Stránky

čtvrtek 29. října 2015

Podzim s desetidenními laky od EBD

Ahojky!

V článku o nákupech z Interbeauty jste mohly vidět 8 malých prcků, které jsem dostala od modeláže k recenzi. Dnes si k nim řekneme něco více..

Prvně bych chtěla zmínit nové Top Coaty, které jsou kompatibilní se všemi laky UpTo X, takže teď už máte na výběr ze tří druhů - Extended (klasický, původní), 3D effect a Rapid (rychleschnoucí). Všechny seženete na modeláži ve dvou velikostech - 9ml a 15ml. Když jsem si povídala s Nikolkou a rozebíraly jsme tyhle novinky, říkala, že jí více oslovil ten 3D, takže jsem se na něj moc těšila a hodně od něj očekávala. Postupem času a zkoušením jsem ale možná více přilnula k tomu Rapid. 

3D

U 3D mě hodně zklamalo jeho dlouhé schnutí, oproti Rapidu schne asi tak 3x déle. Možná to tak má být, ale mně vadí jeho "gumový" finish. Ještě dlouho po nalakování jsem měla pocit, že si nehty rozrýpu a když jsem je o sebe ťukala, jestli jsou úplně proschlé, tak o sebe drhly a měla jsem pocit, že mám "gumové nehty". Co se mi u něj ale líbí je právě 3D efekt (vypouklý), kdy nehet působí gelově a má opravdu krásný lesk. Má hustší konzistenci, ale po nehtu se krásně rozlije aniž by se vpíjel do barvy a rozmazával jí nebo se tahal.

EDIT: 3D Effect Top Coat jsem ze zvědavosti vyzkoušela na přítelovo mamku, jestli bude mít stejný problém. To se ale nekonalo. Úplně jí proschnul do 45 minut a nehty pak o sebe hezky cinkaly. Začínám tedy podezírat mé nehty, které v kombinaci s lakem odmítaly spolupracovat. Určitě mu dám ještě jednu šanci a vyzkouším ho na jiný než podzimní lak. 

Rapid

Rapid nedisponuje až takovým leskem a přijde mi, že je ho po zaschnutí na nehtech opravdu slaboučká vrstva. Právě oproti 3D nevytvoří již zmiňovaný vypouklý efekt. Mě si ale dostal svým rychlým schnutím, protože na focení, když jsem spěchala a nebo potřebovala držet v ruce proprietky byl praktičtější. Schnutí trvalo asi 20 minut, abych mohla fungovat, i když na mytí nádobí nebo práci na zahradě to ještě nebylo. V pohodě si ale můžete obout boty (s kapkou opatrnosti) nebo obléct kabát. Oproti 3D je tekutější a doporučuji rychleji pracovat, aby vám nezasychal pod rukama, to by pak mohl udělat brázdy nebo se začít tahat po nehtu. 

Rapid si mě tedy dostal svými vlastnostmi, ale 3D zas svým vzhledem a tady babo raď. Určitě záleží na preferencích, momentální náladě a hlavně času. 
 
A přecházíme k barevné části článku. Jedná se o podzimní kolekci šestice laků, která se do podzimních barev trefila naprosto dokonale. Všechny laky jsou třpytivé a hází odlesky do barvy zažloutlého až nahnědlého listí, většina je duochromatická a barvám dominuje právě hnědo-oranžová a zeleno-žlutá. Obecně pro všechny laky platí, že bohužel nedisponují dobrou pigmentací, až na jeden jsem vždy potřebovala tři vrstvy. Ale ani ty tři nebyl takový problém, když jsem používala rychleschnoucí Rapid. Pokud jste o desetidenních lacích ještě neslyšely, určitě omrkněte můj první článek, kde je popisuji více. 

Laky zatím nejsou v prodeji na eshopu modeláže, ale na Interbeauty k zakoupení byly, tak myslím, že se brzy objeví i na stránkách. Alespoň si můžete udělat představu, případně si začít brousit zuby na některý z nich.

A ted už se vrhněme na jednotlivé odstíny!




 38 - Mighty Maple

Mighty Maple je krásná měnící se barva, které dominuje červená až zlato-žlutá, občas na vás mrkne i zelená, přesně jako podzimní javor, který hraje všemi těmito barvami, ostatně to už vám napověděl i název. Lak je dost tekutý a málo pigmentovaný, musela jsem použít tři vrstvy a jelikož jsem holka nedočkavá, nedala jsem vrstvám šanci dobře proschnout, to si vybralo svou daň a občas se mi někde objevily bublinky, s tím jsem už ale při dalším lakování počítala a tak se snažila nechat vrstvy víc prosychat. Lak jsem přetírala 3D Top Coatem, který jste mohli dostat ke vstupence na Interbauty zdarma. 






Jelikož jsou laky méně pigmentované, zkoušela jsem tenhle kousek nalakovat na černou klasiku, protože právě na černé většinou vynikne duochromatický efekt nejvíc. A světe div se, ono to vypadalo vážně úžasně, těžko uvěřit, že to je opravdu ten samý lak, protože vypadá úplně jinak. Nehty jsem tentokrát přetírala rychleschnoucím Top Coatem.

Jen malá rada k lakování na černou, doporučuji si nenabírat moc laku a pracovat rychle, nevracet se do nalakovaných míst, prostě se vše snažit udělat jedním tahem a slabší vrstvou. 







39 - Misty Swamp

Misty Swamp je barva, která vás nejspíš ve flakonku moc nezaujme, ale na nehtech vypadá mnohem lépe. Barva tohoto laku se špatně popisuje, ale možná vám s tím pomůže název. Je to taková lehce nazelenalá zlatá, která hází zeleno-žluté odlesky a ty se mění až do barvy růžového zlata. Tento lak není sice na nehtech moc nápadný, za to ale vypadá moc zajímavě a určitě přitáhne ne jedny oči. S lakováním je na tom trochu lépe než 38, pořád ale byly potřeba tři vrstvy. Tentokrát použito s 3D Top Coatem.






