vymazat
  11. Všechny odstíny máš skvěle nafocené a moc ti sluší :) Nejkrásnější je Adrenaline Rush :)

    OdpovědětVymazat
  12. Keby som si mala podľa tohto príspevku vybrať, Anička, tak si vyberiem rovno všetkých 6 :-D Tak krásne "nalakovaný príspevok" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Ježiš, moc děkuju! To mě opravdu mile potěšilo, že se až takto líbí. Já jsem měla problém si ze všech těch odstínů vybrat, ale nakonec si myslím, že to byl dobrý výběr a já jsem moc spokojená :-)

      Vymazat
  13. Ahoj, poradila bys mi? Mám problém s výdrží - které laky drží lépe? EBD nebo China Glaze? Děkuju!!! Kája

    OdpovědětVymazat