Stránky

středa 7. října 2015

Regina mini lak #20

Ahojky!

Včera jsem měla strašnou chuť nalakovat nějakou pěknou vínovou nebo červenou barvičku, kterou jsem na nehtech už dlouho neměla. Při výběru mi padla do oka tahle krvavě červená od české značky Regina. Dají se sehnat na internetu, například TADY a já jsem ji dostala od mamky, která ji koupila v Českých Budějovicích na výstavě Země živitelka :D. Ona mi vůbec pokaždý odevšad přiveze laky, což mi vždycky udělá největší radost.

Regina je česká kosmetika a na trhu je už od roku 1954. Pamatuji si, že dříve ji měli v Jednotě a byla to jedna z mála prodávaných značek u nás, můj první lesk na rty někdy ve 13 letech jsem měla právě od Reginy. Více si ji nejspíše budou pamatovat starší ročníky a naše maminky. Bývala bych na ní úplně zapomněla, kdyby mi jí mamka nedovezla. Co mě překvapilo jsou její nízké ceny, tento mini lak seženete již za 24 Kč a i ostatní produkty jsou za velmi příjemné ceny.

Mini lak na sobě nemá žádné číslo ani název odstínu, jen na dně flakonku je vyražená 20. Má červeno-vínovou barvu a je hodně jelly, tedy dost tekutý a vodovitý. I přes jeho konzistenci má celkem pěknou pigmentaci, takže dvě vrstvy úplně stačí.  Navíc usychá do extra lesku, který jsem ještě podpořila top coatem kvůli rychlému schnutí. Mile mě překvapil, protože vlastnostmi se vyrovná mnohem dražším lakům a na nehetch vypadá úžasně.








Ještě ukázka dalších odstínů. Chtěly byste vidět i další z nich?


Mějte se krásně!

16 komentářů:

  1. Když jsem byla malá, tak měla mamka náplň do řasenky ( nebo něco takovýho :D ) od Reginy. :)) A prej nebyla špatná, když si na ni teď vzpomněla. Odstín je moc hezkej, osobně bych se určitě podívala na ten třetí zleva a poslední. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, Romanko :) Tyhle odstíny se mi taky moc líbí, tak třeba je brzy nalakuji :))

      Vymazat
    2. Značka Regina se dá sehnat v jejich eshopu a mimochodem - tu náplň do řasenky používám (kromě jiného, mají totiž také perfektní linky, laky...) a je pořád super. Škoda, že na rozdíl od dražších konkurencí nemají víc reklamy a jsou - neprávem - v jejich stínu. http://www.reginakosmetika.cz/

      Vymazat
    3. Díky za doplňující info :-) Já jsem na jejich stránky koukala, ale právě přímo tyto mini laky jsem tam nenašla, jen rychleschnoucí. Je pravda, že je škoda, že se o nich nemluví více, myslím, že nemají špatné produkty, s tím leskem a laky jsem byla moc spokojená.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jsou to prťavci :D Ale tyhle malý balení mi vyhovujou. Děkuji :)

      Vymazat
  3. nadherny odtien, presne sa trafil do mojho vkusu, jesenno zimna klasika...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, to měl být účel :) Navodit trošku té podzimní atmosféry..

      Vymazat
  4. Super barva :) Máš krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zadny lak od nich nema,, ale ta barva vypada dost dobre,
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba někdy vyzkoušíš :) Barva je super, děkuji :-)

      Vymazat
  6. Tie sú chutnučké a červený samozrejme krásny :-) Ja som mala od Reginy svoj prvý červený rúž :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to takové ideály pro mě tím balením a barvama se taky trefily :-) No vida! :-D Tak nejsem sama, kdo má první zkušenosti s kosmetikou právě s touto značkou :-D

      Vymazat