40 - Golden Leaves

Golden Leaves je barva, která se mi zpočátku vůbec nezdála, jelikož oranžové moc neholduji. Tohle je ještě taková hodně nazrzlá oranžová, která obsahuje zeleno-žluté a měděné třpytečky. Když jsem si ale na nehty začala lakovat oslňující tekuté "nazrzlé zlato", tak si mě dostal a dostal mě i svou nejlepší kryvostí, kdy mě uspokojily dvě vrstvy. Oproti ostatním je více hustý, takže i lépe pigmentovaný, ale jsou trochu vidět tahy. Mile mě tenhle lak překvapil, protože láska na první pohled to nebyla, ale pak jsem se v něm cítila příjemně. Použito s rychleschnoucím topem.






41 - Juicy Berries

Juic Berries je moc krásná barva, je to nejčervenější lak z celé kolekce a má zlatavé a nazrzlé odlesky, prostě podzim jak má být. Jak už název napovídá, tak je to opravdu šťavnatá barva, která ale kryje ze všech nejmíň. Dávala jsem narychlo tři silnější vrstvy a prokletí bublin bylo zase zpátky, takže znovu opakuji, nechávejte vrstvy déle prosychat. Tento lak jsem zkoušela ještě na nude podklad jako efektový, ale to se mi vůbec nelíbilo. Jako top jsem použila 3D a mně asi nějak nesedl, má hrozně dlouhé schnutí a ještě večer jsem cítila, že je lak gumový a není dobře proschlý.







42 - Enchanted Lake

Enchanted Lake mě zaujal nejvíc z celé kolekce, má úžasnou fialovou barvu, která je plná zlata, do zlaté se i mění. Bohužel krytí opět nic moc, potřeboval tři vrstvy, normálně by asi stačily i ty dvě, ale kvůli focení jsem tu třetí přidala. Použila jsem rychleschnoucí Top Coat, který lak opravdu dobře a rychle prosušil, myslím ale, že ten 3D by mu dodal větši lesk a gelovější efekt, což by asi vypadalo ještě líp. 









43 - Autumn Night

A poslední z celé kolekce je odstín Autumn Night, což je opravdu krásná barva, hned po fialovém Enchanted Lake si mě dostal. Má hnědý základ, který obsahuje duochromatický shimmer od růžové po zelenou. Na nehtech vypadá opravdu božsky, i když tři vrstvy byly opět nutností. Moc se mi líbí, že v tomhle tmavém odstínu vyniknou třpytečky úplně nejvíc a z každého úhlu vypadají nehty jinak. Použila jsem ho s rychleschnoucím Top Coatem. 









To by tedy bylo všechno k podzimní kolekci laků UpTo X, já doufám, že jste si našly každá svého favorita a určitě mi napište, který se vám líbí nejvíc a jestli plánujete nějaký vyzkoušet. 

Ještě jednou moc děkuji modeláži, která si mě takovými úžasnými laky pěkně rozmazluje.

22 komentářů:

  1. Tak to jsou naprosto úchvatné odstíny, podobné těm dvěma do fialova a do oranžova mám dva laky od Gabrielly Salvete, které jsou také na podzim jako dělané a házejí z každého úhlu jinou barvu, což se mi moc líbí :). Líbí se mi ten nápad dát u toho prvního laku černý podklad, to musím vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se odstíny líbí :-) Myslím, že na té černé by vynikl každý z nich, ale vyzkoušela jsem jen ten první, třeba na tyy další ještě někdyy dojde :-) Moc děkuji za pochvalu <3

      Vymazat
  2. Všetky sú veľmi pekné, zaujal ma Mighty Maple nalakovaný na čiernom podklade :) A krásne foto a aj nechty ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji, Ali, od tebe mě to těší dvakrát tolik! :-)

      Vymazat
  3. túto značku teda vôbec nepoznám, ale vyzerajú super, hlavne ten prvý odtieň!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že časem o ní bude slyšet víc, protože si to zaslouží, má moc fajn laky :-)

      Vymazat
  4. Nejvíc se mi líbí ten poslední a ten nejtmavší, ale všechny barvy vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  5. Vsechny odstiny me necim zaujali, nadhera. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Oooo, ty fotky se ti povedly ! :) Jsi rychlík :D Já zatím z těch, co jsem dostala, nemám nafocený ani jeden, ale o volnu se na to vrhnu. :) Máme asi stejné favority. Máma zase už poněkolikáté lakuje ten Misty Swamp. Ten jsem vyzkoušela na černý podklad a moc mě to nezaujalo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkujuuu! Já to chtěla stihnout dokud je venku ještě nějaký podzim, znáš naše krajiny ani se nenaděješ a je tu první sníh (u nás tedy už byl v půlce října :D). Na tvoje odstíny se moc těším, věřím, že až se na to vrhneš, tak bude článek v cuku letu :D a že maminku moc pozdravuji a Misty Swamp schvaluji :D

      Vymazat
  7. Všechny odstíny jsou krásné!! Máš moc pěkné nehty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Brala by som všetky okrem 39 a 40 :-) Krásne nafotené

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi máme stejné favority :-) Děkuji moc, Suzi :-*

      Vymazat
  9. Jsou překrásné všechny, moc pěkné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu, jsem ráda, že laky zaujaly :-)

      Vymazat
  10. Parádní fotky laků, pěkné podzimní barvy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na podzim jsou úplně dokonalé :-) Děkuji! :-)

      Vymazat